Strojní omítky , STROJNÍ SÁDROVÉ

Strojní omítky , STROJNÍ SÁDROVÉ
Před 2 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Dobry den Realizujemy strojní sádrové omítky včetně materiálu,penetrace,ocelových rohů,apu lišt kolem oken a dveří,zabezpečení oken a ... (více v detailu)
Před 2 dny
Olomoucký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Strojní omítky
Strojní omítky
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
Provádíme veškeré stavební práce, specializujeme se na dvouvrstvé strojní omít... (více v detailu)
Přidáno včera
Jihočeský kraj
300
 Kč
Baumit mpi25 jednovrstvá strojní omítka
Baumit mpi25 jednovrstvá strojní omítka
Před 4 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prodám strojní omítku baumit mpi 25 vhodná i pro ruční zpracování. Zbylo... (více v detailu)
Před 4 dny
Zlínský kraj
999
 Kč
Moderní plechová garáž. Superline.
Moderní plechová garáž. Superline.
Před 2 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Rychlé dodání 10-15 pracovních dnů. Plechová garáž o šířce 3,00m (2,97m) a délce 6,00m (5,97). Vrata výklopná s položením plechu vodorovně (šířka pruhů cca 20cm). Výška vjezdu je 1,94m. Střecha je sedlová, výška ve štítu je 2,65m, výška bočních stěn 2,13m. Plech akrylový - imitace dřeva: stěny, hrany plechu, okapy v barvě RAL, vrata v barvě RAL, střecha v barvě RAL . Plech je ke konstrukci přichycen nýty v barvě daného plechu. Konstrukce stěn je zesílená profily 30x30 pozink. Hrany plechu a okapy jsou v barvě RAL. Stěny jsou z plechu T-7 položeného vodorovně. Za příplatek je možné mít střechu v imitaci tašek. Je možné vyrobit ... (více v detailu)
Před 2 dny
Moravskoslezský kraj
39 900
 Kč
Výkopové práce, kanalizace, demontáže, převoz a likvidace.
Výkopové práce, kanalizace, demontáže, převoz a likvidace.
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Demolitec Jsme malá firma specializující se na široké spektrum stavebních a demoličních prací. Díky našemu profesionálnímu přístupu a moderním technologiím poskytujeme vysoce kvalitní služby přizpůsobené potřebám našich klientů. Náš tým je připraven čelit jakékoli výzvě a zajistit maximální spokojenost zákazníků od prvního kontaktu až po dokončení zakázky. 1. Jádrové vrtání či řezání betonu a zdiva: - Provádíme přesné jádrové vrtání a řezání betonu a zdiva se snahou co nejvíce snížit hlučnost a množství prachu. - Vytváříme otvory pro instalace potrubí a kabelových průchodů. 2. Výkopové práce: - Nabízíme zhotovení výkopových prácí pro inženýrské sítě a lehké terénní úpravy. - Zajišťujeme kompletní služby od přípravy až po dokončovací práce. 3. Montáž kanalizací, septiků, jímek, vsakovacích jam a ČOV na klíč: - Realizujeme kompletní instalace kanalizačních systémů, septiků, jímek a čistíren odpadních vod. - Naše řešení jsou šitá na míru podle přání zákazníka nebo projektu a ... (více v detailu)
Před 3 dny
Liberecký kraj
Neuvedeno
Řemeslníky pro Různé Stavební Práce
Řemeslníky pro Různé Stavební Práce
Před 3 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Hledáme Šikovné Řemeslníky pro Různé Stavební Práce v Praze! Jsme dynamická stavební firma, která se zaměřuje na široké spektrum stavebních a rekonstrukčních prací, včetně zakázkové výroby. Hledáme čtyři spolehlivé a všestranné řemeslníky, ideálně mladé absolventy řemeslných škol, kteří se chtějí učit a kariérně růst. Nabízíme příležitost pracovat na zajímavých projektech, jako jsou stavba zimních zahrad, rekonstrukce budov a další řemeslné práce. Nabízíme: - Základní plat: 39 800 Kč - Odměny za splnění termínů a kvality - Práce na hlavní pracovní poměr (HPP) - 5 týdnů dovolené - Příspěvek na stravování - Veškeré ochranné a bezpečnostní vybavení včetně montérek - Práce s profesionálním nářadím Hilti, Milwaukee a Bosch - Přátelské pracovní prostře... (více v detailu)
Před 3 dny
Hlavní město Praha
39 800
 Kč
Realizujeme šikmé aj ploché strechy®
Realizujeme šikmé aj ploché strechy®
Před 7 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Prosím ak nezdvíham môžem Vás poprosiť napísať e-mail ďakujem. Do e-mailu zadať rozmer, telefóne číslo a kde sa stavba nachádza. Ďakujem.. Poskytujeme rekonštrukcie a realizujeme všetky druhy šikmých aj plochých striech. Naše skúsenosti a moderné postupy využívame na to, aby sme klientom ponúkli to najoptimálnejšie riešenie. Realizujeme hydroizolácie plochých striech pomocou PVC fólie TPO, FPO, EPDM, IPA. Realizujeme strešné kryt... (více v detailu)
Před 7 dny
Zlínský kraj
Neuvedeno
Servis, seřízení a opravy PVC, ALU EURO oken a dveří
Servis, seřízení a opravy PVC, ALU EURO oken a dveří
Před 7 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Nabízíme servis a opravy EURO oken a dveří individuální domluva montáží oken a dveří https://www.servis-okna-dvere.eu/ V rámci běžných oprav dále provádíme: - Termoizolační fólie na okna a dveře značky SolarScreen, úspora energií - Výměnu poškozených dílů kování - Výměnu klik - Výměnu opotřebovaného nebo poškozeného těsnění - Výměnu prasklých a poškozených skel nebo dveřních výplní - Zajišťujeme i úplnou výměnu oken a dveří v případě neopravitelné závady. Zajištění zednických úprav. - Opravy žaluzií - Zaměření, dodání a montáž horizontálních a vertikálních žaluzií - Zaměření, dodání a montáž sítí proti hmyzu - Kliky a madla pro posuvné terasové dveře HS portály, PSK portály MACO/ROTO/Siegenia/G-U a další Doprava Havířov, Karviná, Ostrava, Bohumín, Orlová, Český Těšín, Frýdek Místek Servis – promazání a seřízení jednokřídlého okna 200 Kč Servis – promazání a seřízení dvoukřídlého okna ... (více v detailu)
Před 7 dny
Moravskoslezský kraj
500
 Kč
Výměna bytu 2kk v OV Ostrava
Výměna bytu 2kk v OV Ostrava
Před 5 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Vymenim byt 2kk cca 50m2 (katastr píše 54,5m2) ve zvýšeném přízemí s oplocenym dvorem s možnosti parkování v oplocenem dvoře. Byt se nachazi na Nádražní ulici (na tu směřují okna z kuchyňského koutu s obývacím pokojem). Okna ložnice poté do klidného dvora, součástí velká komora v bytě s oknem - nyni predělano jako mistnost s prackou a uklidova mistnost - lWc a koupelna (s vanou zvlášť) Po částečné rekonstrukci před cca 7 lety.. a nyni i nove wc a omitky v polovině byt... (více v detailu)
Před 5 dny
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Výkopové práce minibagrem
Výkopové práce minibagrem
Před 8 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den,nabízíme Kontejnerovou dopravu,pronájem kontejnerů Přistavení suťových kontejnerů a Odvoz suti odpadu Dovoz materiálu (písek, beton, štěrk)Dovoz strojní techniky.Práce hydraulickou rukou. Dále nabízíme půjčovnů stavebních strojů, provádíme výkopové práce minibagrem unc du... (více v detailu)
Před 8 dny
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Profesionální rekonstrukce a stavební práce na klíč
Profesionální rekonstrukce a stavební práce na klíč
Před 11 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Naše stavební společnost se specializuje na realizaci menších projektů od dvojdomů až po luxusní vily, přestavby domů na bytové jednotky a detailní komplexní rekonstrukce. Našim hlavním pilířem je poskytování služeb na klíč, což znamená, že se o celý proces rekonstrukce postaráme od začátku až do konce. Díky našim odborným týmům a efektivním procesům jsme schopni dokončit rekonstrukci do 3 měsíců, včetně dodání klíčů a začátku nového života v nově zrekonstruovaném prostoru. Poskytujeme 2letou záruku na rekonstrukci. Co všechno děláme: - Výstavba rodinných domů a vil, kompletní rekonstrukce na klíč - Zateplení a rekonstrukce fasády (včetně pa... (více v detailu)
Před 11 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Tesařské a pokrývačské práce na ZL
Tesařské a pokrývačské práce na ZL
Před 12 dny - Středočeský kraj - SBAZAR
Dobrý den. Nabízím TESAŘSKÉ , POKRÝVAČSKÉ a KLEMPÍŘSKÉ práce ve Středních Čechá... (více v detailu)
Před 12 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Sádrová omítka Baumit Ratio Glat L 30kg 25pytlů SLEVA 60%
Sádrová omítka Baumit Ratio Glat L 30kg 25pytlů SLEVA 60%
Před 14 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám sádrovou omítku Baumit Ratio Glatt L 30kg Běžně 260,- / pytel Výroba 09/2023. Celkem 25 pytlů, tedy 2000,-
Před 14 dny
Jihočeský kraj
80
 Kč
JOHHNY do it.  Úklid, renovace, údržba zeleně, umělecké malb
JOHHNY do it. Úklid, renovace, údržba zeleně, umělecké malb
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Dobrý den zabývame se opravou a renovací všech druhů materiálu společně s úklidem a údržbou objektů ➡️MALBY a NÁTĚRY vnitřních a venkovních ploch všech druhů a materialů.. ➡️VÝMALBA BYTŮ-komerčních prostor, dílen.. ➡️Umělecké malby a kresby na míru do interiéru dle domluvy ➡️NÁTĚRY venkovních a vnitřních konstrukcí včetně plotů , schodišť, kovových konstrukcí atd ⚒️RENOVACE dřevěných materiálu,okna,dveře,podlahy,nábytek, ploty, pergoly ➡️RENOVACE GARÁŽOVÝCH VRAT (dřevěné, hliníkové, kovové) ➡️Svařování konstrukci (... (více v detailu)
Před 12 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Strojní jádrová omítka
Strojní jádrová omítka
Před 15 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Strojní jádrová omítka - 9ks Baumit (25kg /ks) ,35ks Cemix (25kg /ks)- bez palety Zbytky ze stavby
Před 15 dny
Plzeňský kraj
4 500
 Kč
Pronájem obchodních a administrativních prostor v centru  Če
Pronájem obchodních a administrativních prostor v centru Če
Před 10 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Pronájem obchodních nebo kancelářských prostor po kompletní rekonstrukci, situovaných přímo na rušné ulici Nádražní v centru České Třebové. Ulice Nádražní je živou spojnicí mezi vlakovým a autobusovým terminálem a Starým i Novým náměstím, což zajišťuje vysokou pěší frekvenci potenciálních zákazníků či klientů. V bezprostřední blízkosti se nachází základní škola, kino, divadlo, výstavní síň, banka i dispečerská kancelářská budova Cargo, což dodává lokalitě na atraktivitě. Prostory s celkovou podlahovou plochou 120m2 se skládají ze tří místností, samostatných toalet, úklidové místnosti pro personál a skladu, který je přístupný jak z obchodu, tak z chodby domu což je výhodné pro zásobování, nebo oddělení vchodů pro zaměstnance a zákazníky. Díky velkým výloham a vchodu přímo z ulice jsou prostory velmi dobře viditelné a přístupné. Jedna z výkladních skříní může být otevřena jako posuvné francouzské dveře, což umožňuje snadný přístup a ventilaci. Vytápění je zajištěno ústředním topením s pl... (více v detailu)
Před 10 dny
Pardubický kraj
16 500
 Kč
JOHHNY do it. Úklid, renovace, údržba zeleně atd
JOHHNY do it. Úklid, renovace, údržba zeleně atd
Před 13 dny - SBAZAR
Dobrý den zabývame se opravou a renovací všech druhů materiálu společně s úklidem a údržbou objektů MALBY a NÁTĚRY vnitřních a venkovních ploch všech druhů a materialů..Umělecké malby a kresby na míru do interiéru dle domluvy NÁTĚRY venkovních a vnitřních konstrukcí včetně plotů , schodišť, kovových konstrukcí atd RENOVACE dřevěných materiálu,okna,dveře,podlahy,nábytek, ploty, pergolyRENOVACE GARÁŽOVÝCH VRAT (dřevěné, hliníkové, kovové)Svařování konstrukc... (více v detailu)
Před 13 dny
Neuvedeno
Práce z kamenů .gabiony
Práce z kamenů .gabiony
Před 14 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, realizujeme práce z kamenů , děláme opěrné zdi, gabiony, gabionove ploty.chodniky z přírodního kamene, terasy,oprava potoků, rybník... (více v detailu)
Před 14 dny
Ústecký kraj
150
 Kč
Strojní omítky a zednické práce
Strojní omítky a zednické práce
Před 15 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Provádíme zednické a stavební práce. Specializujeme se na strojní  omítky (jádro+štuk), ruční házené omítky, tenkovrstvé omítky, štuky. Rekonstrukce... (více v detailu)
Před 15 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Strojní omítky a zednické práce
Strojní omítky a zednické práce
Před 15 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Provádíme zednické a stavební práce. Specializujeme se na strojní  omítky (jádro+štuk), ruční házené omítky, tenkovrstvé omítky, štuky. Rekonstrukce... (více v detailu)
Před 15 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno
Stavební firma /Hodinový manžel
Stavební firma /Hodinový manžel
Před 14 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Dobrý den, Jsme mladá rodinná firma na Prazském trhu,ale máme zkušené zedníci , které pracuji už více než 15 let a dělají řemeslné služby po cele Evropě . Jsme stavební firma se zaměřením na rekonstrukce bytů a rodinných domů. Dodržíme slovo, termín i rozpočet. Ušetříme vám starosti i peníze.  Od hrubé stavby až po poslední detail v interiéru.  Čerpáme ze zkušeností získaných za posledních vice než 15 let na realizacích – stavebních a designových. Staveb... (více v detailu)
Před 14 dny
Hlavní město Praha
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Hledám-----Strojně,stříkané sádrové omítky
Před 16 dny - BAZOS
Zdravím. Sháním firmu,co provede na klíč strojní,sádrové omítky v RD. - nástřik na pálenou cihlu - obytná plocha cca 100m2 do výšky 2,7m - materiál dodá firma( podle domluvy) - nutno fak... (více v detailu)
Před 16 dny
Neuvedeno
Strojní omítka Baumit Primo L
Strojní omítka Baumit Primo L
Před 17 dny - Moravskoslezský kraj - BAZOS
Prodám pytlovanou strojní omítku Baumit primo L cca 160 pytlů Hmotnost pytle 25 Kg
Před 17 dny
Moravskoslezský kraj
70
 Kč
Střechy Dobra
Střechy Dobra
Před 15 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Střechy Dobra je rodinná firma sídlící v Českých Budějovicích specializující se na realizace a rekonstrukce všech typů šikmých střech. (tesařské práce, klempířské práce, pokrývačské práce). Jsme na trhu již několik let a působíme především v oblasti jižních Čech. Zabýváme se: • střechy • střechy na klíč • tesařské práce • kle... (více v detailu)
Před 15 dny
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Provádíme veškeré stavební práce
Provádíme veškeré stavební práce
Před 16 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Provádíme veškeré stavební práce Renovace : domů,bytů Obklady dlažby štuky lepidlo perlinka malířské práce zatepl... (více v detailu)
Před 16 dny
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Malířské práce
Malířské práce
Před 26 dny - Plzeňský kraj - SBAZAR
Dobrý den, nabízím malování bytů, domů, kanceláří apod. Cena od 45 Kč/m2 včetně materiálu a hrubého úklidu. Proh... (více v detailu)
Před 26 dny
Plzeňský kraj
45
 Kč
Další nabídky najdete zde: Řemeslné a stavební práce