Čistička odpadních vod VHL4 ECONOMY, do 4 osob

Čistička odpadních vod VHL4 ECONOMY, do 4 osob
Před 16 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Doprava ZDARMA! Nejlevnější ČOV v akci ČERVEN! Nová, kompletní certifikovaná čistička odpadních vod VHL4 ECONOMY pro objekty do 4 osob ( denní průtok do 540 litrů ). OBJEDNÁVKA do 30.6.2024 = mikroprocesorový řídící časovač VHL MCS3 DO ZDARMA !( běžná cena 2.499,-Kč ) Super cena včetně DPH 28.990,- Kč Doprava po ČR ZDARMA! Pro další informace, nebo objednávku navštivte : www.vhtech-eshop.cz Rozsah a součást dodávky :  nádrž ČOV - celoplastové CERTIFIKOVANÉ provedení z nerecyklovaného polypropylenu s výztužemi  technologická vestavba (denitrifikace, nitrifikace, separace) s integrovanou akumulací (podle EN 12566 - 3)  rozdělovač vzduchu s rozvodem  provzdušňovací systém  recirkulační systém  přítokové potrubí DN 110 a odtokové potrubí DN 110  systém dočišťování (účinnost až 98 %)  kryt na ČOV - uzamykatelný celoplastový UV stabilní kryt s výztuhami  mikroprocesorový řídící časovač VHL MCS3  značkové dmychadlo SECOH EL-S-... (více v detailu)
Před 16 dny
Ústecký kraj
28 990
 Kč

Podobné inzeráty

Čistička odpadních vod VH 6.1 PREMIUM, pro 2 až 9 OSOB
Čistička odpadních vod VH 6.1 PREMIUM, pro 2 až 9 OSOB
Přidáno dnes - Ústecký kraj - BAZOS
Nejlevnější premiová ČOV v akci ! SUPER cena!!! Využijte snížených cen ČOV v akci ČERVENEC. Příslušenství do 31.7.2024 ZDARMA ! Super cena včetně DPH 36.990,- Kč Pro další informace, nebo objednávku navštivte : www.vhtech-eshop.cz Doprava v akci ČERVENEC po ČR ZDARMA Kompletní, nová, certifikovaná samonosná šestikomorová ČOV. Čistička odpadních vod VH 6.1 PREMIUM je určená od 2 až 9 OSOB. Denní průtok max 0,81 m3. Vyšší účinnost zpracování odpadních vod než typ VHL s možností vypouštění do vsaku - do trativodu. + designový vypouklý zelený kryt ČOV v ceně 3.990,- Kč ZDARMA ! + zámky na kryt ČOV v ceně 759,- Kč ZDARMA + celková výška 180 cm + řídící časovač chodu dmychadla ZDARMA ! + prodloužená záruka na ČOV 10 let ! Dokumentace dodávaná k ČOV pro schválení úřady :  Certifikát č.1020-CPR-090034181, vydaný Technickým a zkušebním ústavem Praha a.s.  Prohlášení o shodě s EN 12566-3 : 2005 + A2 : 2013  Provozní řád dle vyhlášky 216/2011 Sb.  CE dle směrnice 89/106/EEC Rozsah a s... (více v detailu)
Přidáno dnes
Ústecký kraj
36 990
 Kč
✴️Vláknový laser na kov CUT-F3: 12 000 W - TOP KVALITA✴️
✴️Vláknový laser na kov CUT-F3: 12 000 W - TOP KVALITA✴️
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme Vám laserový stroj pro tvarové pálení HellRaiser CUT F3 12kW. Stroj je možné shlédnout a vyzkoušet v naší provozovně po předchozí domluvě - model CUT-1530-F3 - Raycus 3000W. https://youtu.be/3SqM6a5AOOs?si=H6oXZ7iNfBtgIwBR https://youtu.be/1Cpv1OAuMcI Naše laserové stroje sami využíváme v naší kovovýrobě, nejsme tedy jen prodejci, ale současně i uživatelé. Vzhledem k těmto skutečnostem velmi dobře rozumíme procesům, nastavení, servisu a celkově užívání laserových strojů. Ať už se jedná o tvarové pálení na našich routerech nebo svařování laserem, máme zkušenosti, které Vám rádi předáme. Při nákupu od nás automaticky získáváte: - zapojení a uvedení stroje do chodu - zaškolení -... (více v detailu)
Před 3 dny
Moravskoslezský kraj
2 752 000
 Kč
Výkopové práce, kanalizace, demontáže, převoz a likvidace.
Výkopové práce, kanalizace, demontáže, převoz a likvidace.
Před 4 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Demolitec Jsme malá firma specializující se na široké spektrum stavebních a demoličních prací. Díky našemu profesionálnímu přístupu a moderním technologiím poskytujeme vysoce kvalitní služby přizpůsobené potřebám našich klientů. Náš tým je připraven čelit jakékoli výzvě a zajistit maximální spokojenost zákazníků od prvního kontaktu až po dokončení zakázky. 1. Jádrové vrtání či řezání betonu a zdiva: - Provádíme přesné jádrové vrtání a řezání betonu a zdiva se snahou co nejvíce snížit hlučnost a množství prachu. - Vytváříme otvory pro instalace potrubí a kabelových průchodů. 2. Výkopové práce: - Nabízíme zhotovení výkopových prácí pro inženýrské sítě a lehké terénní úpravy. - Zajišťujeme kompletní služby od přípravy až po dokončovací práce. 3. Montáž kanalizací, septiků, jímek, vsakovacích jam a ČOV na klíč: - Realizujeme kompletní instalace kanalizačních systémů, septiků, jímek a čistíren odpadních vod. - Naše řešení jsou šitá na míru podle přání zákazníka nebo projektu a ... (více v detailu)
Před 4 dny
Liberecký kraj
Neuvedeno
OSTRAHA (velitel směny) M/Ž – výrobní areál - Odolená Voda
OSTRAHA (velitel směny) M/Ž – výrobní areál - Odolená Voda
Před 8 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Náplň práce: • Plánování směn, kontrolní činnost, zaškolení nových pracovníků • Ostraha a pochůzková činnost • Obsluha bezpečnostních sy... (více v detailu)
Před 8 dny
Středočeský kraj
170
 Kč
Kompresor pro ČOV ( čistička odpadních vod domácí
Kompresor pro ČOV ( čistička odpadních vod domácí
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám kompresor dmychadlo pro čistírnu odpadních vod domácí ECOH air pump. Původní cena 7000kč. Nyní 3000 kč.
Před 17 dny
Moravskoslezský kraj
3 000
 Kč
Stříkaná pěnová izolace
Stříkaná pěnová izolace
Před 16 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízíme plně certifikovanou řadu izolačních PUR pěn Honter, které jsou již více než 35 let na trhu a nabízejí vynikající kvalitu a bezvadnou historii. Prémiová řada stříkané pěnové izolace EXY nabízí široké spektrum využití dle místa použití – od základů po střechu, v interiéru i exteriéru. Stříkaná pěnová izolace EXY zajistí bezespárovou izolační vrstvu, kdy podklad i přes izolaci tzn. „dýchá“ a udrží tak konstrukci v perfektním stavu, kompletně vyplní všechny mezery a vytvoří vzduchovou bariéru a zamezí průniku studeného vzduchu a elimin... (více v detailu)
Před 16 dny
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Čistička odpadních vod TOPAS R 8 BASIC
Čistička odpadních vod TOPAS R 8 BASIC
Před 32 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím novou ČOV TOPAS R 8 BASIC pro 2 - 8 osob - jedná se o základní typ bez řídicí jednotky. Je ideální pro trvale obývané rodinné domy s hloubkou přítoku do 0,7m pod terénem. Po doplnění o časovací hodiny je možno použít i pro objekty obývané přerušovaně. Tyto čističky vynikají vysokou kvalitou vyčištěné vody a svou propracovaností, mají patentovanou technologii a bezkonkurenčně nízké nároky na obsluhu. Přednostmi ČOV TOPAS jsou: dmyc... (více v detailu)
Před 32 dny
Středočeský kraj
52 030
 Kč
Čistička odpadních vod TOPAS S 8
Čistička odpadních vod TOPAS S 8
Před 32 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím novou ČOV TOPAS S - jedná se o základní typ ČOV pro 2 - 9 osob, která je vybavena řídicí jednotkou, má variabilní přítok v rozmezí 0,5-1,2 m pod terénem. Tyto ČOV vynikají vysokou kvalitou vyčištěné vody a svou propracovaností, mají patentovanou technologii a bezkonkurenčně nízké nároky na obsluhu. Přednostmi jsou - SMART řídící jednotka, dmychadlo a kalojem na skladování přebytečného kalu v základním vybavení, kompletní výrobek včetně víka, bez nutnosti dokupování dodatečných nástavc... (více v detailu)
Před 32 dny
Středočeský kraj
78 650
 Kč
Čistička odpadních vod TOPAS S 5
Čistička odpadních vod TOPAS S 5
Před 32 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
NovÁ ČOV TOPAS S 5 pro 2 - 5 osob - základní typ ČOV TOPAS, která je vybavena řídicí jednotkou, má variabilní přítok v rozmezí 0,5-1,2 m pod terénem. Tyto ČOV vynikají vysokou kvalitou vyčištěné vody a svou propracovaností, mají patentovanou technologii a bezkonkurenčně nízké nároky na obsluhu. Přednostmi jsou - SMART řídící jednotka, dmychadlo a kalojem na skladování přebytečného kalu v základním vybavení, kompletní výrobek včetně víka, bez nutnosti dokupování dodatečných nástavců, usazen... (více v detailu)
Před 32 dny
Středočeský kraj
72 600
 Kč
Čistička odpadních vod TOPAS R 5 BASIC
Čistička odpadních vod TOPAS R 5 BASIC
Před 33 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím novou ČOV TOPAS R 5 BASIC pro 2 - 5 osob - jedná se o základní typ bez řídicí jednotky. Je ideální pro trvale obývané rodinné domy s hloubkou přítoku do 0,7m pod terénem. Po doplnění o časovací hodiny je možno použít i pro objekty obývané přerušovaně. ČOV TOPAS vynikají vysokou kvalitou vyčištěné vody a svou propracovaností, mají patentovanou technologii a bezkonkurenčně nízké nároky na obsluhu. Přednostmi jsou: dmychadlo a... (více v detailu)
Před 33 dny
Středočeský kraj
45 980
 Kč
Čistička odpadních vod Aquatec AT6
Čistička odpadních vod Aquatec AT6
Před 64 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Nabízím novou ČOV AT6 - slouží k čištění splaškových vod z rodinného domu s 1 až 5 obyvateli. Vyčištěnou odpadní vodu lze vypustit do povrchových nebo podzemních vod, na zavlažování atd. Je tvořena celoplastovým pláštěm s vnitřní technologickou vestavbou. Maximálně dosažitelný čistící efekt je založený na využití technologie nízkozatěžované aktivace s aerobní stabilizací kalu. ČOV je zakryta odnímatelným a zamykatelným PP krytem. V čistírně AT6 je použitý dlouhodobě o... (více v detailu)
Před 64 dny
Středočeský kraj
45 859
 Kč
PlaceholderNo Image
Strojníci vodohospodářských zařízení na čistírně odpadních vod
Před 225 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Požadujeme: vyučení v technické profesi, zodpovědnost, spolehlivost, samostatnost, znalost práce na PC, řidičský průkaz skupiny B Náplň práce: obsluha strojního a technologického zařízení čistírny odpadních vod, zabezpečení běžné údržby a oprav strojního a technologického zařízení, obsluha monitorovacího zařízení čistírny odpadních vod a ostatních přilehlých čistíren a čerpa... (více v detailu)
Před 225 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
OBSLUHA ČISTIČKY ODPADNÍCH VOD
Před 801 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED NEBO DLE DOHODY NABÍZÍME: po 3 letech nárok na čerpání dovolené v zahraničí u ... (více v detailu)
Před 801 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Strojníci vodohospodářských zařízení na čistírně odpadních vod
Před 225 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Požadujeme: vyučení v technické profesi, zodpovědnost, spolehlivost, samostatnost, znalost práce na PC, řidičský průkaz skupiny B Náplň práce: obsluha strojního a technologického zařízení čistírny odpadních vod, zabezpečení běžné údržby a oprav strojního a technologického zařízení, obsluha monitorovacího zařízení čistírny odpadních vod a ostatních přilehlých čistíren a čerpa... (více v detailu)
Před 225 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
OBSLUHA ČISTIČKY ODPADNÍCH VOD
Před 801 dny - Pardubický kraj - ANNONCE
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED NEBO DLE DOHODY NABÍZÍME: po 3 letech nárok na čerpání dovolené v zahraničí u ... (více v detailu)
Před 801 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Čištění studny AKCE 4690Kč + DOPRAVA ZDARMA
Čištění studny AKCE 4690Kč + DOPRAVA ZDARMA
Před 405 dny - Zlínský kraj - PROFIT_INZERCE
ČIŠTĚNÍ VAŠÍ STUDNY ZA 4690,- / DOPRAVA ZDARMA PO CELÉ ČR / Pokud máte studnu, určitě víte, jak důležité je pravidelné čištění. Proto vám přinášíme nejnovější AKCI naší společnosti ČIŠTĚNÍ VAŠÍ STUDNY ZA 4690,- / DOPRAVA ZDARMA PO CELÉ ČR / Potřebujete poradit? Máte zájem o další služby? PROFESIONÁLNĚ PROVÁDÍME: Spárování studní: Vyspravíme Vám skruží, aby Vám dovnitř nevnikali drobní živočichové, kteří mohou vodu kontaminovat. Vložkování stud... (více v detailu)
Před 405 dny
Zlínský kraj
4 690
 Kč
PlaceholderNo Image
Vedoucí pokládky sportovních povrchů Plzeň + celá ČR
Před 105 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Životopis zasílejte na e-mail: pavlina.sklenarova@vysspa.cz Co budete na pozici dělat? Cestovat po celé ČR v závislosti na tom, v jakém místě budeme zakázku realizovat. Na veřejných sportovištích pokládat sportovní povrchy (umělá tráva, litý polyuretan atd.). VYSSPA Sports Technology s.r.o. - Sportovní povrchy. Řídit obsluhu strojů (finišer, míchačka a další) a dohlížet na pokládku těchto povrchů. Samostatně zvládnout vést a kontrolovat pracovní tým. Zajišťovat práci v souladu s výrobním harmonogramem a stanoveným rozpočtem. Organizovat veškeré aktivity související s pokládkou materiálu. Dodáváme certifikované sportovní povrchy od zahraničních výrobců (Conica BASF či Courtsol) a ověřených českých společností (JUTAgrass). V hlavní sezóně přejíždět mezi stavbami vzhledem ke klimatickým podmínkám. Nutnost krátkodobého pobytu v místě stavby, hrazeného fir... (více v detailu)
Před 105 dny
Plzeňský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Vedoucí pokládky sportovních povrchů Plzeň + celá ČR
Před 105 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Životopis zasílejte na e-mail: pavlina.sklenarova@vysspa.cz Co budete na pozici dělat? Cestovat po celé ČR v závislosti na tom, v jakém místě budeme zakázku realizovat. Na veřejných sportovištích pokládat sportovní povrchy (umělá tráva, litý polyuretan atd.). VYSSPA Sports Technology s.r.o. - Sportovní povrchy. Řídit obsluhu strojů (finišer, míchačka a další) a dohlížet na pokládku těchto povrchů. Samostatně zvládnout vést a kontrolovat pracovní tým. Zajišťovat práci v souladu s výrobním harmonogramem a stanoveným rozpočtem. Organizovat veškeré aktivity související s pokládkou materiálu. Dodáváme certifikované sportovní povrchy od zahraničních výrobců (Conica BASF či Courtsol) a ověřených českých společností (JUTAgrass). V hlavní sezóně přejíždět mezi stavbami vzhledem ke klimatickým podmínkám. Nutnost krátkodobého pobytu v místě stavby, hrazeného fir... (více v detailu)
Před 105 dny
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Instalatérské práce(vedení vody v PPR potrubí)
Instalatérské práce(vedení vody v PPR potrubí)
Před 251 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Instalace PPR potrubí a odpadů, obklady
Před 251 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
PRONÁJEM MINIBAGRU JCB 8014, 1.5 t
PRONÁJEM MINIBAGRU JCB 8014, 1.5 t
Před 1187 dny - Plzeňský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím k pronájmu pásový minibagr JCB 8014, váha 1.5t Tento minibagr je vhodný na kopání základů, teréní úpravy, přípojky, bazény, zahrada, úprava pozemků aj... Pokud nechcete platit za drahé služby výkopových prací, půjčte si sami minibagr, budete zaškoleni a poučeni s ovládáním a sami si tak můžete vyhrabat a vykopat co potřebujete, postup je snadný, zavolejte na tel: 604 647 658, nebo se podív... (více v detailu)
Před 1187 dny
Plzeňský kraj
2 200
 Kč
Další nabídky najdete zde: Řemeslné a stavební práce