Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

PlaceholderNo Image
Skladník/ice
NÁPLŇ: příprava, výdej a expedice zboží dle vystavených dodacích listů, příjem zboží dle nákupních dodacích listů NABÍZÍME: Nástup možný ihned. Pracovní smlouva na dobu určitou. Obědy v místě provoz nebo stravenkový paušá... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Řidič/ka kamionu
Nástup možný IHNED. Zájemci se mohou hlásit: - zasláním životopisu (CV) na e-mail: lgc@post.cz pracovní poměr od:... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Řidič/ka MKD
Místo výkonu práce: Velká Británie, doplňkově státy EU začátek cest v Modré č.p. 53, Jílové, 407 02 Modrá u Děčína Nástup možný ihned. Požadavky: • řidičské oprávnění skupin C+E • profesní průkaz • karta do tachografu • zdravotní způsobilost Hledáme jednotlivce, dvouposádky,... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Manipulant, řidič vysokozdvižného vozíku
Nabízíme: příspěvek na stravné, věrnostní odměny Kontakt: osobně, e-mailem, telefonicky pracovní poměr od: 1... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Operátor výroby v čistém provozu
do: 30.06.2025, mzda: 25000 - 30000 Obor činnosti: Logistika a doprava nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: Vyučen
PlaceholderNo Image
Řidič/ka mezinárodní kamionové dopravy a tahačů
Požadavky: řidičské oprávnění skupiny C, E, profesní průkaz, zdravotní způsobilost, digitální karta řidiče. Kontakt e-mail: dub@pella.cz, tel... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Řidiči sk. C, strojníci bagru, pomocníci na stavbě
Přesná mzda bude ujednána u osobního pohovoru. Způsob kontaktu: předem telefonicky (po-pá 7.00-15.00 hod.) domluvit schůzku nebo zasílat ži... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
řidič/ka - manipulant/ka
Podmínkou je zájem o tuto práci a ŘP sk. B. Znalost práce s vysokozdvižným vozíkem je výhodou. Zaučíme. pouze pro osoby se zdravotním postižením příspěvek na stravování, po 2 letech 5 týdnů dovolené, roční ... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
ZÁVOZNÍK - pomocná síla v dopravě
Rozvoz nápojů. Požadavkem je dobrý zdravotní stav, fyzická zdatnost. Vhodné i pro uchazeče bez řidičského oprávnění. Nabízené výhody: vyplácení diet, výhodný firemní tarif na telefo... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
ASISTENT / ASISTENTKA VÝROBNÍHO ODDĚLENÍ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, pružná pracovní doba. Nástup možný ihned. Požadavky: pečlivost, přesnost a smysl pro detail, výborná znalost práce na PC, aktivní znalost AJ, vzdělání v oblasti textil. průmyslu výhodou. Zaměstnanecké výhody: stravenky, zaměstnanecké ... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Řidič/ka mezinárodní kamionové dopravy
Místo výkonu práce: Družstevní 296/9, 351 01 Františkovy Lázně. Pracovní poměr na dobu určitou (1/2 roku) - poté možné prodloužení. Mzdové ohodnocení: 21.300,- Kč + diety. Pracovní doba: turnusy (3 týdny v práci, 1 týden volno). Požadujeme: řidičský průkaz sk. C+E, profesní průkaz řidičů, praxe v řízení a základy AJ nebo NJ podmínko... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
kuchař/ka
pracovní poměr od: 10.09.2024, mzda: 35000 Obor činnosti: Obchod a prodej nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: ZŠ
Řidič sk. B
Řidič sk. B
Přidáno včera - Středočeský kraj - BAZOS
Z důvodu zvýšené poptávky zákazníka, společnost Pospitrans s.r.o., nabízí práci pro spolehlivého řidiče sk. B. Jedná se o rozvoz mražených a chlazených potravin v rámci celé ČR dle pravidelného plánu (linek). Pracovní doba je s pravidelným denním rozvrhem ... (více v detailu)
Středočeský kraj
30 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Lakýrníci automobilů
praxe v oboru pracovní poměr od: 11.09.2024, mzda: 30000 - 40000 Obor činno... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Kuchař/kuchařka
První kontakt osobně, e-mailem nebo telefonicky. pracovní poměr od: 11.09.2024, mzda: 35... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
ŘIDIČ, ŘIDIČKA NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU
Požadujeme řidičské oprávnění skupiny C, platný profesní průkaz, trestní bezúhonnost, zodpovědnost, spolehlivost a slušné vystupování, praxe v oboru výhodou, případně zaučíme. Nabízíme zázemí rodinné dopravní firmy, moderní vozový park, dobré platové podmínky, slušné jednání, pracovní d... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
pracovník/ce údržby
Pracoviště Kroměříž - Náplň práce: provádění preventivní údržby zařízení v kovošrotu - Požadujeme: praxe v oboru, svářečský průkaz CO2/el.oblouk/švajc, spolehlivost, samostatnost, zručnost, aktivní a pozitivní přístup k práci - Nabízíme: motivační finanční ohodnocení - prémie, dle pracovních výsledku, závodní stravování a další benefity, PD Po - Pá, 6:30-15:00 hod., pracovní smlouva... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
*Truhlář/ka
prémie, 25 dní dovolené,flexibilní pracovní doba První kontakt: - osobně - Řečice 139 - e-mailem - telefonicky 604 555 612 p... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Autolakýrník, přípravář autolakýrník
kontakt: osobně od 8.00 hod.do 16.00 hod. Praxe v oboru pracovní poměr od: 10.09.2024, mzda: 250... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Řidič/ka NV nad 3,5t
VHODNÉ PRO OSOBY SE ZDRAVONTÍM POSTIŽENÍM, OSOBY ZDRAVOTNĚ ZNEVÝHODNĚNÉ. Místo výkonu práce: Lužická č.p. 208 Horní Kamenice, 407 21 Česká Kamenice Požadujeme řidičský průkaz skupiny B, C+ E v kombinaci s průkazem profesní způsobilosti Mzda od 20 000Kč a více ... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Taxikáři osobních vozidel
Požadavky: trestní bezúhonnost, věk nad 21 let Způsob kontaktu: telefonicky. pracovní poměr od: 10... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
svářeč/ka
Jedná se o dílenské práce - broušení, svařování CO2 Svářečský průkaz není podmínkou - zajistí zaměstnavatel Pracovní doba od 6:00-14:00 hod./14:00-22:00hod. KONTAKT: Curosh Pavel... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Řidič/ka tahače
Před 5 dny - AVIZO_CZ
PRACOVIŠTĚ Holešov - Pracovní náplň: rozvoz zboží v rámci EU - Požadavky: ŘP C + CE, praxe v oboru 3 roky, výhodou je profesní průkaz - kontakt osobně na pracovišti pouze každé pondělí v rozmezí 9:00 - 10:00 hod.,... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
ČÍŠNÍK/SERVÍRKA
Do našeho týmu hledáme spolehlivou, flexibilní osobu. Nabízíme ubytování, plat dle zkušeností. anglický nebo německý jazyk výhodou ubytování, w... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
SKLADNÍK/ICE, OBSLUHA MANIPULAČNÍHO VOZÍKU
KO: Fuchsík Ladislav Ing., tel.: 776 010 033, e-mail: fuschikladislav@seznam.cz Sklad pesticidů a hnojiv. Praxe vítána, ŘP B, VZV. ... (více v detailu)
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce