ANNUAL PASS America the beautiful

ANNUAL PASS America the beautiful
Prodám pas do národních parků v USA. Platí do května 2025. Místo na 1 podpis.
1 000
 Kč

Podobné inzeráty

Annual Pass
Annual Pass
Před 3 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Prodam Annual Pass do americkych narodnich parku platny do srpna 2025. Karta je bez podpisu, takze staci si jen podepsat a ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
1 000
 Kč
Annual pass USA
Annual pass USA
Před 4 dny - Jihočeský kraj - BAZOS
Prodám Annual pass America the beautifull pro vstup do národních parků na území USA. Platnost ... (více v detailu)
Jihočeský kraj
500
 Kč
PlaceholderNo Image
America the Beautiful
Před 3 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodam Annual pass America the Beautiful (2024)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Ubytováni v Tatrách na chalupě
Ubytováni v Tatrách na chalupě
Před 1 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prostorná hezky zařízená 4-pokojová chalupa leží v malebné podtatranské krajině v klidné části obce Štôla v atraktivní oblasti na úpatí Národního parku Vysoké Tatry s krásným výhledem na nejvyšší horu Tater Gerlachovský štít jen 12 km jihovýchodně od Štrbského plesa a cca 16 km severozápadně od Popradu. Obec je mimořadně ideálním výchozím místem nejen pro dovolenou plnou turistiky, cykloturistiky nebo zimních sportů, ale i pro dov... (více v detailu)
Hlavní město Praha
3 500
 Kč
Annual pass národní parky USA (11/24)
Annual pass národní parky USA (11/24)
Před 6 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Prodám Annual pass do národních parků v USA. Platnost do konce lis... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
600
 Kč
Pivní sklo RADEGAST 8ks
Pivní sklo RADEGAST 8ks
Před 3 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Prodám 8ks kryglů, pivního skla Radegast s uchem 0,5l Cena: 400Kč Mohu př... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
400
 Kč
Výrobník Ledové Tříště
Výrobník Ledové Tříště
Před 2 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Prodám Výrobník na ledovou tříšť velký - 2 roky starý - používaný pouze 4 měsíce . Záruka na funkčnost . V pořádku .Minimalně používaný . 3 Zásobníky - Přidám kelímky brčka směsi na p... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
40 000
 Kč
Ubytování Plasy
Ubytování Plasy
Před 7 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Nabízíme dostupné ubytování v apartmánu na okraji obce s přilehlou zahradou. Jedná se o malý domeček se samostatným přístupem a parkovací plochou. K dispozici je čtyřlůžková ložnice s Wi-Fi a TV, vybavená kuchyně, koupelna s WC. Na zahrádce je příjemné posezení s ohništěm, grilem a krásným výhledem. Město je známé především svou historií, ale také bohatým kulturním vyžitím. Město Plasy nabízí příjemnou atmosféru českého maloměstského života. ... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Detektor kovů NOKTA The Legend
Detektor kovů NOKTA The Legend
Před 6 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám plně funkční profesionální detektor kovů NOKTA The Legend. Nokta Makro The Legend SMF WHP je multifrekvenční detektor kovu plný špičkových funkcí a užitečných programů! Díky SMF technologii dokáže pracovat na více frekvencích současně a výrazně tak zrychlí vaše hledání. Dále disponuje 4 hledacími režimy pro různé druhy terénu a adaptuje se tak na všechny typy cílů a půdních podmínek. Tento legendární přistroj je odolný, intuitivní a díky pokročilé diskriminaci dokáž... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
14 980
 Kč
Yeti SB66, vel. L
Yeti SB66, vel. L
Před 4 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Prodám tento unikátní model z roku 2013, který jako první využil Switch Technology - excentrický mechanismus pohybu zadní stavby. Toto kolo se zdvihy 160 mm vpředu a 152 mm na zadní stavbě doslova žehlí terén, do kterého jej pošlete. Velikost L, materiál rámu AL. Vyrobeno ještě v Coloradu v USA. Osazení viz přehled níže: Vidlice: Rockshox Lyrik 160 mm, max. nastavitelná Tlumič: Fox Float CTD factory kashima Brzdy - přední: Hope Mono M4, 4píst, kotour Galfer 200 mm, desky Kool Stop nové Brzdy - zadní: Hope mini, 2píst, kotouč Galfer 200 mm, desky Kool Stop nové Řidítka a představec: Reverse Hlavové složení: Cane Creek 110 Gripy: ODI Yeti lock-on Řadič: Shimano ... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
28 000
 Kč
Yeti SB66
Yeti SB66
Před 6 dny - CYKLOBAZAR
Prodám tento unikátní model z roku 2013, který jako první využil Switch Technology - excentrický mechanismus pohybu zadní stavby. Toto kolo se zdvihy 160 mm vpředu a 152 mm na zadní stavbě doslova žehlí terén, do kterého jej pošlete. Velikost L, materiál rámu AL. Vyrobeno ještě v Coloradu v USA. Osazení viz přehled níže: Vidlice: Rockshox Lyrik 160 mm, max. nastavitelná Tlumič: Fox Float CTD factory kashima Brzdy - přední: Hope Mono M4, 4píst, kotour Galfer 200 mm, desky Kool Stop nové Brzdy - zadní: Hope mini, 2píst, kotouč Galfer 200 mm, desky Kool Stop nové Řidítka a představec: Reverse Hlavové složení: Cane Creek 110 Gripy: ODI Yeti lock-on Řadič: Shimano ZEE Přehazovačka: Shimano ZEE Klik... (více v detailu)
29 000
 Kč
America The Beautiful - Annual Pass
America The Beautiful - Annual Pass
Před 13 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
America The Beautiful - Annual Pass - běžná cena 80 USD. Prodám za 500 Kč. Pas platný do konce dubna 2025. I když je pas na jméno, projeli jsme: Death V... (více v detailu)
Hlavní město Praha
500
 Kč
Clash of the Stars 10-The End|Sekt. A|VIP Ultimate
Clash of the Stars 10-The End|Sekt. A|VIP Ultimate
Před 9 dny - SBAZAR
Prodám lístky na Clash of the Stars 10 - The End - 23.11.2024 v Brně VIP Ultimate: Lístky které nabízí přednostní vstup pro VIP lidi, přístup jít do haly o chvilku dříve než ostatní, nejblížší místa od klece a neomezený přístup do VIP zóny s cateringem zadarmo. Sektor A Řada 1 Sedadlo 1,2 a Sektor A Řada 2 Sedadlo 1,2 To jsou fakt nejlepší místa v aréně. Vedle návštěvník... (více v detailu)
Neuvedeno
ROZPUŠTĚNÍ C. J. SANSOM
ROZPUŠTĚNÍ C. J. SANSOM
Před 14 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Dobrý den, prodám tuto knihu. Stav knihy je dobrý - viz fotografie. INZERÁT PLATÍ DO SMAZÁNÍ.
Hlavní město Praha
99
 Kč
Developerský projekt, nová vznikající čtvrť, 230 bytů - Klad
Developerský projekt, nová vznikající čtvrť, 230 bytů - Klad
Před 12 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Exkluzivní nabídka: Nová čtvrť vzniká v Kladně, Dubí. Přinášíme vám zprávu o novém bytovém projektu Icon Park, který právě vyrůstá na východním okraji Kladna v Dubí. Tento projekt je klíčem k novému začátku pro celou tuto lokalitu, protože nejen staví nové byty, ale také investuje do infrastruktury, která bude pro nové obyvatele klíčová. Zahrnuje výstavbu mateřské školy, obchodů, kavárny, parku a dětského hřiště. V Kladně se nyní mění mnoho lokalit. Ožívají bývalé brownfieldy, a tím se i dříve ospalá místa probouzejí k novému životu. Dubí je výborným příkladem, kde vyrůstá zcela nová čtvrť, která bude domovem až pro 1400 nových obyvatel. Tato čtvrť nabídne dostupné bydlení pro všechny - singly, rodiny s dětmi, mladé páry i investory, kteří hledají možnosti rychlého zhodnocení. Stavba začne v květnu 2022 a plánované dokončení je na rok 2025. Jednou z klíčových výhod tohoto projektu je snadný přístup do centra Prahy. Projekt rychlodráhy má za cíl propojit letiště Ruzyně a Kladno s Pra... (více v detailu)
Středočeský kraj
3 580 396
 Kč
40HC po více cestách HZKU 005 693-3 DOPRAVA ZDARMA
40HC po více cestách HZKU 005 693-3 DOPRAVA ZDARMA
Před 14 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Prodáme lodní námořní kontejner 40HC po více cestách. Naše společnost je prodejcem kontejnerů po celé EU. Více info telefonicky, mailem, nebo na webu. Kontejner lze využít na skladování věcí, nebo jako garáž, dílna apod. DOPRAVA ZDARMA platí při koupi dvou kusů vel. 20'. Dopravu jednoho kusu vel. 20' po ČR můžeme nabídnout za 3.500,- Kč bez DPH = 4.235,- Kč včetně DPH. Naložení kontejneru u nás zdarma. Na s... (více v detailu)
Kraj Vysočina
84 500
 Kč
Airsoft výbava
Airsoft výbava
Před 14 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Edit - prosim napsat na tel. Číslo, pres email je nejaky problem. Prodám výbavu na airsoft, zavřeli cqb na kterém jsem hrával, tak pro to už není využití. Osobně Brno, nebo na dobírku přes zasilkovnu, poštovné platí kupující. Mohu případně zaslat více informací, videa střelby atd. Seznam : - Lancer tactical interceptor, má něco za sebou, je tam hop gumka aimtop, střílí krásně na 60 m v pohodě, jeden zásobník, kolim Discovery- 2200 - we hi capa 4.3 special ops - taky má dost nastřílene, mazana a čištěná, zásobník těsní, nemá přední mířidlo- 1000 -Novritsch ssp5 4.3, zánovní, malé leaf guma a hlaveň, náhradní gumy, trysky a původní hlaveň, k němu dva zásobníky- 4500 - regulator epes - 2800 - hadice epes - 800 - hpa adapter hi capa se zásobníkem To... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Referent/referentka stavebního řádu a vyvlastnění na odboru Krajský stavební úřad
Před 17 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Charakteristika vykonávané práce: přezkum pravomocných i nepravomocných rozhodnutí a opatření vydaných obecními stavebními úřady v územní působnosti Olomouckého kraje, přezkum pravomocných i nepravomocných rozhodnutí a opatření vydaných vyvlastňovacími úřady v územní působnosti Olomouckého kraje, zabezpečování jednotného postupu při výkonu státní správy v této oblasti včetně metodické, dozorové a kontrolní činnosti místo výkonu práce: Krajský úřad Olomouckého kraje Požadavky: -dosažené vzdělání VŠ -obor vzdělání v souladu se zákonem č. 283/2021 Sb., stavební zákon, ve znění pozdějších předpisů -znalosti oboru: stavební zákon a předpisy související, správní řád, zákon o přestupcích, vyvlastňovací zákon, zákon o krajích -zvláštní odborná způsobilost pro výkon správních činností při územním rozhodování a při rozhodování na úseku stavebního řádu a vyvlastnění výhodou -praxe ve veřejné správě výhodou -praxe v oboru v posledních 5 letech výhodou -jazykové znalosti: cizí jazyk (angličtina, fr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Referent/referentka stavebního řádu a vyvlastnění na odboru Krajský stavební úřad
Před 17 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Charakteristika vykonávané práce: přezkum pravomocných i nepravomocných rozhodnutí a opatření vydaných obecními stavebními úřady v územní působnosti Olomouckého kraje, přezkum pravomocných i nepravomocných rozhodnutí a opatření vydaných vyvlastňovacími úřady v územní působnosti Olomouckého kraje, zabezpečování jednotného postupu při výkonu státní správy v této oblasti včetně metodické, dozorové a kontrolní činnosti místo výkonu práce: Krajský úřad Olomouckého kraje Požadavky: -dosažené vzdělání VŠ -obor vzdělání v souladu se zákonem č. 283/2021 Sb., stavební zákon, ve znění pozdějších předpisů -znalosti oboru: stavební zákon a předpisy související, správní řád, zákon o přestupcích, vyvlastňovací zákon, zákon o krajích -zvláštní odborná způsobilost pro výkon správních činností při územním rozhodování a při rozhodování na úseku stavebního řádu a vyvlastnění výhodou -praxe ve veřejné správě výhodou -praxe v oboru v posledních 5 letech výhodou -jazykové znalosti: cizí jazyk (angličtina, fr... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Účetní, metodik/metodička oddělení financování a účetních dat ve školství na odboru školství a mládeže
Před 17 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Charakteristika vykonávané práce: komplexní vedení účetnictví účetní jednotky včetně vyhotovení platebních poukazů za oblast transferů prostředků na podporu vzdělávání, výchovy a další rozvoj pro příspěvkové organizace v oblasti školství, uskutečňování bankovních operací, koordinace účtování o stavu a pohybu pohledávek a závazků, o nákladech a výnosech, o výdajích a příjmech, zpracovávání podkladů pro vyúčtování finančních prostředků poskytnutých ze státního rozpočtu a z rozpočtu Olomouckého kraje Požadavky: -dosažené vzdělání: VOŠ, VŠ -obor vzdělání ekonomika výhodou -znalosti oboru: školská legislativa, financování škol a školských zařízení, účetnictví, finanční kontrola, zákon o krajích -zvláštní odborná způsobilost pro výkon správních činností při finančním hospodaření územních samosprávných celků a jeho přezkumu výhodou -praxe ve veřejné správě výhodou -praxe v oboru v posledních 5 letech výhodou -jazykové znalosti: cizí jazyk (angličtina, francouzština, němčina) výhodou -dalš... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Účetní, metodik/metodička oddělení financování a účetních dat ve školství na odboru školství a mládeže
Před 17 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
Charakteristika vykonávané práce: komplexní vedení účetnictví účetní jednotky včetně vyhotovení platebních poukazů za oblast transferů prostředků na podporu vzdělávání, výchovy a další rozvoj pro příspěvkové organizace v oblasti školství, uskutečňování bankovních operací, koordinace účtování o stavu a pohybu pohledávek a závazků, o nákladech a výnosech, o výdajích a příjmech, zpracovávání podkladů pro vyúčtování finančních prostředků poskytnutých ze státního rozpočtu a z rozpočtu Olomouckého kraje Požadavky: -dosažené vzdělání: VOŠ, VŠ -obor vzdělání ekonomika výhodou -znalosti oboru: školská legislativa, financování škol a školských zařízení, účetnictví, finanční kontrola, zákon o krajích -zvláštní odborná způsobilost pro výkon správních činností při finančním hospodaření územních samosprávných celků a jeho přezkumu výhodou -praxe ve veřejné správě výhodou -praxe v oboru v posledních 5 letech výhodou -jazykové znalosti: cizí jazyk (angličtina, francouzština, němčina) výhodou -dalš... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Referent/referentka odboru služeb
Před 17 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pracoviště Městského úřadu Kroměříž - Druh práce: Referent/referentka dopravy - Vykonávaná agenda: zabezpečení investorské činnosti při provádění dopravních staveb města, koordinace jejich výstavby, podíl na zpracování koncepčních řešení dopravního systému místních a účelových komunikací ve městě, jejich údržby, rekonstrukce apod., příprava podkladů a dokumentací ke sledování stavu a rozvoje dopravní infrastruktury města, zabezpečení metodického vedení a koordinačních činností v oblasti dopravy v rámci městského úřadu i ve spolupráci s organizacemi města - Předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka: předpoklady podle § 4 zákona o úřednících - Další požadavky pro vznik pracovního poměru: vysokoškolské vzdělání minimálně v bakalářském studijním programu se zaměřením na oblast dopravy nebo stavebnictví, znalost projektových a dalších přípravných činností (projektové a stavební dokumentace) při realizaci staveb, orientace v právních předpisech vztahujících se k vykonávané agendě, ze... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Referent/referentka odboru služeb
Před 17 dny - Zlínský kraj - ANNONCE
Pracoviště Městského úřadu Kroměříž - Druh práce: Referent/referentka dopravy - Vykonávaná agenda: zabezpečení investorské činnosti při provádění dopravních staveb města, koordinace jejich výstavby, podíl na zpracování koncepčních řešení dopravního systému místních a účelových komunikací ve městě, jejich údržby, rekonstrukce apod., příprava podkladů a dokumentací ke sledování stavu a rozvoje dopravní infrastruktury města, zabezpečení metodického vedení a koordinačních činností v oblasti dopravy v rámci městského úřadu i ve spolupráci s organizacemi města - Předpoklady pro vznik pracovního poměru úředníka: předpoklady podle § 4 zákona o úřednících - Další požadavky pro vznik pracovního poměru: vysokoškolské vzdělání minimálně v bakalářském studijním programu se zaměřením na oblast dopravy nebo stavebnictví, znalost projektových a dalších přípravných činností (projektové a stavební dokumentace) při realizaci staveb, orientace v právních předpisech vztahujících se k vykonávané agendě, ze... (více v detailu)
Zlínský kraj
Neuvedeno
Chladící skříň
Chladící skříň
Před 19 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Prodám chladící skříň velmi kvalitní značky Vestfrost. Z venkovní strany obouchaná a na některých místech poškrábaná, ale plně ... (více v detailu)
Hlavní město Praha
6 000
 Kč
PlaceholderNo Image
Provozáři
Před 23 dny - Hlavní město Praha - ANNONCE
Pavlína Pšenáková, tel.: 778 492 923, e-mail: psenakova.pavlina@npu.cz Národní památkový ústav, územní památková správa v Ústí nad Labem, hledá kandidáta/tku na pozici: Provozář/ka - pracoviště Praha 3 Pracovní náplň: o provádí drobné provozní a údržbové práce související s chodem pracoviště o v oblasti autoprovozu provádí pravidelnou a sezonní údržbu vozového parku (max. 10 vozidel - kontrola tech. stavu vozidel, sezonní výměna pneu, zajišťuje servisní prohlídky, STK a měření emisí, zajišťuje servisní opravy vozidel, dohled nad stavem interiéru vozidel aj.) o vede dokumentaci o motorových vozidlech, následně zapracovává data do tabulkových přehledů evidence spotřeby pohonných hmot vozidel a strojů všech pracovišť ÚPS ÚL a památkových objektů na základě obdržených podkladů o spravuje agendu pojištění vozidel (spolupráce při řešení pojistných událostí) o jako řidič zajišťuje občasné jízdy služebním vozem dle potřeb pracoviště o dohled nad dodržováním vnitřních pravidel a aktuálníc... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Cestování a ubytování