Kovovýroba a zámečnické práce

Prodáno
Olomoucký kraj
Nabízím výrobu kovového nábytku , grilu , plotových výplní , bran a branek ( včetně montáže ) , ko
Olomoucký kraj
1
 Kč

Podobné inzeráty

zámečnické práce, kovovýroba
Přidáno včera - Hlavní město Praha - BAZOS
Potřebujete zhotovit něco ze železa? Neváhejte se na mě obrátit a bude-li to v mých možnostech, tak se můžeme pustit do realizace. -lehká kovovýroba (schody, vrata, police atd.) -designová výroba -návrh a zhot... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Zakázková kovovýroba
Přidáno včera - Královéhradecký kraj - BAZOS
Specializujeme se na -zábradlí -ploty, vrata, mříže -menší konstrukce -opravy poškozených... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Pojizdná prodejna food truck
Před 3 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Naše nástavby lze zakoupit s přívěsem nebo bez něj. Pokud máte pevné místo a nepotřebujete přívěs, přivezeme vám nástavbu a umístíme ji na požadované místo. Navrhujeme naše nástavby tak, aby splňovaly různé požadavky. Vyrábíme je pro různá použití, jako je gastronomická činnost, kanceláře, ... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Přijímáme nové zakazky
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Provádíme stavební zámečnictví kovovýroba výroba Brány posuvné brány branky plotové dílce zabradli podesty schodiště požární žebříky schůdky žebříky přístřešky mříže ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Rostoucí a učící věže montessori
Přidáno dnes - Zlínský kraj - BAZOS
montessori učící věž, polohování 4 polohy Truhlářské zpracování sešroubovaná a slepená !!! Na výběr máte bezpečnejší se 3 mi tyčkami a stabilizátory vhodná od 1 r nebo se 2 tyčkami Tyčky mají bezpečnostní zátky aby si je dítě nemohlo samo vysunout a vypadnout Barvy a vosky určené na dětské hračky , nábytek a styk s potravinami norma EN 71 Možnost i jiné barevné kombinace. Výška je 92cm /možnost i jiné výšky/ Véže vyrábíme rodinné truhlářské dílne , dbáme na bezpečnost a ... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 200
 Kč
Posuvná brána, hliníkové ploty, 3D ploty, zemní práce.
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Dobrý den, nabízím výrobu a montáž: Posuvná brána pro průjezd do 5 metrů. Křídlová brána... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Hodinový manžel Stavební práce
Před 3 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Stavební práce Praha Hodinový manžel Rekonstrukce bytů a domů Nebytových prostor, zahrad Odpadní potrubí Obrubníky Ploty Branky Zámkové dlažby Keramické dlažby a obklady Lino Sádrokarton Omítky Malov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
111
 Kč
Formy na betonové bloky, forma na beton
Před 4 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Formy na betonové bloky, forma na beton. Nabízíme k prodeji formy na betonové bloky o rozměru 160x80x80cm, 180x60x60cm, 160x40x40cm, 160x80x40cm a další. Forma se dá přepažit podle potřeby na menší nebo ukončovací bloky. Využití: opěrné stěny, boxy a kóje na sypké materiály, kovošroty, recykláty, sběrné dvory, zátarasy, ploty, haly a mnoho dalšího. Skvělé využití zbytkového betonu z mixu. V nabídce máme také formy na svodidla, silniční panely, svahové tvárnice, parkovací zábrany, podhrabové desky, grefa p... (více v detailu)
Ústecký kraj
30 450
 Kč
Branka,vrátka k KB blok,Diton, Best apod
Přidáno dnes - Jihočeský kraj - SBAZAR
jiným systémům z plotových betonových dílců (a k betonovým plotům).Nabízím zhotovení, vždy nové kovové konstrukce, po vyrobení následně žárově pozinkované ( dlouhá životnost a bezúdržbovost ), zhotoveny i přesně na míru do Vašeho otvoru mezi vyzděné sloupky z betonových tvarnic. Branky jsou určené pro dřevo i plast výplň-viz fota. Kvalitně, precizně vždy zhotovené za dobrou cenu.Konstrukce s profesionálně frézovaným zádlabem pro standardní vložkové kování Hobes (pro fab vložku), ceny i s nazi... (více v detailu)
Jihočeský kraj
4 960
 Kč
Zakázková kovovýroba, zámečnické práce
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Naše firma se specializuje na: - Výrobu zábradlí, madel, brán, mříží, plotů a dalších kovových prvků - Výrobu stavebních kovových konstrukcí - Zpracování plechů a profilů - Služby svařování CO2, TIG, MMA - Ohýbání a obrábění kovů - Povrc... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Posuvná brána
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Posuvná brána, křidlová brána Výroba posuvných a křídlových bran,plotových dílců,vše podle vaší... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
12 345
 Kč
Branka s výplní - antracit RAL 7016
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám novou nikdy nemontovanou branku, včetně pantů. Žárový pozink, komaxit RAL 7016 šířka 80cm x výška 147cm. Výplň - lamela + příprav... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
4 999
 Kč
Světle zelená polohovatelná lenoška Innovation Zeal
Přidáno dnes - Královéhradecký kraj - BAZOS
Luxusní variabilní pohovka ve velice příjemné barvě - je to světlý odstín modrozelené barvy, doplněný o přírodní dubové nožky. Lenoška působí opravdu vzdušně, záda jsou tvořena jen tenkou kovovou opěrkou a polštářkem. Tento kousek nábytku využijete hned na několik způsobů: sedačka s područkami pro dva lenoška - pokud sklopíte jednu područku lůžko - pokud sklopíte obě područky Rozměry: 173 cm délka, 193 cm délka po rozložení, výška 76 cm, výška... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
12 890
 Kč
Barevná montessori houpačka - duha
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Víceúčelová barevná houpačka, která může být po přetočení tunelem, pultem na hraní, skluzavkou, žebříkem atd. Vhodná pro posílení smyslu rovnováhy a koordinace dětí. Pro děti od jednoho roku. Houpačka je nová, hrany jsou zakulacené a dohladka obroušené. Na povrchovou úpravu jsou použité zdravotně nezávadné vodou ředi... (více v detailu)
Zlínský kraj
1 100
 Kč
Multifunkční dětské hřiště z akátového dřeva
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím multifunkční dětské hřiště z akátového dřeva. Možnost různé varianty dle Vaší představy. Robustní konstrukce z tvrdého akátového dřeva v kombinaci s nerez materiálem. Možnost zavěšení dětské houpačky, houpací lavice a houpací sítě. H... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Plechová garáž, dekor dřeva, přístřešek, dvougaráž, sklad.
Před 8 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Funkční stylová garáž Garáž Prémium v dekorů dřeva, bez i s přístřeškem 4x6m, 4x5m, 4x4m, 6x6m, 6x5m, 6x7m, 7x5m, 9x6m, 9x5m, 11x5m, A mnoho dalších rozměru a provedení. Střecha sedlová, Zesílená konstrukce pozinkovaná, Opláštění v dekorů dřeva - barvy na výběr, Rohové a střešní lemování, Výklopná vrata RŮZNÉ ROZMĚRY DRUHY A TYPY. PRO VLASTNÍ PŘEDSTAVU NAPIŠTE NEBO ZAVOLEJTE NÁM. Doprava a montáž zdarma po celé České a Slovenské Republice. Ke každé garáži můžeme nabídnout: - Okna, - Okapy - Antikondenzační filc - Ukotvení, - Pohon vrat výklopných, - Navýšení výšky, - Změnu rozměrů, - Změnu provedení, - Imitace střešní tašky, - Designové lamely. ☝️Garáž lze nakonfigurovat dle požadavků a po... (více v detailu)
Středočeský kraj
36 990
 Kč
Nová plechová garáž Antracit šedá, sklad, zahradní domek
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Funkční stylová garáž Garáž Prémium antracitová, šedá či jiné barvy na výběr, bez i s přístřeškem 4x6m, 4x5m, 4x4m, 6x6m, 6x5m, 6x7m, 7x5m, 9x6m, 9x5m, 11x5m, A mnoho dalších rozměru a provedení. Střecha sedlová, Zesílená konstrukce pozinkovaná, Opláštění v šedé , antracitové či jiné barvě - na výběr z 10 odstínů, Rohové a střešní lemování, Výklopná vrata RŮZNÉ ROZMĚRY DRUHY A TYPY. PRO VLASTNÍ PŘEDSTAVU NAPIŠTE NEBO ZAVOLEJTE NÁM. Doprava a montáž zdarma po celé České a Slovenské Republice. Ke každé garáži můžeme nabídnout: - Okna, - Okapy - Antikondenzační filc - Ukotvení, - Pohon vrat výklopných, - Navýšení výšky, - Změnu rozměrů, - Změnu provedení, - Imitace střešní tašky, - Designové lamely. ☝️Garáž lze nakonfigurova... (více v detailu)
Zlínský kraj
36 990
 Kč
Zateplená garážová vrata SUPERSTAL- dvoukřídlá nebo výklopná
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme výrobu, dodávku a montáž garážových vrat zateplených i nezateplených, dvoukřídlých i výklopných jakož i výrobu na zakázku. Různé barevné provedení. Příkladová cena zateplená dv... (více v detailu)
Středočeský kraj
14 110
 Kč
Garáž SUPERSTAL plechová montovaná včetně instalace
Před 9 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme montované plechové garáže rozměr dle Vašich požadavků. Typy provedeni: zadní spád, sedlový, spád vlevo, spád vpravo, přední spád. Barevné provedení - pozink, barevný vzorník RAL a BTX. Výška se dá zvednout až na 3m... (více v detailu)
Středočeský kraj
15 900
 Kč
PLOTY ,BRÁNY, POŠTOVNÍ SCHRÁNKY A BOXY
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Zabýváme se výrobou ocelových bran a plotu už více jak 10 let . Náš cíl je vaše spokojenost , proto dbáme předevšim na kvalitu provedení ,použitých materiálů a komponentů tak,aby vám oplocení sloužilo a děl... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
GARÁŹ SUPERSTAL 6X5, PULTOVÁ STŘECHA, VÝKLOPNÁ GARÁŽOVÁ
Před 11 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Parametry garáže: - šířka garáže 6m - délka garáže 5m - dvoje výklopná vrata (výška 2 m) - šířka vrat - 3 m - výška v horní části 2,13 m - výška v zadní části 1,90 m - sklon střechy dozadu (pultová střecha) - plech na stěnách a bráně v barvě ořech (nebo jiné z palety barev) - plech na střeše v barvě akrylátové hnědé matné (nebo jiné ze základní palety akrylátových barev) - nonsá konstrukce za stu... (více v detailu)
Středočeský kraj
38 450
 Kč
Nehorlava foukana izolace SUPAFIL +SDK +ANHYDRIT
Před 9 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nehořlavá foukaná minerální izolace Supafil Loft splňuje všechny požadavky na moderní izolační materiál. Poskytuje vynikající tepelnou ochranu, je ohleduplná ke zdraví uživatelů i životnímu prostředí - JEDINÁ neobsahuje žádnou CHEMII! Je zdravotně nezávadná! Má dlouhou životnost, jedinečnou protipožární odolnost – A1 a výbornou schopnost přizpůsobit se podkladu a vyplní všechny spáry. Je velice lehká - nezatěžuje střešní konstrukce a taky nesedá jako např. foukaná celuloza !!! Supafil se používá zejména k zateplení stropů, pultových střech, vazníkových krovů nebo dutin trámových stropů a šikmých stěn a jiných komplikovaně přístupných prostor. Domluvte si s námi schůzku a řekneme si všechny detaily, doneseme vzorky, a hlavně navrhneme správné řešení pro eliminaci tepel... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Svářečské zámečnicke práce
Před 11 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízíme svářečské,zámečnické, prace, Praha9 Čakovice, Za Cukrovarem 993
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Stavební práce Rekonstrukce domů /bytů
Před 10 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme výhodné ceny a přístup k levným stavebním materiálům z Polska. Veškeré stavební práce, kompletní rekonstrukce domů či bytů. Na českém trhu působíme již 10 let. STAVEBNÍ MATERIÁL, NÁBYTEK a DALŠÍ LEVNÉ ZBOŽÍ Z POLSKA ZAJISTÍME DOVOZ,PRODEJ A POMOC PŘI OBJEDNÁNÍ ZBOŽÍ V POLSKÝCH OBCHODECH Provádíme: - Kompletní rekonstrukce bytů a domů - Štukové, sádrové a dekorativní omítky - Rekonstruk... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
1 000
 Kč
Nové Sedací Vaky + Podnožka + Možné Bezplatné Doručení
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Podnožka k Sedacímu Vaku Zzzdarma :) Sedaci vak a moderní sedací pytle pro děti nebo sedací vak pro dospělé i nafukovací pytel a nafukovací sedačka sedací pytel fotbalový míč + podnožka sedací vaky pytel na sezení a sedací pytel pro děti. Sedací supravy a rohová sedací souprava je dětská sedačka dětské křeslo nebo dětská židle a dětský nábytek. Kancelářská židle a kancelářské křeslo vhodný jako lazybag studentský nabytek do studentského pokoje bean bag lazy bag sakwa nebo tuli vak sektorový nabytek pro giga sako zahradní sezení obývací stěna sit xxxxl i rohová rozkládací sedacka cool i kožená sedací suprava pillow classic a relaxační křeslo. Obývací stěna a masážní křeslo ušák maxi cube skládací jídelní židle a rozkládací křeslo sport s ml + kozená sedačka a dětské křesílko pro děti fatboy zavěsné houpací křeslo nebo rozkládací sedací souprava lehátko a dětské lehátko postel crazy bird. Obývací sestava jako lavice či nábytek do dětského pokoje. Sedačky a shop jk rohová sedačka xxxl + ... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
159
 Kč
Další nabídky najdete zde: Tvůrčí služby