Pomocní skladníci

Před 383 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
První kontakt životopis vždy e-mailem: prace@r-pass.cz prtacovní úvazek 6-10 hod. Náplň práce: V rámci pracovní pozice se může jednat o zajištění dílčích úkolů na kamenné prodejně: Příjem a výdej zboží Inventura Třídění odpadu Drobné úpravy a opravy na prodejně Požadavky: Dobrou náladu a příjemné vystupování Ochota aktivně pracovat a učit se Nabízíme: Chráněné pracovní místo pouze pro O... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Pomocní skladníci
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Upřesňující údaje: Vyžadujeme dobrý zdravotní stav, spolehlivost, flexibilitu, ochotu pracovat pracovní p... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní skladníci
Jedná se o fyzicky náročnou práci, po dohodě možnost práce v sobotu a neděli. Dobrý zdravotní stav. §92 do... (více v detailu)
Skladník VZV
První kontakt: e-mailem nebo osobně po předchozí domluvě Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou. pracovn... (více v detailu)
pracovník/ce na pomocné práce v prádelně
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Přijmeme pracovníky/pracovnice do prádelen. Náplň práce: třídění prádla, obsluha pračky, skládání. Jedná se o chráněné pracovní místo, určené pro lidi s OZP. Pracovní doba : pondělí - pátek (volné víkendy) Volejte p... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní skladníci
Před 4 dny - AVIZO_CZ
První kontakt: osobně po domluvě (Stará pošta 1025, 664 61 Rajhrad + Syrovice 689, 664 67 Syrovice), telefonicky (Po-pá 09-17 hod ) nebo e-mailem Uskladňování zboží Vychystávání zboží Zabalení... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní kuchaři
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Místo pracoviště: - Zápská 1848, 250 01 Brandýs nad Labem-Stará Bolslav Prvotní kontakt: - tel.: 603 847 629 Po-Út od 10:00 do 12:00 - e-mailem: veraernestova@seznam.cz - osobně v Po 10:00 - 12:00, na adrese provozovny - Zápská 1848... (více v detailu)
Neuvedeno
Skladník mrazírny - vychystávač
Vychystávání mrazeného zboží v zakladačovém systému. Zajímavá práce v rychle se rozvíjející firmě. Nutná vlastní doprava do areálu. Dobrý zrak a fyzická zdatnost podmínkou. Zaměstnanecké slevy, příspěvek na stravování + ošace... (více v detailu)
Pomocní kuchaři
První kontakt se zaměstnavatelem telefonicky v době od 8:00 - 15:00 hodin nebo e-mailem. pracovní pomě... (více v detailu)
Pomocní dělníci ve výrobě
Náplň práce – broušení dílu, lepení součástek, vykládka, nákladka a příprava k expedici. Pracovní doba 8h – 16:30h, dojezd do místa výkonu práce – individuá... (více v detailu)
Pomocní kuchaři
Jedná se o práci v asijské restauraci. Požadujeme dobrou znalost přípravy pokrmů tradiční čínské kuchyně, čínský jazyk výh... (více v detailu)
Pomocní kuchaři
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Chebská 731/15, 353 01 Mariánské Lázně. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Nástup možný ihned. Pracovní doba: dle domluvy, dle potřeb zaměstnavatele. Požadujeme: pomocní kuchaři se zkušenostmi v asijské... (více v detailu)
Neuvedeno
SKLADNÍK - VÝROBNÍ DĚLNÍK
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Manipulace s VZV, obsluha zákazníků, příprava zakázek V případě zájmu kontaktujte zaměstnavatele e-mailem nebo telefonicky pr... (více v detailu)
Neuvedeno
pomocná síla (m/ž)
Před 2 dny - AVIZO_CZ
praxe v oboru výhodou, není však podmínkou komunikativnost, spolehlivost, samostatnost první pracovní smlouva na dobu určitou, v případě spokojenosti automatické prodloužení pracovní doba pondělí - pátek, ranní směna pracovní pozice je vhodná pro osob... (více v detailu)
Neuvedeno
dělníci
Životopis zasílat na e.mail pracovní poměr od: 26.09.2024, mzda: 21000 - 25000 O... (více v detailu)
Pomocný kuchař - pizzař + příprava kebabu
Obsluha v rychlém občerstvení (Hollywood Kebab) Pracovní doba 17:00 - 01:00 hod. V případě zájmu se hlásit telefonicky nebo e-mailem Nutná znalost ... (více v detailu)
Pomocný pracovník v RV
Výsadba a sklizeň jahod, úkolová práce. Přednost mají zájemci s praxí v zemědělství. Pracovní doba od 6 hodin Kontakt: telefonicky od 2... (více v detailu)
Pomocný kuchař/ka
Pozice: pomocný kuchař/ka OC Požadvky: znalost čínské kuchyně, výhodou znalost čínského jazyka Nástup možný ihned. Mzda: 18 900,- Kč Kontakt:Čarňanský Vladimír JUDr., e-mail: v.carnansky@seznam.cz Místo výkonu prác... (více v detailu)
Pomocní skladníci
Před 5 dny - AVIZO_CZ
první kontakt: emailem nebo telefonicky Anton.teri.personalwork@gmail.com, 777 755 548 pracovní poměr... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní manipulační pracovníci (kromě výroby)
pracovní poměr od: 20.08.2024, mzda: 19000 Obor činnosti: Lo... (více v detailu)
Pomocná síla - mytí nádobí
pomocné práce v kuchyni, mytí nádobí Kontakt: e-mailem nebo telefonicky pracovní poměr od: 01.10.2... (více v detailu)
POMOCNÝ KUCHAŘ/KUCHAŘKA
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
TŘ z:20/9/2024 Výhodou: - zkušenosti z gastro prostředí. Směnnost: - ranní i... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
POMOCNÝ KUCHAŘ/KUCHAŘKA
Před 4 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
TŘ z:20/9/2024 Výhodou: - zkušenosti z gastro prostředí. Směnnost: - ranní i... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Geodeti
Požadujeme vzdělání v oboru geodezie. Možné týdenní výjezdy mimo sídla firmy s ubytováním. Možný čtyřdenní pracovní týden (pokud to skladba zakázek dovoluje). Životopisy lze zas... (více v detailu)
uklízeč/ka
úklid kanceláří, prodejny a šaten, Dohoda o provedení práce na 1 rok, prac. doba dle domluvy, životopis na ... (více v detailu)
Zubní instrumentáři
Do zavedené zubní ordinace v Brně - Židenicích přijmeme zubní sestřičku nebo instrumentářku na plný pracovní úvazek. Nástup je možný listopad/prosinec 2024. Prosím o zaslání životopisu na adamantina@atl... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce