Přeprava techniky a strojů

Před 1 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Autodoprava Lantaron s.r.o nabízí převoz vaší techniky-strojů Lokalita Jižní Čechy vyrážíme z Třeboně jezdíme AT,DE,ČR,SK,v případě zájmu volejte ☎7⃣3⃣6⃣5⃣1⃣5⃣2⃣4⃣8⃣(lesní stroje,lesni technika,zemědělská technika,pásové bagry,autodoprava,levne,desta,stavební stroje,nákladní automobily atd...) (harvestor,vyvazecka,nadmer,nadrozmer,vyvážecí soup... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Doprava,přeprava , odtah vozidel, strojů a techniky
Přidáno včera - Jihočeský kraj - BAZOS
nabízíme převoz strojů a techniky. Lokalita celá Č.R.,EU. Přeprava zemědělské techniky, zetor, traktory, pásové bagry, stavební stroje, stavební techniku, ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
Přivezu odvezu přestěhuji nákladním autem Iveco 6 tun valník
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Provádíme práce s nákladním autem Iveco 6tun,valník, ložná plocha 2,5 x 6,5 m , přivezu-odvezu pevné materiály stěhování, stavební práce, doprava materiálu, převoz vozidel, o... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Odtahova služba / přeprava materiálu
Nabízím odtah vozidel včetně dodávek , karavanu a maringotek,lesní a zemědělské techniky,traktoru,ještěrky,vysokozdvizneho vozíku,vojenské techniky,v3s,bagru,dampru,stavební techniky,umím i dvě dodavky najednou nebo i nalozenou dodavku. Rozměry prepravniku s rovnou plnou podlahou a sajtnami 8,5x2,5m Rozměry Odtahovky 6,5x2,3m Rozměry plata 4x2m Na kterým jdou odvést jak osobní auta třeba i bez kola nebo po bouračce tak vsemozny materiál paletove zboží,dříví trámy krovy nebo třeba i suť vše je na dohodě. Možnost vyprosteni a nalozeni navijakem o sile 7t Při odtahu jsem schopen odvést i posádku odtahovaného vozidla až 5lidi Možnost dovezeni a zapůjčení náhradního vozu volkswagen passat B6 combi 2.0tdi. Pokud se vám auto poroucha při cestě na dovolenou aby jste nemuseli jet domu. A zároveň možnost opravy vašeho vozu,... (více v detailu)
Neuvedeno
Odtah vozidel , preprava automobilu , Odtahová služba
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím přepravu vozidla Odtah po Praze 1500,- až 2500,- Mimo Prahu od 15,- km Dovoz automobilu EU , Až 3 vozidla od 25,- km Natažení hydraul. navijakem 200,- Manipulace automat , zasek... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15
 Kč
přeprava zvířat - certifikovaný přepravce
Před 6 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
nabízíme přepravu nejen vašich koní po celé ČR i Evropě spolehlivým, pohodlným a bezpečným přepravníkem Ifor Williams, nástupní rampa vzadu i vpředu, taženo terénním automobilem s pohonem 4x4. Převezeme vaše hříbata, telata, lamy, kozy i ovce. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
ZAJISTÍM a PŘIVEZU beton,sypké a jiné materiály -AUTODOPRAVA
ZAJISTÍM a PŘIVEZU MATERIÁL DLE VAŠEHO POŽADAVKU - DŘEVO, křemičitý písek, beton, sypké a jiné materiály - AUTODOPRAVA - PŘEPRAVA - DOVOZ - ODVOZ - STĚHOVÁNÍ - ODVOZ NA SKLÁDKU Vše zařídím za Vás !!! VOLEJTE IHNED !!! NON - STOP ! ------ VOLEJTE IHNED ---- Uherské Hradiště, Staré Město, Kunovice, jAROŠOV, Bílovice, Buchlovice, Tupesy, Zlechov, Břestek, Chabaně, Jalubí, Vážany, Medlovice, Kostelany, Osvětimany, Babice, Huštěnovice, Košíky, Jankovice, Traplice, Boršice, Polešovice, Sušice, Stříbrnice, Medlovice, Osvětimany, Kněžpole, Nedachlebice, Popovice, Vésky, Podolí, Salaš... (více v detailu)
Neuvedeno
Zemní a výkopové práce JCB 4CX Třeboňsko
Před 7 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Nabízím zemní práce v okolí Třeboně cca do 40Km dlouhodobější práce i ve větší vzdálenosti. Cena dle dohody cca 800-1000Kč za hodinu -kopání pařezů, rovnání terénu, kopání stok, manipulace se stavebním mat... (více v detailu)
Jihočeský kraj
Neuvedeno
MAN, pro přepravu kontejnerů
Před 6 dny - ANNONCE
MAN 12.220 TGL KONTEJNEROVKA, 162, r.v. 2024, najeto 1 km, barva modrá, ABS, tempomat, NAVARA ABROLLKIPER a.s. www.navara.cz Pohořelice Velká výbava obsažená v ceně vozu: Výkonný a úsporný motor 220PS Pracovní světlomety na kabině vzadu Zvýšené zatížení náprav Mechanická fixace na nosiči pro kontejner na převoz bagru Špičkový nosič kontejneru se záručním i pozáručním servisem po celé ČR Nový nejetý MAN TGL 12.220 4x2 BB, celková hmotnost vozidla: 11.990 kg, výkon motoru: 162kW/220PS, emisní norma EURO 6E, posilovač řízení; kabina krátká – modrá, sedadlo řidiče vzduchem odpružené, digitální tachograf, tempomat, motorová brzda, uzávěrka diferenciálu, centrální zamykání, zadní okno v kabině, digitální klimatizace, multifunkční volant, palubní počítač, MAN Mediasystem 7 palců, 2x pracovní osvětlení na kabině vzadu, EBS, ABS, ESP, ASR, FGR, EBA, LDW, manuální převodovka šestirychlostní, pneumatiky 265/70 R17,5“, zatíž... (více v detailu)
2 613 600
 Kč
Zemní a výkopové práce, přeprava materiálů
Před 8 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím výkopy přípojek, drenáží, dešťovek, bazénů, jímek, jezírek, základů, pařezů, srovnání terénů aj. - minibagr 1,8t, hloubkový dosah 2,4 m. Hydraulická svahovka 100, podkopová lžíce 40 a 30. Projede otvorem 1x2,3m. - traktorbagr JC... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Přeprava Strojů Kontejnerová doprava Hydraulická ruka
Před 10 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Nabízíme přepravu strojů do 9T Kontejnerová doprava Doprava s hydraulickou rukou Přeprava stavebního materiálu Odtahová služba nákladních,vozidel osobních,plachtových do... (více v detailu)
Ústecký kraj
1
 Kč
PŘEPRAVA OSOB NA LETIŠTĚ S ŘIDIČEM - MINIBUS
Před 13 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Od října 2024 nově v uzamčeném areálu v ulici Na Luhách - Ústí nad Labem - centrum. Nabízíme přepravu osob s řidičem na letiště a zpět, až pro 8 osob s naším klimatizovaným minibusem. Nové objednávky platí od 10.10.2024. Ceník přepravy : Letiště Praha a zpět (z Ústí nad Labem, Teplic, Duchcova, Oseku, Mostu, Litvínova, Chomutova, Litoměřic a okolí do 5 km od těchto lokalit) - 2 200 Kč + 200 Kč hodina řidič. Letiště Drážďany a zpět (z Ústí nad L... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 200
 Kč
Zemní práce, autodoprava
Před 15 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Autodoprava Daniel Čermák nabízí přepravu sypkých materiálů po jižní Moravě. Možnost dovézt například písek, kámen, stěrk, hlínu, beton, asfalt a naopak odvézt suť z demolice. Dopravu ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Přepravy strojů a vozidel, nadměrné přperavy -bagr, jeřáb
Před 16 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den ,nabízíme přepravu strojů ,nákladní techniky a vozidel po ČR ale i do zahraničí, nadrozměrné přepravy. Teleskopická hlubina 10m koryto. Teleskopický podvalník až 14,5m Oba návěsy vybaveny nájezdy. K dispozici VZV DESTA 2,5t + 2,5m vidle Auto s hydraulickou rukou Autojeřáb tatra AD20 www.tvrdy.se Jsme plátci DPH Ceny dohodou po tel domluvě. Práce minibagrem 3,5t + minidumper , ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Doprava, přeprava stavebních strojů a techniky
Před 17 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme odtah, přepravu vozidel, traktorů, stavebních strojů a jiné techn... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
Nabízím přepravu - SKLÁPĚČKA S RUKOU
Před 19 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím převoz např. stavebního materiálu, strojů či čehokoli co uvezu. Zadní sklápěč MAN se ... (více v detailu)
Středočeský kraj
Neuvedeno
Autodoprava
Před 19 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Autodoprava s Dodge Ram 1500 – Spolehlivě a za skvělou cenu! Potřebujete přepravit materiál, stroje nebo jiné náklady? Máte problém s dostupností místa? Jsem tu pro vás! ✅ Auto: Dodge Ram 1500 s velkým valníkem, ideální pro různé druhy n... (více v detailu)
Liberecký kraj
Neuvedeno
Autodoprava-Speciální odtahová služba-Zemní práce
Před 23 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Na vyproštění vozidel , přepravu stavebních strojů a lodí vyrážíme téměř ihned Nákladní autodoprava -- Autodoprava s hydraulickou rukou -- Doprava sklápěcími vozy -- Převoz stavebních strojů, lodí a mobilheimů, vyproštění vozidel při dopravních... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Prodej hotelu, penzionu, 260 m², Český Krumlov
Před 27 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zavedený penzion v atraktivní lokalitě blízko historického centra Českého Krumlova, vzdálený pouhý 1 km od turistických zajímavostí. Objekt o dvou nadzemních podlažích disponuje celkově čtyřmi hotovými pokoji pro hosty: jedním třílůžkovým a třemi dvoulůžkovými, přičemž každý je vybaven vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC. V přízemí se nachází útulná jídelna urče... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 499 000
 Kč
Prodej hotelu, penzionu, 260 m², Český Krumlov
Před 27 dny - Jihočeský kraj - ANNONCE
Nabízíme k prodeji zavedený penzion v atraktivní lokalitě blízko historického centra Českého Krumlova, vzdálený pouhý 1 km od turistických zajímavostí. Objekt o dvou nadzemních podlažích disponuje celkově čtyřmi hotovými pokoji pro hosty: jedním třílůžkovým a třemi dvoulůžkovými, přičemž každý je vybaven vlastní koupelnou se sprchovým koutem a WC. V přízemí se nachází útulná jídelna urče... (více v detailu)
Jihočeský kraj
7 499 000
 Kč
Stěhování - Přeprava - Domácí práce - Úklid
Před 47 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Stěhování hlavně o víkendech a svátcích. Praha, střední Čechy a okolí. Zabýváme se drobnými převozy, stěhováním malých, běžných i větších domácností. Možnost vyzvednutí nábytku ze všech obchodních řetězců (IKEA, JYSK,...) Na ceně se dohodneme ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Stavební pozemek 583 m2
Před 71 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám exkluzivní prodej atraktivního stavebního pozemku v Mariánských Lázních, jižní část města (Úšovice, ul. Dobrovského). Pozemek je mírně svažovitý a vhodný k výstavbě rodinného domu. V této věci je již zpracována projektová dokumentace a vydáno platné Stavební povolení. Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku. Pozemek lemuje příjezdová asfaltová komunikace tvoří ulici Dobrovského. Veškerá občanská vybavenost se nachází v docházkové vz... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
řidič /řidička nákladního automobilu MERCEDES-BENZ PRO PŘEPRAVU STAVEBNÍCH STROJŮ
Před 354 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
náplň práce: - řízení nákladního automobilu MERCEDES-BENZ + NÁVĚSOVÝ PODVALNÍK - přeprava stavebních strojů a jeřábového závaží - základní údržba svěřené techniky - jedná se o přepravu v rámci ČR, každý den se vrací zpět do areálu společnos... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Personál pro robotický úklid (180 Kč/hod.) - Teplice
Před 278 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
Čím Vás pověříme: • zajišťováním efektivního úklidu venkovních prostor a parkovišť obchodních domů pomocí robotického zametače • sestavováním předávacích protokolů (po každém úklidu) a jejich předáváním kompetentní osobě • vytvářením podrobné dokumentace o provedených úklidech • údržbou stroje • zodpovědností za přepravu robotického zametače mezi různými lokalitami v severních a východních Čechách s využitím služebního automobilu Pracovní doba: • pouze noční směny od 22.00 do 06.00 hodin (nelze jinak) – plán směn si společně dohodneme • 1 – 2x měsíčně služební cesta v... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
řidič /řidička nákladního automobilu MERCEDES-BENZ PRO PŘEPRAVU STAVEBNÍCH STROJŮ
Před 354 dny - Ústecký kraj - ANNONCE
náplň práce: - řízení nákladního automobilu MERCEDES-BENZ + NÁVĚSOVÝ PODVALNÍK - přeprava stavebních strojů a jeřábového závaží - základní údržba svěřené techniky - jedná se o přepravu v rámci ČR, každý den se vrací zpět do areálu společnos... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Stavební pozemek 583 m2
Před 409 dny - Karlovarský kraj - ANNONCE
Nabízíme Vám exkluzivní prodej atraktivního stavebního pozemku v Mariánských Lázních, jižní část města (Úšovice, ul. Dobrovského). Pozemek je mírně svažovitý a vhodný k výstavbě rodinného domu. V této věci je již zpracována projektová dokumentace a vydáno platné Stavební povolení. Inženýrské sítě jsou na hranici pozemku. Pozemek lemuje příjezdová asfaltová komunikace tvoří ulici Dobrovského. Veškerá občanská vybavenost se nachází v docházkové vz... (více v detailu)
Karlovarský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Logistika