Čištění interiéru aut

Prodáno
Zlínský kraj
Zdravím, nabízím čištění interiéru aut, nabízená cena je 1500 kč za auto, kompletní vyčištění interié
Zlínský kraj
1 500
 Kč

Podobné inzeráty

Hloubkové čištění čalounění a koberců.
Přidáno včera - Středočeský kraj - SBAZAR
Dobrý den, rádi bychom vám nabídli naše služby v oblasti hloubkového čištění židlí, křesel, koberců a kancelářských židlí. Čistota a hygiena čalouněného nábytku. Textilie, které se denně používají, mohou být ideálním prostředím pro hromadění mikroorganismů, plísní a alergenů. Tyto nečistoty mohou přispívat k podráždění dýchacích cest a způsobov... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Čištění sedaček, koberců, čalounění
Přidáno včera - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím čištění sedaček, koberců, čalounění v Brně a okoli. Nabízím taky úklid dom... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Čištění aut
Před 1 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Přijmu pracovníka na čištění aut a leštění laků. Pracovní doba Po-Pá 8-17. Dílna Dolní Měcholupy... (více v detailu)
Hlavní město Praha
33 000
 Kč
Čištění koberců, sedaček a čalounění
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Mimo samotné čištění nabízíme i pronájem čistících strojů s dovozem v okresu Kladno. Cena pronájmu na 1 den: 350 Kč + doprava (2x 99 Kč) + čistící prostředek 20 Kč... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Čištění koberců, sedaček a čalounění
Před 3 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Mimo samotné čištění nabízíme i pronájem čistících strojů s dovozem v okresu Kladno. Cena pronájmu na 1 den: 350 Kč + doprava (2x 99 Kč) + čistící prostřede... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Čištění a ozonování interiérů Náchod
Před 1 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
▪︎ Zdravím, jestli vás nebaví péče o interiér vášeho vozu, ale přesto ho chcete mít vyčištěný a v pěkném stavu, tak jsem tu pro vás. Chloupky od psů nebo velice znečištěné auto pro mě není problém. Nabízím spoustu služeb, které jsou rozepsané i s cenami v sekci "SLUŽBY A CENÍK". ▪︎ Od převzetí vašeho vozu do... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
ČIŠTĚNÍ AUTOMOBILŮ
Před 3 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Poskytujeme profesionální služby čištění a mytí pro všechny typy vozidel – od automobilů a motocyklů až po dodávky a kamiony. Specializujeme se na důkladné čištění interiérů i exteriérů, abychom vašemu vozidlu vrátili jeho původní lesk a svěžest. Dokonale čisté auto – interiér i exteriér! Profesionální kompletní čištění automobilů, které zahrnuje: ✔️ Hloubkové čištění interiéru – sedačky, koberce, palub... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Čištění DPF filtru - 4000 Kč
Před 6 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
???? Strojní čištění DPF filtru v Ostravě – Bláža Steel ???? Má vaše auto problémy s nouzovým režimem nebo vám svítí kontrolka regenerace filtru? Ztrácí vaše vozidlo výkon a nejede tak, jak jste zvyklí? Možnou příčinou je zanesený DPF filtr, který vyžaduje odborné čištění. Řešení? Profesionální strojní čištění DPF filtru od Bláža Steel! Používáme špičkový čisticí stroj od renomované společnosti Xton, který zaručuje, že váš filtr bude po vyčištění opět plně funkční a váš vůz získá zpět svůj optimální výkon. Naše služby: ✔️ Čištění DPF filtru – Přineste k nám vymontovaný filtr a my ho vyčistíme... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
4 000
 Kč
Čištění studny AKCE 5690,-
Před 6 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Čištění studny za akční cenu Cena čištění studny 5690Kč. Služba zahrnuje: Kompletní čištění kopané studny: Přijedeme, očistíme vaši studnu a odčerpáme přebytečnou vodu. Vyspárujeme skruže pokud bude potřeba (příplatek) abychom zlepšili efektivitu studny a celého čištění. S pomocí vysokotlaké vapky kompletně očistíme skruže, odstraníme kal, vybereme hrubé nečistoty a celou ji vydezinfikujeme. Zároveň založíme novou kvalitní vrstvu štěrkového lože pro optimální prostředí vaší studny. Naše firma se zabývá nejen čištěním studní, ale i jejich opravami a instalací čerpadel a pump. V oboru se pohybujeme už několik let a proto jsme schopni nabídnout Vám odbornou radu. Vsaďte na spolehlivou firmu a ozvěte se nám! Máte zakalenou vodu ve studni nebo divně zapáchá? Potřebujete studnu vyspravit? Chcete pomoci s instalací čerpadla? Nebo nastal čas pravidelné kontroly studny? Pokud jste ... (více v detailu)
Zlínský kraj
5 690
 Kč
Profi čištění interiérů automobilů
Před 9 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Interiér Vašeho vozu je prostor, kde trávíte hodně času a vy si zasloužíte pohodlí a čistotu. Postaráme se Vám omčistý interi... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 500
 Kč
Autoservis - čištění interiéru
Před 9 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Chcete ušetřit za vysoké náklady v autorizovaném servisu? Tak nás neváhejte kontaktovat! Specializujeme se na výměnu: provozních kapalin (motorových, převodových, brzdových a chladících) filtrů (kabinové, olejové, palivové, vzduchové) brzd a obložení startérů, alternátorů, atd,... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Čištění a tepování sedaček
Před 10 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Uklízím, úklízíš, uklízíme! ✨ Čistota je půl zdraví, a proto jsme tu pro vás s nabídkou našich špičkových čistících služeb! 🧼✨ Už vás nebaví bojovat s odolnými skvrnami na sedačce, koberci či matraci? 🤔 Nechte to na nás! Naše profesionální tým se postará o to, aby vaše oblíbené kousky nábytku zářily jako nové. 💪 Co všechno pro vás umíme? 🛋️ Čištění sedaček a křese... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
HYUNDAI GETZ 1.1
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Na prodej: Legendární, neohrožené vozidlo – HYUNDAI GETZ - MODRÁ METALÍZA 1.1. Chcete-li zažít pocit, jako byste se vrátili o pár desetiletí zpět, mám pro vás to pravé! Na prodej je mé milované auto, které je starší než většina influencerů, ale stále rychlejší než čekání na příjezd českých drah! Co nabízím: •Rok výroby: 2003 – to znamená, že je vybaveno nejnovějšími technologiemi z doby, kdy se auta dávala do „pohonu na plyn“ a „věřili v sílu disket“. •Popis: Sloužil mi krásné 4 roky, prováděli se na něm drobné úpravy. Na jaře provedena sbíhavost, takže to dokonce jede tam, kam má. V roce 2022 měněna celá nádrž na chladící kapalinu. V Chorvatsku mají kuny, ale ty vy v tomto autě mít nebudete, díky přístroji na odpuzování kun, který je přidělán na autobaterii. V roce 2020 provedeno hloubkové čištění interiéru, auto je po NEKUŘÁK... (více v detailu)
Ústecký kraj
15 000
 Kč
Vytopené auto , zatopené auto, utopené auto
Před 12 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Odkoupíme vytopená, zatopená, utopená a jinak poškozená vozidla! Máte auto, které je poškozené vodou, nepojízdné, nebo vám už neslouží? Nevíte, co s autovrakem, který vám jen zabírá místo? My vám nabízíme jednoduché a rychlé řešení! Co nabízíme: Okamžitá platba v hotovosti – žádné zbytečné čekání, peníze obdržíte ihned při převzetí vozidla. Odkup všech typů poškozených aut – odkoupíme vozidla vytopená, zatopená, po havárii, nepojízdná či jinak poškozená. Doklad o ekologické likvidaci – při převzetí vozidla vám poskytneme potřebné dokumenty o ekologické likvidaci, takže si můžete být jisti, že vše proběhne legálně a v souladu se zákonem. Odtah ZDARMA – nestaráte se o dopravu, my zajistíme odtah autovraku zdarma, a to odkudkoli. Rychlé a profesionální jednání – naše služby jsou spolehlivé a okamžité, přizpůsobíme se vašemu časovému rozvrhu. Jak to funguje: 1. Kontaktujte ná... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Čištění zarostlých pozemků
Před 14 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Vyčistíme, posekáme , podrtíme nebo všechen odpad vyvezeme. Vše dle vašeho přání. Jsme rodina kterou tato práce baví a snažíme se aby na nás bylo spolehnutí. Pomáháme lidém již dva roky a pomalu se rozvíjíme aby sme na vaši zahradě , pozemku nebo sadu mohly udělat všechnu práci za... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
ČÍŠTĚNÍ NÁBYTKU (sedací soupravy, křesla, koberce)
Před 20 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, nabízíme čištění nábytku pro vaši domácnost i firmu, od kuchyňských židlí, přes koberce a křesl... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Detailingové služby Čištění interiéru a exteriéru
Před 21 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím profesionální služby čištění a detailingu vozidel! Jsem čerstvý absolvent s vášní pro automobily, které se věnuji od útlého věku. Vašemu vozu poskytnu kompletní péči od důkladného čištění interiéru až po šetrné ruční mytí exteriéru. Navíc nabízím korekci laku, a to buď v jednokrokové nebo vícekrokové... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
čištění sedaček, koberců a dalšího
Před 25 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Profesionální čištění koberců, sedacích souprav, křesel, židlí a matrací tepovačem Kärcher Puzzi 10 Čištění provádíme extrakční metodou - mokrým čištěním. Jedná se o hloubkové čištění... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
čištění oken
Čištění oken Potřebují Vaše okna nový lesk? Nabízíme profesionální a pečlivé mytí venkovních oken v přízemních prostorách. Zajistíme důkladné odstranění nečistot, prachu a šmouh, aby Vaše okna zářila čistotou. Oblasti: Řečkovice a Mok... (více v detailu)
Neuvedeno
Čištění interiéru a exteriéru auta
Před 31 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Volné Termíny na Září! Akce! Nabízíme čistění interiéru a exteriéru Vašeho vozidla. V případě zájmu, nás neváhejte kontaktovat. Ceny jsou individuální podle znečištění a typu vozidla, nebojte se zeptat. AKCE-ZÁŘÍ.!! Základ: Vysátí interiéru Vyčišťení a impregnace plastových části interiéru Vyleštění vnitřní části oken Cena: ... (více v detailu)
Ústecký kraj
499
 Kč
Čištění aut a leštění laku
Před 33 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízím službu čištění interierů a základní rozleštění aut. Cena za interier - 1300kč Základní rozleště... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Obytné auto
Před 34 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
VOLNÉ TERMÍNY OD 9.9. Pronájem obytného auta - poslední volné termíny Nabízíme k pronájmu obytné auto s velkou alkovnou vhodné až pro 6 osob na jízdu i spaní. Ve výbavě je motorová klimatizace, kompletní zatemnění všech oken se síťkami proti hmyzu, WC, sprcha, USB zásuvky, měnič na 220 V, velká garáž, lednice se samostatným mrazákem, nádrž na pitnou a odpadní vodu, bojler, topení, kuchyňské vybavení, markýz... (více v detailu)
Kraj Vysočina
2 500
 Kč
Čištění DPF filtrů Jičín
Před 36 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
EKOLOGICKÉ ČIŠTĚNÍ FITRŮ PEVNÝCH ČÁSTIC. - DPF (FAP) a SCR - KATALYZÁTORŮ Demontáž, montáž filtru a diagnostika vozu. Vyčištění bez mechanického na... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 234
 Kč
Rychle čištění interiéru auta
Před 56 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Voskovaní, čištění koberců a sedaček, leštění atd. Cena od 1000Kč do 2500Kč
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Pracovníci strážní služby
Před 61 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
z: 2.8.2024 - vyhrazeno pro OZP 37,5 plný 28,125 zkrácený Pozice strážného u nás obnáší velkou odpovědnost při plnění povinností a úkolů. Podle požadavků našich klientů provádí strážní služba evidenci osob a vozidel, kontroly zavazadel a zavazadlových prostor, pochůzkovou kontrolní činnost, sledování kamerových systémů atd. Nabízíme: - hlavní pracovní poměr (plný úvazek, 3/4 úvazek nebo 1/2 úvazek), - zázemí stabilní společnosti, - slušné jednání... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Péče o dům, zahradu, zvířata