Solární panely pro obytný vůz, karavan, dodávku

Solární panely pro obytný vůz, karavan, dodávku
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Provádíme montáže, doplnění a úpravy solárních systémů pro: - obytné vozy - karavany - vestavby - dodávky Kompletní solární systém obsahuje - solární panely - solární regulátor - kabeláž 4 mm2 a 6 mm2 - konektory MC4 a slučovací - průchodku kabelů střechou - odpojovač baterie - oka k připojení na baterii - hliníkové lišty pro ukotvení solárních panelů - plastové lišty na zakrytí kabeláže na střeše a v interiéru - chránička kabelů - tmely Dekalin Dekasyl MS-2 a MS-5 - spotřební a montážní materiál Solární panely - 60W, 90W, 100W, 115W, 175W, 285W, 320W aj. - monokrystal - polykrystal Solární regulátor - PWM - MPPT ""doporučujeme"" vyšší účinnost o cca 30% - MPPT s funkcí bluetooth (sledování stavu nabíjení, baterie, historie a další) Doba provedení - jsme schopni provést v jeden den, ale s ohledem na vyzrání tmelů doporučujeme ne... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Solární panel EcoFlow 160W
Solární panel EcoFlow 160W
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Solární panel EcoFlow 160W. Použitý byl tak 3x. Zakoupený 8.5.2023 v Datartu za 7.386 Kč (faktura k dispozici). Důvod prodeje: Pořízení výkonnější stanici DELTA Max 1600Wh a k ní i výkonnější solární panel. Je v bezvadném a funkčním stavu, téměř žádné oděrky od běžného používá... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500
 Kč
monokrystalické solární panely 200w
monokrystalické solární panely 200w
Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám nepoužité solární panely ještě s ochrannou fólií. Součástí jsou dva panely, kdy každý má 100w. Dále regulátor 10A 12V/24V včetně 3 m dlouhých kabelů plus koncovky mc4 a spojovací rozbočky 2ks k připojení panelů k sobě. Nechybí i spojovací kabely na možné dobíjení baterií. Solární panely jsou ohebné až do 20 stupňů. Maximální proud je 6,25 A. Rozměr jednoho panelu je 105x53x0,25 cm při v... (více v detailu)
Jihočeský kraj
3 100
 Kč
Solární panel EcoFlow 160W
Solární panel EcoFlow 160W
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Solární panel EcoFlow 160W. Použitý byl tak 3x. Zakoupený 8.5.2023 v Datartu za 7.386 Kč (faktura k dispozici). Důvod prodeje: Pořízení výkonnější stanici DELTA Max 1600Wh a k ní i výkonnější solární panel. Je v bezvadném a funkčním stavu, téměř žádné oděrky od běžného použív... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 500
 Kč
PlaceholderNo Image
Regulátor MPPT pro ohřívače napájené fotovoltaickými panely
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Regulátor je určen k ohřevu vody v zásobnících TUV z fotovoltaických zařízení. Regulátor nabízí díky technologii sledování maximálního výkonu FV panelů v reálném čase. Nabízený regulátor díky technologii sledování maximálního výkonu FV panelů v reálném čase upravuje výkon vydávaný panely na danou zátěž v daném roce. Nabízený regulátor díky technologii sledování maximálního výkonu panelů v reálném čase. 99 %) se přenáší na ohřívač. Dynamické provozní vlastnosti umožňují regulátoru rychle regulátor se rychle přizpůsobuje aktuálnímu oslunění a udržuje maximální bod výkonu panelů v souladu s aktuálními maximálního bodu výkonu instalace, takže okamžitý energetický výtěžek je co nejvyšší. Byl vyroben SMD technologií povrchové montáže a THT technologií průchozího otvoru. Regulátor je vybaven teplotním čidlem a funkcí termostat... (více v detailu)
14 620
 Kč
Solární panely Abound
Solární panely Abound
Před 3 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Solární panely Abound Tenkovrstvé panely, 67,5W Vše testováno, je dodáváno se 4 hliníkovými svorkami / držáky pro jej... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
6,2kW 230V solární střídač 6500W hybridní 6kW UPS
Před 1 dny - AVIZO_CZ
Nejnovější, nejlepší a nejpokročilejší (3N) hybridní střídač s trvalým výkonem 6200W (6,2kW), špičkovým výkonem 12kW (12000W), s regulátorem nabíjení MPPT až 120A! K dispozici pouze první 2 kusy v rámci akce. Nový a lepší produkt pro práci s panely do 6500Wp s napětím panelů až 500V DC, s čistým sinusovým výstupem 230V AC. Střídač napájí připojené spotřebiče čerpáním energie z připojených fotovoltaických panelů a/nebo z připojených baterií nebo z 230V sítě či jiného 230V zdroje. Může pracovat i bez baterií a přebytečnou energii dodávat zpět do sítě! Umožňuje dobíjení baterií s připojenými panely solární energií a/nebo pomocí vestavěného síťového usměrňovače. Pracuje s fotovoltaickými panely nebo bez nich (jako střídač), se sítí 230 V (jako UPS)... (více v detailu)
15 100
 Kč
Solární regulátor MPPT Victron 75/10 Smart - s bluetooth
Solární regulátor MPPT Victron 75/10 Smart - s bluetooth
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nový, záruka 5let, daňový doklad, integrované bluetooth pro komunikace s chytrým telefonem. Maximální výkon solárních panelů je u 12 V systémů 145 Wp, u 24 V systémů 290 Wp. V případě překročení těchto hodnot se regulátor nepoškodí, ale pouze automaticky zredukuje přicházející výkon od panelů na přijatelné hodnoty. Solární regulátor je továrně přednastaven a není obvykle potřeba provádět zásadní úpravy nastavení. Maximální napětí na prázdno (označováno jako Voc) připojených solárních panelů n... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
1 650
 Kč
Solární nabíjecí skládací kufr flexibilní 110W - obytný vůz
Solární nabíjecí skládací kufr flexibilní 110W - obytný vůz
Před 2 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Tento produkt je vybaven vlastním novým PWM regulátorem, obsahuje 3 typy kabelů, USB, aligátorový klip a kabel se souosým konektorem a redukcemi. Ve srovnání s jinými starými řadiči, používané připojení USB může snížit intenzitu proudu. Na displeji je možné navolit typ akumulátoru, (i lithiový a LiFePO4) zobrazují se hodnoty stavu akumulátoru, napětí i proud. Materiál: Monokrystalický křemík Maximální výkon (Pmax): 110 W ± 3% Maximální napájecí napětí (Vmp): 18,00V Maximální proud (Imp): 6,1A Napětí otevřeného obvodu (Voc): 22,5 V Zkratový proud (Isc): 6,35A Nominální teplota provozních buněk (NOCT): - 45 až... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
3 390
 Kč
REVIZE plynu - obytná auta, karavany, vestavby
REVIZE plynu - obytná auta, karavany, vestavby
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Provádíme revize plynového zařízení dle vyhlášky č. 85/1978 Sb., TPG 403 02, ČSN EN 1775, TPG 700 01 a TPG 704 01 pro: - obytné vozy - karavany - vestavby Platnost revize - 3 roky Součástí revize je - provedení revize - vystavení protokolu - vylepení známky s platností revize Provedení revize trvá 45-60 min. lze jej provést i na počkání nebo nám vůz/karavan přistavit a vyzvednout později. Objednání - 606 675 355 - servis@bydlik-travel... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Hybridní měnič napětí REVO VM PLUS 5,5kW nový 2ks aktuální
Hybridní měnič napětí REVO VM PLUS 5,5kW nový 2ks aktuální
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám úplně nový, nepoužitý hybridní solární měnič napětí REVO. Původní cena 16tis, prodávám za polovinu. Mám celkem 2ks, cena je za 1ks Z int: Popis produktu Tento střídač podporuje možnost paralelního propojení, které dokáže ze dvou přístrojů vytvořit jeden s dvojnásobným výkonem případně lze ze tří těchto jednofázových střídačů získat jeden třífázový systém. Střídač disponuje vysokým rozsahem vstupního napětí ze solárních panelů a vestavěnou MPPT 100A solární nabíječkou. Může pracovat i bez baterie. Mezi další výhody střídače patří intuitivní ovládání s nastavováním přes zabudovaný LCD displej, PC nebo mobilní telefon s operačním systémem Android. Technické parametry: Výkon: 5,5 kW jednofázov... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
8 000
 Kč
Pro Karavan rybáře Solární panel 110W/12V
Pro Karavan rybáře Solární panel 110W/12V
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám solární panel 110W/12V včetně kabelů a regulátoru. Panel je nový, nepoužitý. Mohu poslat kurýrem na dobírku. Sám jej také používám a naprosto dostačující výkon na provoz kempovacího auta. Používám s kompresorovou ledničkou a nikdy nebylo pivo teplé! :-) Super vánoční dárek pro muže Široký rozsah použití, lze použít na lodě, dobíjení autobaterie, lze také použít jako záložní napájení pro outdorové cestování. Vnější vrstva produktu je vyrobena z tlustého a prodyšného... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
3 850
 Kč
Přídavné vzduchové pérování, vzduchové měchy
Přídavné vzduchové pérování, vzduchové měchy
Před 5 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Provádíme montáže přídavného vzduchového pérování na klasické i Alko podvozky pro: - obytné vozy - vestavby - dodávky - pick-up Typy podvozků např. ALKO podvozky, Fiat Ducato, Iveco Daily, Citroen Jumper, Peugeot Boxer, Ford Transit, Ford Custon, Ford Ranger, Nissan Navara, Opel Movano, Renolt Master, Volkswagen LT, Volkswagen Crafter, Volkswagen Caddy, Mercedes-Benz Sprinter a jiné Vzduchové měchy jsou vyrobeny v ČR, nejedná se o polský výrobek nebo levné napodobeniny. Nabízíme sady: - jednookruhové - dvouokruhové (doporučujeme) Kompletní sada obsahuje: - 2ks vzduchových měchů - kovový kompresor 10,3 bar 12V - vzduchové hadice - ovládací panel s manometry - odbočka pro ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Prodám solární panely Trina Vertex S+ TSM-NEG9R.28 450 Wp
Prodám solární panely Trina Vertex S+ TSM-NEG9R.28 450 Wp
Před 6 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám nové nepoužité solární panely Trina Vertex S+ TSM-NEG9R.28 450 Wp. Délka 1762.00mm, Šířka 1134.00mm, Hloubka 30.00mm, Váha 21.10kg, Max.účinnost panelu 22.5%, Barva r... (více v detailu)
Jihočeský kraj
2 000
 Kč
Měnič ANTIK zařízení na solární ohřev vody PWH 01
Měnič ANTIK zařízení na solární ohřev vody PWH 01
Před 6 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Solární měnič Antik Water Heater PWH 01 MPPT slouží k napájení topných zařízení. Díky tomu, že je bojler v podstatě čistě ohmická zátěž, je výkon zpracováván prakticky od prvního vyrobeného wattu. V1 do výkonu panelů 2000Wp - už jen jeden poslední kus!!! Více informací na: https://ecoprodukt.cz/p/88299-antik-zariadenie-pre-solarny-ohrev-vody-... (více v detailu)
Olomoucký kraj
5 500
 Kč
Pronájem obytná dodávka Fiat Ducato září velká sleva
Pronájem obytná dodávka Fiat Ducato září velká sleva
Před 5 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Pronajmu, půjčím skvěle vybavenou komfortní zánovní obytnou dodávku, obytný vůz Fiat Ducato XGO. V ceně pronájmu dálniční známka: CZ,A. Pro 4 osoby na jízdu i spaní. Září poslední volno: od 15.9 do 20.9 (6 dní)cena za celý termín- 14 900,-Kč. Říjen volno od 4.10 cena den od 2O90. Listopad,Prosinec: cena den od 1900. Akce podzim,zima: 7+1 den zdarma,13 +2 dny zdarma 16+5 dní zdarma. Havarijní pojištění s 5% účastí. Nadstandartní vybavení, solární panel pro absolutní nezávislost, rezervní kolo aj.. Vůz je vybaven i na zimní provoz. Vše originál od výrobce, žádná domácí výroba kdy hrozí(vzhledem k použitým materiálům dřevo aj...),že váha vozu bude nad limit 3,5t. Možnost i na krátkodobý pronájem 5 dnů. Vaše spokojenost je pro nás prioritou, rádi Vás zaškolíme a poradíme. Nebudeme Vás limitovat v počtu km. Ve vybavení: Solární panel, Sprcha, Toaleta, vybavená Kuchyně s lednicí+mrazákem,detektor plynu,Televize 16“s DVD přehrávačem, Markýza, plynové topení Truma 4, zásobník na vodu... (více v detailu)
Jihočeský kraj
1 900
 Kč
Solární kontroler POW-KEEPER1230./ / Auto 12/24V MPPT a 30A
Solární kontroler POW-KEEPER1230./ / Auto 12/24V MPPT a 30A
Před 8 dny - Karlovarský kraj - BAZOS
Prodám nový solární kontroler někdy psáno jako /regulátor dobíjení/ POW-KEEPER1230.Kvalitní zboží . Napětí bateriového uložiště je 12/24V Přístroj sám rozpozná. Technologie MPPT optimalizuje nejlepší výkon panelu a tak největší hodnotu dobíjení baterie. M... (více v detailu)
Karlovarský kraj
1 600
 Kč
Solární MPPT regulátor EPsolar 20A Duoracer - pro 2 aku
Solární MPPT regulátor EPsolar 20A Duoracer - pro 2 aku
Před 9 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Je možná i verze: - 10A za cenu 1.590,- - 30A za cenu 2.190,- Záruka 2 roky. dále: - Externí displej MT11 za 790,-, (není nutností, jen zvyšuje komfort ovládání) - Externí teplotní čidlo 3m - za 169,- (pokud je aku v místě s jinou tepoltou než regulátor) - Komunikační kabel s PC - USB - 179,- (pro toho, kdo je zvědavý, má rád grafy historie, atd...) MPPT regulátor nabíjení DuoRacer DR2210N-DDS je určen k nabíjení dvou baterií – palubní i startovací v solárním systému. Tento regulátor podporuje několik typů hlavních baterií (BATT1), včetně uzavřených, gelových, zaplavených, LiFePO4 a Li-NiCoMn baterií, které jsou vhodné pro RV, karavany, lodě atd. Zařízení automaticky rozpozná napětí systému baterie startéru (BATT2) a po splnění podmínek se baterie dobije. Regulátor pracuje jako měnič, to znamená, že vyšší vstupní napětí a nižší proud dokáže zpracovat na nižší napětí/ zvýšit proud a to s vysokou účinností. Můžeme tedy použít prakticky jakýkoliv solární panel. Solární regulátor DuoRa... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
2 050
 Kč
Solární panely Silfab
Solární panely Silfab
Před 10 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodam solární panely Silfab 310w (1700x1000) Silfab 300w (1650x1000) Silfab 370w (1760x1040) Silfab 340w (1700x1000) Vše celočern... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
nový Axpert King II 48V 5000W se zárukou, FVE měnič bez přet
nový Axpert King II 48V 5000W se zárukou, FVE měnič bez přet
Před 10 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Prodám úplně nový, nerozbalený kombinovaný ostrovní měnič Axpert King II 48V 5kW se zálohováním veřejnou sítí a nabíječem baterií, s MPPT solárním regulátorem do napětí až 430V a až 6000Wp výkonu panelů. Konfigurace je možná přes displej nebo pomocí mobilu či PC. Hlavní rozdíl proti I variantě je ve vysokonapěťovém výkonnějším MPPT, lepším designu a ve vyšších nabíjecích napětích pro baterie. Měnič má řízení účiníku a PowerFactor 1.0, max. výkon AC je tedy 5000W. Je optimální pro kombinaci s olovo-uhlíkovými bateriemi, ale umí také komunikovat s LiFePO4 bateriemi značky Pylontech. Měnič umožňuje paralelní nebo trojfázové spojování! Hlavní vlastnosti výrobku: - výstupní napětí je čistá sinusovka 230V, nezávisle na vstupním napětí! - tento měnič na rozdíl od ostatních Axpertů provádí konverzi vstupního AC proudu na DC napětí baterie a zpět na výstupní AC 230V (double-conversion AC-DC-AC, jako ho provádí nejlepší druhy UPS). Spotřebiče tak dostávají vždy čistou sinus 230V, i když na v... (více v detailu)
Liberecký kraj
22 300
 Kč
Solarni panel panely cca 20V 0,5A a regulator
Solarni panel panely cca 20V 0,5A a regulator
Před 15 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Pouzite funkcni solarni panely pro zarizeni. Hlinikove ramecky Rozmer 35x28,5x1,8cm Vhodne pro dobijeni autobaterioveho 12V nebo 24V zalozniho systemu. Jiz b... (více v detailu)
Středočeský kraj
250
 Kč
Instalace solárních panelů - Fotovoltaická instalace - 24€ h
Instalace solárních panelů - Fotovoltaická instalace - 24€ h
Hledáme zkušené montéry fotovoltaických systémů pro práci v Německu, v okolí Frankfurtu. Instalace a montáž fotovoltaických panelů na střechy. Hodinová mzda: 24€ hod. Fakturace: 14/14 Požadavky: Zkušenosti s instalací fotovoltaických systémů Fyzická zdatnost a schopnost pracovat ve výškách. Samostatnost a spolehlivos... (více v detailu)
Solární regulátor nabíjení SPT-20A nabídka 1225
Solární regulátor nabíjení SPT-20A nabídka 1225
Před 19 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Solární regulátor - pro solární panely 12/24 V, MPPT algoritmus, LCD displej, jednoduché ovládání, snadná instalace, ochrana proti přetížení, manuální režim, zapn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 090
 Kč
Solární panel 180 W s regulátorem chata / karavan
Solární panel 180 W s regulátorem chata / karavan
Před 21 dny - Pardubický kraj - SBAZAR
Plně funkční, použitý v dobrém technickém stavu. Panely poskytují 90 % jmenovitého proudu. Tento ostrovní solární systém je vhodný pro nabíjení olověného akumulátoru o napětí 12 nebo 24 V. Panel dosahuje maximálního nabíjecího proudu až 4,5 A. Je tedy schopný zvládnout běžný provoz celého karavanu nebo chaty. Regulátor s LCD displejem zajišťuje efektivní a bezpečné nabíjení. Včetně 2x USB nabíječky mobilních telefonů nebo tabletů. Velmi odolný panel z temperovaného skla v hliníkovém rám... (více v detailu)
Pardubický kraj
1 995
 Kč
Obytné auto Clever Vans Move r.v. 2020, 60 tis.km
Obytné auto Clever Vans Move r.v. 2020, 60 tis.km
Před 34 dny - Kraj Vysočina - SBAZAR
Prodej obytná vestavba CLEVER Vans Move První majitel, provozováno pouze soukromě - ne půjčovna Najeto 60 tis km zakoupeno v ČR v 04/2020 Délka: 599 cm Výška: 265 cm Šířka: 205 cm Do 3,5 tuny 4 místa k jízdě, 3 místa na spaní Základem je CITROEN Jumper BlueHDI 140/PS Manuální převodovka Motor objem 2 179 cm Pravidelný roční servis v autorizovaném servise ... (více v detailu)
Kraj Vysočina
1 050 000
 Kč
Obytná vestavba LT28 TDI
Obytná vestavba LT28 TDI
Před 36 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Osobní automobil - obytný M1, plnohodnotná obytná přestavba provedená 1.majitelem Rok výroby: 1997 Výkon: 75 kW Celková délka: 5650 cm Najeto poctivých: 293tis.km Počet míst: 4 (spaní 2-3) Jsem 2.majitel, reg. 2002 v ČR, v zimě garážováno a neježděno, opečováváno s láskou (člen rodiny). Nutno vidět. Vestavba byla provedena především pro windsurf (úložný prostor). - Plynové topení/bojler Truma - Vestavěný plynový vařič - Vestavěná kompresorová lednice - Kuchyň do tvaru L - Nádrž na... (více v detailu)
Hlavní město Praha
266 000
 Kč
Další nabídky najdete zde: Auto-moto