Diagnostika

Diagnostika
Před 18 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
-čtení závad a mazání paměti -načtení živých hodnot -resetování a nastavení servisních intervalů -spuštění servisní regenerace DPF. -kódování -Deaktivace systému start/stop -Vypnutí signalizace pásů -Zvýšení startovací dávky (pouze některé motory) -Automatické zavření oken při dešti (pouze s dešťovým senzorem) -Staging (protočení ... (více v detailu)
Před 18 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Pronájem Dodge Challenger 5.7 HEMI
Pronájem Dodge Challenger 5.7 HEMI
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
PRONÁJEM - PŮJČOVNA: Dodge Challenger 5.7 HEMI -Automatická převodovka -Plná výbava -Aktivní výfukové klapky pro brutální zvuk Luxusní cena: -3299Kč/2h/bez omezení km -4799Kč/3h/bez omezení km -5499Kč/1den=24h/30... (více v detailu)
Před 10 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Chiptuning a diagnostika
Chiptuning a diagnostika
Před 17 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím chiptuning (dpf off, egr off, adblue off, kontrola sw, originál sw, klapky sání, zakázání chybových hlášení, deaktivace start stop, chip) a diagnostiku ... (více v detailu)
Před 17 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Diagnostika, kódování, aktivace výbavy Škoda VW Audi Seat
Diagnostika, kódování, aktivace výbavy Škoda VW Audi Seat
Před 18 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím diagnostiku na vozidla Škoda, VW, Audi a Seat - načtení a případně vymazání paměti závad, poskytnutí výpisu paměti závad pro další opravy, reset oleje, základní nastavení a různé úpravy: Protočení ručiček budíků (Staging) Zjištění pinu budíků Aktivace omezovače rychlosti Přizpůsobení stavu km a imobilizéru při výměně budíků Přizpůsobení řídící jednotky motoru při výměně Dojezd oken - otevírání a zavírání dálkovým ovladačem centrálního zamykání Automatické zavření oken při dešti Vypnutí/zapnutí blinkrů při odemykání/zamykání Vypnutí/zapnutí signalizace klaksonem při odemykání/zamykání Deaktivace Start/stop systému Deaktivace/aktivace ostřikovačů světel Vypnutí imobilizéru Přísvit mlhovek do zatáček - Corner funkce Automatické... (více v detailu)
Před 18 dny
Hlavní město Praha
1
 Kč
PlaceholderNo Image
Dokódování výbavy + Aktivace videa za jízdy
Před 18 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím možnost aktivace videa za jízdy na rádiu koncernu VW - např. Škoda Octavia 3+4, Škoda Superb 3, rádio Columbus + další. Dále nabízím možnost dokódování výbavy na vozech kocernu VW, kde se jedná například o funkce: - přisvětlení do zatáčky mlhovkami - deaktivace Start/Stop systému - zav... (více v detailu)
Před 18 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Diagnostika VW,AUDI,ŠKODA,SEAT
Diagnostika VW,AUDI,ŠKODA,SEAT
Před 36 dny - Liberecký kraj - SBAZAR
Dělám autodiagnostiku, Jablonec nad Nisou/Liberec a okolí.Pokud máte zájem, napište nebo zavolejte a domluvíme schůzku.Klidně 7-21 hodínJedná se o diagnostiku OBD 2Program VCDSPouz... (více v detailu)
Před 36 dny
Liberecký kraj
Neuvedeno
diagnostika - odp. DPH CZ 2022
diagnostika - odp. DPH CZ 2022
Před 79 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
FAKTURA odp. DPH! 2 ROKY ZÁRUKA!Autodiagnostika NEW TOP 2022 TO NEJLEPŠÍ CO JE MOŽNÉ. Pro auta 1985 - 2022EL. VOZY, HYBRID, OSOBNÍ, NÁKLADNÍ, AUTOBUSY I UŽITKOVÉ ! NOVÁ KVALITNÍ a NEJNOVĚJŠÍ !plnohodnotný přístroj, umí všechny auta a všechny systémy, motor, převodovka, airbag, brzdy, přístroj, klima, imobilizér, multifunkce,KOMFORT, TPMS, ADAS, EV atd.Číst a mazat chyby,živé hodnoty,reset servisů,kod. klíčů,kodování AKU,regenerace DPF,kod. vstřikovačů,tlak turba,zanesení DPF,spínače,o... (více v detailu)
Před 79 dny
Olomoucký kraj
8 499
 Kč
Kodování výbavy, start-stop Škoda, VW, Seat, Audi
Kodování výbavy, start-stop Škoda, VW, Seat, Audi
Před 279 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Možnost Tábor nebo Praha.Škoda, Volkswagen, Audi, Seat.Například:-aktivace smartlink, fulllink, appconnect, audi smartphone (apple carplay, android auto)- nový SW do rádia, mapy do navigace-deaktivace start/stop-odblokování přehrávání videa při jízdě-přisvěcování mlhovkami - corner lights-aktivace asistenta rozjezdu do kopce-protočení ručiček-zadní světla společně s denními světly-mlhovky jak... (více v detailu)
Před 279 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Auto-moto