LETNÍ VÝKLADY Z NOVÝCH KARET

LETNÍ VÝKLADY Z NOVÝCH KARET
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Úžasný design nových Lenormandek a letní výklady pro vás, kteří nevíte kudy KAM. Jsem k dispozici bez dlouhé čekačky a cena je letní. Po telefonu na živo můžeme ... (více v detailu)
Před 2 dny
Jihomoravský kraj
800
 Kč

Podobné inzeráty

Výklad karet
Výklad karet
Před 4 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Výklad tarotových karet může pomoci při rozhodování v důležitých i méně důležitých otázkách života.Tarotové karty vykládám již 30 let.Nabízím Vám osobní výklad karet Praha 500,- písemný výk... (více v detailu)
Před 4 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Výklad karet
Výklad karet
Před 11 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Stojíš na rozcestí ve svém životě a nevíš, kudy se máš vydat? Váháš nad určitou životní situací a potřebuješ znát její hlubší význam? Výklad karet ti může pomoci při rozhodování na životních křižovatkách a přinést odpovědi na tvé otázky v oblasti vztahů, lásky, práce, peněz či hojnosti. Skrze své šamanské karty ti... (více v detailu)
Před 11 dny
Královéhradecký kraj
555
 Kč
Výklad karet - životní rozcestí
Výklad karet - životní rozcestí
Před 13 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Stojíš na rozcestí ve svém životě a nevíš, kudy se máš vydat? Váháš nad určitou životní situací a potřebuješ znát její hlubší význam? Skrze své šamanské karty ti odhalím posvátné poselství, které ti přinese sílu a moudrost potřebnou k pochopení přítomnosti, vyléčení minulosti a k ovlivnění běhu budoucnosti. Vyložím pro tebe 3 karty. Ta první ti dá nahlédnout na situaci TADY A TEĎ, druhá tě nasměruje na cestu A CO DÁL, třetí karta ti odhalí NEJLEPŠÍ MOŽ... (více v detailu)
Před 13 dny
Královéhradecký kraj
499
 Kč
Výklad karet
Výklad karet
Před 14 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím výklad karet s andělských karet.
Před 14 dny
Zlínský kraj
200
 Kč
Výklad karet 2 otázky
Výklad karet 2 otázky
Před 199 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Máte problém? Řešíte něco, s čím si nevíte rady? Ráda pro Vás vyložím. Jedna otázka 80,- Kč a druhá je pro Vás... (více v detailu)
Před 199 dny
Moravskoslezský kraj
170
 Kč
horoskopy, výklad karet
horoskopy, výklad karet
Před 482 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím vyhotovení osobního horoskopu na míru. Podíváme se, jaké máte dispozice, předpoklady, kde jsou vaše silná a slabá místa. Z horoskopu lze vyčíst .. co se právě děje .. dle tranzitů, solárního horoskopu a direkcí. Jak se věci budou dále vyvíjet, kdy je vhodné období začít s něčím novým, kdy být opatrný. Pravděpodobné období na seznámení, svatbu, šťastné náhody ale i rozchody, ztráty. Horoskop je skvělý ... (více v detailu)
Před 482 dny
Hlavní město Praha
800
 Kč
Intuitivní výklad karet -vztahy,práce,zdraví
Intuitivní výklad karet -vztahy,práce,zdraví
Před 1162 dny - Středočeský kraj - HYPERINZERCE
Intuitivní výklad karet. Potřebujete radu,ukázat další možnosti ,které se vám otevírají? Máte takovéto a další otázky? Proč se mě smůla lepí na paty? Čeho se držím? Co už je za mnou ,avšak drží se mě jako klíště a blokuje mě volně se vydat vpřed ? Co mi brání úspěšně vyřešit danou situaci? V jakých energiích je nyní moje situace? Na tyto a další vaše otázky vám pomohu otevřít další úhle pohledu a odhalit odpovědi. Rozebereme společně postoj k dané situaci,podíváme se sp... (více v detailu)
Před 1162 dny
Středočeský kraj
470
 Kč
Výklad budoucnosti z karet
Výklad budoucnosti z karet
Před 1160 dny - HYPERINZERCE
Jakým směrem se bude vyvíjet život Vašich známých? Bojíte se o jejich rozhodnutí a nevíte jak jim pomoci? Poradím Vám ohledně jejich nejlepší volby. Buďte spolehlivým přítelem a nezištně svým blízkým pomozte. Spolu pro ně najdeme tu nejlepší ces... (více v detailu)
Před 1160 dny
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Tvůrčí služby