Jezdecký výcvik

Prodáno
Hlavní město Praha
Nabízím jezdecký výcvik pro začátečníky i pokročilé od 12 let v jezdecké stáji v Praze 6. Po domluvě možnost intenzivního individuálního výcviku. K dispozici venkovní i krytá
Hlavní město Praha
700
 Kč

Podobné inzeráty

Jezdecký výcvik
Před 7 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím jezdecký výcvik pro začátečníky i pokročilé od 12 let v jezdecké stáji v Praze 6. Po domluvě možnost intenzivního individuálního výcviku. K dispozici venkovní i krytá... (více v detailu)
Hlavní město Praha
700
 Kč
ustájení koní
Před 2 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Jezdecké Areál Trnová Praha západ, www.trnova.net Nabízí: k dispozici několik venkovních boxů 2 jezdecké haly, Krytá kruhová jízd... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pronájem kryté jezdecké haly
Přidáno včera - Kraj Vysočina - BAZOS
Nabízíme pronájem kryté jezdecké haly v Sázavě u Žďáru nad Sázavou, k pořádání různých akcí nejen pro koně: - kurzy, školení, semináře - závody, výstavy - tréninky Hala o velikosti 24x50 m, podloží speciální gumové podložky s vrstvou křemičitého písku v kombinaci dvou druhů textilních tkanin - osvětlení - ozvučení - skokový materiál pro koně, který lze použít i... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Ustájení Praha 5 Zličín- Praha západ
Před 2 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Ustájení Praha 5 Zličín- Praha západ - 26.7. - 02:10 Praha 5 Zlíčín – Malá soukromá rodinná stáj s docházkovou vzdáleností od metra Stodůlky, či MHD ze Zličína, nabízí volný venkovní box. Naše stáj disponuje: - Výběhy o celkové rozloze 2 hektary, s ovocnými stromy, poskytujíc dostatek stínu, s vodou, kde koně pobývají co nejdelší část dne. Výběhy jsou rozděleny na stáda po 3-4 koních - vnitřní a venkovní boxy s automatickou napáječkou, držákem na sůl a žlabem, podestýlka sláma - krmení senem 3x denně, v ceně ustájení oves - venkovní písková jízdárna s geotextilií cca 70x40 metrů, osvětlená, rozmístěn kropící systém - vnitřní menší hala s pískovým povrchem cca 13x28 metrů - venkovní kruhovka o průměru cca 18 metrů s pískovým povrchem - skokový materiál v dispozici, venkovní mycí kout ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Pastevní ustájení nejen pro koně se speciálními potřebami
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Z důvodu odchodu mladého valacha do sportovní stáje, nabízím od poloviny října místo v naši malé soukromé stáji v dojezdové vzdálenosti 15 minut od Plzně. Výbehy cca 2 ha, velký přístřešek 6*6 metrů, 2 venkovní boxy - vše udělané vzdušně, podlahy z gumových rohoží, malý zpevněný padock. Výběhy v mírném svahu. V okolí krásné vyjíždky do lesa i na louky. Koně jsou 24/7 pod dohledem kamery a přístup k aplikaci nabízím i majitelům. Máme 3 koně - valach vředař, kobyla s citlivým zažíváním a artrozou a dušný valach bez zubů, ráda bych tedy nabídla místo podobnému koníkovi, který potřebuje speciální péči a majitel nehledá sporovní zázemí. Dědeček má vzhledem k astmatu a chybějícím zubům bezprašný režim - nesteleme v přístřešku, podlaha je z gumových rohoží a navrch dáváme koberce, je krmen 2x denně granulovaným senem + má přístup k pastvě a klasickému senu, které dáváme ven. Ideální by bylo tedy nabídnout ustájení koníkovi s podobným režimem a velký výbeh s přístřeškem by mohli sdílet spolu... (více v detailu)
Plzeňský kraj
2 999
 Kč
Ustájení koní Plzeň
Před 5 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízím volná místa pro ustájení v Kozolupech u Plzně. Areál má výbornou dopravní dostupnost cca 5 min na nádraží a autobusovou zastávku (vlak 1x za hodinu, dále pak autobusy csad + Plzeňská MHD) Nabízíme boxy 3,5 x 3m - podestýlka sláma, seno 3x denně, jádro 3x denně. 11 oddělených výběhů (největší pro společné stádo) celkem 9 ha, koně jsou ve výběhu do 14.30 nebo podle potřeby celodenně. V areálu j... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Ustájení pro koně a pony
Před 7 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízíme volná místa na ustájení koní v rodinném areálu JK Marko, Doubek. Pony box - 7.200 ,- / Střední box (pro koníky do 165cm) 7.700,- . Jsme hobby/rekreační areál, který se snaží mít hlavně spokojené koně a majitele. Váš koník má k dispozici box s vyhřívanou napáječkou, žlabem a držákem na liz, na podlaze gumy a podestýlka dle výběru majitele - sláma v ceně, piliny za příplatek. Stáje jsou dřevěné, vzdušné, každý box má své otvírací okno. K boxu také patří skříň na věci, hák na deky, místo v sedlovně na sedlo a uzdečku, a skříňka v plně vybavené šatně - vytápěná, sociální zařízení, sprcha, kuchyňka, pračka na koňské věci. V areálu je k dispozici hala 23 x 43m, osvětlená jízdárna 20 x 60 m a osvětlená kruhovka 1... (více v detailu)
Středočeský kraj
7 200
 Kč
Nabídka volných míst v jezdeckém oddíle
Před 11 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Začal nový školní rok a my jako každoročně nabízíme uvolněná místa v našem jezdeckém oddíle v Ostravě. Pro zájemce o koně nabízíme naše třicetileté zkušenosti s koňmi, zázemí jezdeckého oddílu s trenérem, koňm... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
2 000
 Kč
Hlídání,venčení i výcvik psů
Před 14 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím hlídání, venčení i výcvik vašich pejsků - zkušený pečlivý,chovatel/Praha a okolí u nás doma v domě se zahradou/Loděnice u Berouna-8km od Prahy 5./ Krátkodobě i dlouhodobě. Vše je na domluv... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Pastevní ustájení u Jihlavy
Před 15 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Od 1. září 2024 nabízíme 2 volná místa na pastevní ustájení pro vaše koňské miláčky. Preferujeme přirozený chov, v zimě vysoká podestýlka ze slámy, je možný samostatný výběh 1ha s přístřeškem pro vás nebo zařazení do stáda 12 koní s třemi velkými přístřešky. Seno nons... (více v detailu)
Kraj Vysočina
3 500
 Kč
ustájení Praha 8
Před 16 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
nabízím jeden volný box ve stáji na Praze 8. Písková osvětlená jízdárna a kruhov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
7 500
 Kč
Nabídka ježdění na koni - Heidy hledá kamarády :)
Před 18 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Společně s mojí 15letou, zkušenou, hodnou, cca 130cm vysokou poničkou Heidy nabízíme ježdění pro děti od nejmenších až po školáky :) . Co přesně nabízíme? - Vycházky do přírody Pro nejmenší, nejezdce, a prostě pro každé dítě, které by si chtělo prožít zážitkovou relaxační vycházku do přírody na hřbetě poníka. Vycházka je dlouhá 30min, rádi vám ale délku nastavíme podle potřeb a domluvy :) . - Jezdecký výcvik Pokud máte doma ambicioznější dítko, které by se chtělo naučit na koni skutečně jezdit, jsme tu s Heidy pro vás - H... (více v detailu)
Středočeský kraj
300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Péče o dům, zahradu, zvířata