Nabídka ubytování Přelouč

Nabídka ubytování Přelouč
Před 12 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízíme ubytování - 20 lůžek v domě po kompletní rekonstrukci v Přelouči. Celkem 8 samostatných pokojů obsahuje 1-4 lůžka, lednici, šatní skříně a nočn... (více v detailu)
Před 12 dny
Pardubický kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

PlaceholderNo Image
Ubytování pod hradem Valdštejn
Před 3 dny - Liberecký kraj - BAZOS
Nově vybudované ubytování pro turisty v samém srdci Českého ráje. Přímo u domu začíná zlatá stezka, Sedmihorky jsou pěšky 25 minut, Valdštějn 15 minut. V dostupné vzdálenosti je Kaufland, Lidl. Apartmán je navržený spíše... (více v detailu)
Před 3 dny
Liberecký kraj
999
 Kč
ubytování v rekreačním statku, pohodlné i více osob.
ubytování v rekreačním statku, pohodlné i více osob.
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Ubytování v rekreačním statku, pohodlné ubytování… Celé stavení je propojené s prostorným nádvořím s posezením, ohništěm, grilem a společnými Toalety… Který se nachází v klidné části obci 10 km od Rakovnicka. Jedná se o 2x dvoulůžkové pokoje /sociálním zařízením ,7 x dvoulůžkovích kocích s sociální zařízení a k dispozic... (více v detailu)
Před 5 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Apartmán - Španělsko - Riviera Del Sol - SRPEN 2024
Apartmán - Španělsko - Riviera Del Sol - SRPEN 2024
Před 8 dny - BAZOS
Apartmán - Španělsko - Marbella - Riviera Del Sol - Malaga 30km od letiště Malaga, 200m Golf, 200m Tenis. Club, Padel, Fit and Gym, 800m pláž, 80m2 apartmán, 2x ložnice, 2x koupelny, plně vybaven (myčka, pračka, lednička, kávovar, toustovač, klima, atd), terasa s výhledem na moře, JZ... (více v detailu)
Před 8 dny
3 000
 Kč
Ubytování Chorvatsko - VÝHODNÉ MIMOSEZONNÍ CENY
Ubytování Chorvatsko - VÝHODNÉ MIMOSEZONNÍ CENY
Před 12 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
V září cena od 75 euro za apartmán. Nabízím k pronájmu 3 apartmány na ostrově Pašman, středisko Ždrelac (Severodalmatské ostrovy) 20 min jízdy trajektem ze Zadaru . Jsou umístěny ve dvou samostatných domech v olivové zahradě, v bezprostřední blízkosti moře a klidné části ostrova. Vzdálenost od moře a pláže ze spodních dvou teras zahrady je 5m–10m. První apartmán (AP1 4+2) je situován samostatně v jednom z domů a má k dispozici vybavenou kuchyň, 1 x ložnici čtyři lůžka, 1 x ložnici dvě lůžka, WC + sprchový kout, zastíněnou terasu s výhledem na moře, cena za apartmán je 85 €/noc. Druhý apartmán (AP2 3+2) je umístěný v přízemí dalšího domu, má k dispozici vybavenou kuchyň, 1x ložnici tři lůžka, 1x ložnici dvě lůžka, WC + sprchový kout, zastíněnou terasu před domem, cena za apartmán je 85 €/noc. Třetí apartmán (AP3 4+3) je v patře téhož domu (samostatný vchod) a má vybav... (více v detailu)
Před 12 dny
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Pronájem ubytování Lázně Bělohrad
Pronájem ubytování Lázně Bělohrad
Před 12 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízíme krátkodobý pronájem ubytování v malebné zahradní oblasti Lázně Bělohrad, v blízkosti měst Hořice, Nová Paka a Miletín, Jičínský okres, Královéhradecký kraj. Vhodné pro lázeňské hosty. Byt je... (více v detailu)
Před 12 dny
Královéhradecký kraj
50 781
 Kč
Ubytování - apartmán Plumlovská přehrada , pláž u Vrbiček
Ubytování - apartmán Plumlovská přehrada , pláž u Vrbiček
Před 12 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízíme Vám pronájem apartmánu ve Vile Soňa umístěné přímo nad pláží U Vrbiček u Plumlovské přehrady.Výhled na hladinu přehrady. Vhodné pro rodinnou rekreaci (možnost až pro 6 osob ) Terén je víceúrovňový, spojený pohodlným schodištěm. Letní pobyty týdenní nebo zkrácené termíny dle dohody a Vašeho požadavku. Více informací Vám rádi poskytneme. Apartmán se skládá z jedné místnosti kde se pohodlně vyspí až 6 osob, sedací soupravy, TV, dále pak vybavená kuchyně se stolem pro 6 osob a koupelnou se sprchovým koutem, WC a umyvadlem. Součástí je venkovní terasa, kde si můžete posedět a ogrilovat. Parkování přímo na pozemku. Výlety, atrakce, zábava Koupání v přehradě a Podhradském rybníku na vícero plážích... (více v detailu)
Před 12 dny
Olomoucký kraj
2 000
 Kč
Ubytování v soukromí Kácov
Ubytování v soukromí Kácov
Před 20 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Nabízím ubytování v soukromí rodinného domu.V domě je 5 samostatných pokojů.(2x 4lůžkový,1x 3lůžkový,2x 2lůžkový, 1x 1lůžkový).K dispozici je též společenská místnost a plně vybavená... (více v detailu)
Před 20 dny
Středočeský kraj
Neuvedeno
Ubytování v obci Pecka
Ubytování v obci Pecka
Před 20 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím k pronájmu hezký byt se zahradou v rodinném domě v obci Pecka. K dispozici je plně vybavená kuchyň s lednicí, rychlovarnou konvicí, mikrovlnkou, varnou deskou, troubou, myčkou a s veškerým nádobím. Ubytování ideálně pro 5 osob - rodina s dětmi. Ložnice (doulůžková postel) a dětský pokoj (dvoupatrová postel pro děti+jednolůžko). Venku k dispozici celá zahrada na které je jednoduché sezení se slunečníkem, dětské pískoviště a malý bazén. Po domluvě je k dispozici místnost na uschování kol. Parkování přímo vedle domu. Byt je plně vybaven včetně všech běžných spotřebičů... pračka, sušička, t... (více v detailu)
Před 20 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Ubytování ve španělsku u pláže - přímo od majitele
Ubytování ve španělsku u pláže - přímo od majitele
Před 26 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím ubytování ve velkém apartmánu přímo u pláže a s nádherným výhledem ve Španělsku v La Matě na pobřeží Costa Blanca. Pláže jsou dlouhé a nachází se na nich i pár lagun, které slouží jako brouzdaliště pro nejmenší. Ubytování:- Rozloha 115m2 s dispozicí 4+1 (3 ložnice, obývací pokoj a kuchyň zvlášť)- Pro 6 osob- Slunná terasa 20m2 a vnitřní balkón 6m2 Vybavení:- Kuchyňská linka - úplně nová, poskytuje vše pro komfortní vaření, vybavená va... (více v detailu)
Před 26 dny
Hlavní město Praha
22 000
 Kč
Krátkodobé ubytování Lázně Bělohrad
Krátkodobé ubytování Lázně Bělohrad
Před 27 dny - Královéhradecký kraj - SBAZAR
Nabízíme krátkodobý pronájem ubytování části spodního patra v malebné zahradní oblasti Lázně Bělohrad,v blízkosti měst Hořice, Nová Paka a Miletín, Jičínský okres, Královéhradecký kraj. Vhodné pro lázeňské ho... (více v detailu)
Před 27 dny
Královéhradecký kraj
Neuvedeno
Krátkodobé ubytování
Krátkodobé ubytování
Před 38 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Nabízím krátkodobé ubytování v Praze 8-Kobylisých, ve vilové zástavbě. V 1 patře bez výtahu. Nekuřácké prostředí, 3 lůžka, možnost 1přistýlky. 1noc postel... (více v detailu)
Před 38 dny
Hlavní město Praha
400
 Kč
Apartmán ve Španělsku
Apartmán ve Španělsku
Před 38 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
MÁME NOVÉ CENY!!! LAST MINUTE Červenec v termínu 1.7.-9.7. sleva 20% na 120 euro za nocČervenec 23.7.-29.7.Srpen volno 9.8.16.8., 24.8. a dál až do záříZáří všechny termíny volné, 135 euro za nocŘíjen všechny termíny volné, 120 euro za nocListopad všechny termíny volné, 100 euro za nocProsinec Březen - 80 euro za noc kromě Vánocdalší sleva při dlouhodobém ubytováníUžijte si dovolenou v krásném, prostorném apartmánu u moře v... (více v detailu)
Před 38 dny
Hlavní město Praha
3 000
 Kč
Pronajmu chatu  Odersko - Klokočůvek - Spálov
Pronajmu chatu Odersko - Klokočůvek - Spálov
Před 44 dny - Moravskoslezský kraj - SBAZAR
Pronajmu chatu v chatové oblasti Odersko - Klokočůvek - Spálovský mlýn. Chata vhodná pro 4 až 5 osob/ ložnice 2x válenda, poschoďová postel/ včetně ručníků a ložního povlečení. V chatě krbová kamna, stud. a tep. voda, sprch. kout, splach. WC. Obytná kuchyně vybavená TV, el. sporákem s peč. troubou, var. konvicí, mikrovlnkou, lednic... (více v detailu)
Před 44 dny
Moravskoslezský kraj
6 000
 Kč
Nabídka ubytování
Nabídka ubytování
Před 47 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízíme ubytováni pro zaměstnance , dělníky a firmy . Pokoje 2,3 a 4 lůžkové . Samostatné WC a koupelna .
Před 47 dny
Olomoucký kraj
250
 Kč
Bulharsko - Dovolená u moře, Pomorie, Dům Kamovi
Bulharsko - Dovolená u moře, Pomorie, Dům Kamovi
Před 118 dny - HYPERINZERCE
Dům Kamovi se nachází ve staré části města Pomorie, Bulharsko, 50 m od písečné pláže. Dům má tři podlaží a nachází se v klidné vnitřní ulici. Na léto nabízíme našim hostům ubytování - apartmány a pokoje pro letní dovolenou u moře v Pomorie. Máme 2 apartmány a 1 pokoj. Apartmán Elena se nachází v prvním patře domu. Má tři ložnice. Jeden je vybaven třemi lůžky, nočními stolky, komodou a šatní skříní. Druhý pokoj je vybaven manželskou postelí, nočními stolky, komodou a šatní skříní. Třetí pokoj je vybaven dvěma lůžky, komodou a šatní skříní. V apartmánu je kuchyň s jídelním koutem. V kuchyni je sporák, mikrovlnná trouba, lednice, pračka. V jídelně je TV, pohovka, jídelní stůl a židle. Dvě terasy. Wi-Fi zdarma. Koupelna. Toaleta. Maximální kapacita 5 osob. Apartmán Tsvety se nachází ve d... (více v detailu)
Před 118 dny
Neuvedeno
Ubytování v Chorvatsku - ostrov Pašman
Ubytování v Chorvatsku - ostrov Pašman
Před 1158 dny - HYPERINZERCE
Nabízím k pronájmu 3 apartmány na ostrově Pašman, středisko Ždrelac (Severodalmatské ostrovy) 20 min jízdy trajektem ze Zadaru . Jsou umístěny ve dvou samostatných domech v olivové zahradě, v bezprostřední blízkosti moře a klidné části ostrova. Vzdálenost od moře a pláže ze spodních dvou teras zahrady je 5m–10m. První apartmán (AP1 4+2) je situován samostatně v jednom z domů a má k dispozici vybavenou kuchyň, 1 x ložnici čtyři lůžka, 1 x ložnici dvě lůžka, WC + sprchový kout, zastíněnou terasu s výhledem na moře, cena za apartmán je 70 €/noc. Druhý apartmán (AP2 3+2) je umístěný v přízemí dalšího domu, má k dispozici vybavenou kuchyň, 1x ložnici tři lůžka, 1x ložnici dvě lůžka, WC + sprchový kout, zastíněnou terasu před domem, cena za apartmán je 70 €/noc. Třetí apartmán (AP3 4+3) je v patře téhož domu (samostatný vchod) a má vybavenou kuchyň, 1 x l... (více v detailu)
Před 1158 dny
1 600
 Kč
NABÍZÍM DLOUHODOBÉ UBYTOVÁNÍ V R.DOMĚ PO REKONSTRUKCI
NABÍZÍM DLOUHODOBÉ UBYTOVÁNÍ V R.DOMĚ PO REKONSTRUKCI
Před 1259 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Nabízím dlouhodobý pronájem v soukromí, na Praze 9 ul. Náchodská-Horní Počernice, pronájem se nachází v patrové rodinné vile po kompletní rekonstrukci v roce 2019, nabízím jednolůžkový samostaný pokoj,které jsou kompletně vybavené, WIFI TV+ lednice s mrazákem šatní skřín,válenda s úložným prostorem nebo možno o domluvě manželská postel, lampa, WIFI zdarma, automatická pračka, kuchyň kompletně vybyvená společná všechno vybavení teměř nové, možno využít parkování před domem a parkování na soukromém pozemku které je kamerově ... (více v detailu)
Před 1259 dny
Hlavní město Praha
6 900
 Kč
Beskydy- ubytování na chalupě u lesa
Beskydy- ubytování na chalupě u lesa
Před 179 dny - HYPERINZERCE
Velké Karlovice-nabízíme ubytování na chalupě u lesa pro až 11 osob s vířivou vanou, v klidném prostředí, s celoročním příjezdem a dostatkem soukromí. K dispozici plně vybavená kuchyň, obývací pokoj s televizí a krbem, čtyři ložnice, 2x koupelna s... (více v detailu)
Před 179 dny
400
 Kč
Další nabídky najdete zde: Cestování a ubytování