Odpovědný zástupce, garant autodoprava

Prodáno
Ústecký kraj
Nabídka odpovědného zástupce, odborná způsobilost, pro nákladní dopravu nad 3,5t + dopravu 2,5 - 3,5 t.
Ústecký kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

odpovědný zástupce - garant silniční dopravy
Před 1 dny - Olomoucký kraj - BAZOS
Nabízím služby garanta pro autodopravu nákladních vozidel a další: Odborná způsobilost pro zapsání živnosti Pomoc se získáním Eurolicence Služby odpovědného zástupce Možnost spolupráce po celé ČR Cena: 3.000 Kč/měsíčně Kon... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 000
 Kč
odpovědný zástupce - garant silniční dopravy
Před 2 dny - Olomoucký kraj - HYPERINZERCE
Nabízím služby garanta pro autodopravu nákladních vozidel a další: Odborná způsobilost pro zapsání živnosti Pomoc se získáním Eurolicence Služby odpovědného zástupce Možnost spolupráce po celé ČR Cena: 3.000 Kč/měsíčně Kon... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 000
 Kč
odpovědný zástupce - garant silniční dopravy
Před 2 dny - Olomoucký kraj - SBAZAR
Nabízím služby garanta pro autodopravu nákladních vozidel a další: Odborná způsobilost pro zapsání živnosti Pomoc se získáním Eurolicence Služby odpovědného zástupce Možnost spolupráce po celé ČR Cena: 3.000 Kč/měsíčně Kont... (více v detailu)
Olomoucký kraj
3 000
 Kč
odpovědný zástupce - garant pro nákladní dopravu
Před 2 dny - Zlínský kraj - SBAZAR
Nabízím službu odpovědného zástupce odborné způsobilosti potřebné pro získání koncese na autodopravu nad 2,5 tuny mezinárodní, nebo 3,5 tuny vnitrostátní i mezinárodní a pro následné získání Eurolicence. Smlouva. 2000 Kč/měsíc, pololetní platba, vyřízení na úřadech, informace o povi... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 000
 Kč
Odpovědný zástupce (garant) - účetnictví
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízím službu odpovědného zástupce- "činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence" Ustanove... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
1 700
 Kč
Odpovědný zástupce / garant provádění staveb, jejich změn...
Před 4 dny - Kraj Vysočina - BAZOS
Dobrý den, nabízím zajištění funkce odpovědného zástupce pro živnost "Provádění staveb, jejich změn a odstraňování". Činnost je prováděna na základě SOD, s dobu určito... (více v detailu)
Kraj Vysočina
Neuvedeno
Jeřábnické práce hydraulickou rukou + autodoprava
Před 1 dny - Jihomoravský kraj - BAZOS
Nabízíme kontejnerovou dopravu a práce s výkonnou hydraulickou rukou PK 14002 s dosahem 19 metrů po celé ČR. Přistavení a odvoz kontejnerů. Nosnost ruky: 4 metry: 3,1 tuny, 19 metrů: 280 kg. Velkou výhodou je síla ruky při malých rozměrech vozidla. Ložná plocha valníkového kontejneru: 2,4 x 4,7 metrů, nosnost 6 tun. Speciální rozměry po dohodě. Cena: práce s HR a cena dopravy ... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Odpovědný zástupce / garant v gastronomii
Před 3 dny - Jihomoravský kraj - HYPERINZERCE
Nabízím služby garanta / odpovědného zástupce v gastronomii vč. koncese na prodej alkoholu. Mnoholetá praxe v oboru, pora... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
PŘIVEZU - PŘEVEZU - ODVEZU Ford Transit
Před 1 dny - Plzeňský kraj - BAZOS
Odvoz - převoz materiálu Ford Transit do 3,5t - zadní Sklápěč - náklad do 1t Ložná plocha 205 x 310 cm. Písek, drť, oblázky, štěrk, beton, mulčovací kůra, rašelina, substrát, valouny, kari síť, suť, zemina, křem... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
odpovědný zástupce - garant pro autodopravu
Před 8 dny - Zlínský kraj - BAZOS
Nabízím službu odpovědného zástupce odborné způsobilosti potřebné pro získání koncese na autodopravu nad 2,5 tuny mezinárodní, nebo 3,5 tuny vnitrostátní i mezinárodní a pro následné získání Eurolicence. Smlouv... (více v detailu)
Zlínský kraj
2 000
 Kč
Autodoprava - garant / odpovědný zástupce
Před 8 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Dobrý den, uvolnilo se mi místo a tedy nabízím služby odpovědného zástupce / garanta pro nákladní autodopravu. Jsem schopen spolupracovat po celé ČR. Nabízím zajištění... (více v detailu)
Ústecký kraj
2 000
 Kč
Prodám tvrdé palivové dřevo, doprava zdarma
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Proč by neexistovaly dobré zprávy? Do dobrých rukou prodám jasanové metrovky; za jeden rovnaný metr (PRMR) 1300 českokorun. Dříví není suché, ale taky ne čerstvé. Tedy něco mezi tím. Jasan vysychá rychle, takže dobře uskladněn může konce... (více v detailu)
Ústecký kraj
1 300
 Kč
NAKLADNI TAXI PRAHA
Před 6 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nakladni taxi Praha - dodavka 4x2m s hyd. čelem, pick-up Transporter+5osob, odvozy zbozi, nabytku, spotrebicu, stehovani, preprava palet, odvoz na sverny dvur, doprava z IKEA, Sconto nábytek, xxxLutz, Bauhaus, Baumax, OBi, Hornbach doprava, dale nakladni auto s celem do 3 tun nakladu, sklapec - kontejner. Osobni TAXI-minibus az 14 osob po Praze a ok... (více v detailu)
Hlavní město Praha
Neuvedeno
Multicar Fumo M30 2.8 2006 4x4 do 3,5t
Přidáno včera - Ústecký kraj - BAZOS
Multicar Fumo M30 2.8 Carrier 4x4 - uvedení do provozu 2006 - najeto: 52578 Km - motor 2.8 TDi Iveco 78KW EURO 3 - pohon 4x4 - hlavní 5-stupňová převodovka - uzávěrka diferenciálu - přídavná plazivá převodovka (želva) - komunální hydraulika v nejsilnější variantě - komfort hydraulika s proporcionální regulací - komfort hydr. pro ovládaní šípové radlice - S3 sklápěč v 2 x 1,5m (nový) ... (více v detailu)
Ústecký kraj
689 000
 Kč
Odpovědný zástupce garant pro nákladní dopravu nad 3,5t+2,5t
Před 10 dny - Královéhradecký kraj - BAZOS
Nabízím službu odpovědného zástupce (garanta) pro vnitrostátní i mezinárodní nákladní dopravu nad 3,5 tuny a pro dodávky provoz... (více v detailu)
Královéhradecký kraj
4 000
 Kč
Všeobecná sestra
Před 3 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání SŠ s maturitou nebo VŠ potřebné pro práci všeobecné sestry bez odborného dohledu, trestní bezúhonnost, zdravotní způsobilost, samostatnost, profesionalita, spolehlivost, organizační schopnosti POPIS PRÁCE: PP na dobu určitou s možností prodloužení, nástup možný ihned, možnost i zkráceného úvazku 20hod/týden, služby od 6:00 do 18:00 nebo od 8:00 do 20:00 hod., práce o víkendech a svátcích ZAMĚSTNAVA... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič mezinárodní kamionové dopravy
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Společnost ELKOPLAST CZ, s.r.o. nabízí volné pracovní místo v oboru dopravy na pozici Řidič/ka MKD . Práce na plný úvazek s pružnou pracovní dobou a volnými víkendy. Vyvážíme především nákladní a obytné kontejnery do Německa, Švýcarska a Beneluxu. Vzhledem k tomu, že máme pobočky na Zlínsku, Bruntálsku a Jesenicku + parkovací plochu v Olomouci, jsme schopni Vám přizpůsobit odparkování na víkend vzhledem k místu vašeho bydliště. Požadujeme:... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ NÁKLADNÍHO AUTOMOBILU MAN pro mezinárodní a vnitrostátní dopravu
Před 3 dny - AVIZO_CZ
Pracovní pozice je vhodná pro osoby zdravotně znevýhodněné a OZP s maximálně 2. stupněm invalidity. Řízení nákladního automobilu MAN TGM 18.320, přeprava zboží pro mezinárodní a vnitrostátní dopravu. Požadujeme: platný řidičský průkaz sk. C, profesní průkaz, kartu řidiče, spolehlivost, zodpovědnost, samostatnost, praxe na obdobné pozici výhodou, znalost AJ či NJ výhodou. Nutná časová flexibilita. Zaměstnanecké výhody: Práce na HPP, motivující finanční ohodnocení, systém bonusů a denní diety, stabi... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidiči/ky nákladních automobilů (kromě tahačů)
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Dohoda o provedení práce. - řízení malého nákladního auta (Iveco do 3,5t = stačí ř.p. sk. B) - nakládka/vykládka zboží od zákazníků - práce cca 3-4x týdně (každý druhý týden), cesty zejména v rámci kraje (cca do... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ / ŘIDIČKA NÁKLADNÍCH AUTOMOBILŮ DAF XF105
Před 6 dny - AVIZO_CZ
ŘIDIČ/-KA NÁKLADNÍCH AUTOMOBILŮ DAF XF105 - sklápěcí návěs. Požadavky: řidičský průkaz sk. C+E, výhodou platný profesní průkaz. Práce zajišťována v rámci kraje - denní návrat domů. Před návštěvou nejdř... (více v detailu)
Neuvedeno
Stehovani praha
Před 8 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nákladní doprava po ČR Jakýkoli druh stěhování | dodávka nábytku a objemného zboží Praha a další města České republiky Auta o objemu 11 m2. Práce 24/7 Ceny od 750 Kč/hod (min. 2 hod.) Můžete si objednat pomoc stěhováků Přijímáme urgentní objedná... (více v detailu)
Hlavní město Praha
750
 Kč
Dělník - betonář
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Požaduji: praxe min 4 měsíce na pozici betonáře, manuální zručnost, spolehlivost, časovou flexibilitu, zdravotní způsobilost, ochotu, samostatnost. Nástup možný ihned. Zaměstnanecké výhody - zvláštní... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodám firmu s koncesí nákladní dopravy
Před 11 dny - Pardubický kraj - BAZOS
Nabízím na prodej úplně novou firmu s koncesí nákladní dopravy. Firma má koncesi na nákladní dopravu do i nad ... (více v detailu)
Pardubický kraj
Neuvedeno
Prodáváme silikonové fasádní omítky DEN BRAVEN
Před 5 dny - Ústecký kraj - BAZOS
Výrodej nejlevnějších silikonových fasádních omítek Den Braven. Nejlevnější ceny v ČR. Ceny jsou platné dle ceníku od 1.4.2024 včetně 21% DPH. Silikonová fasádní zatřená omítka SILDEKOR ZS/25 kg (bílá) - katalogová cena 1 700,- Kč/kýbl - naše cena 1 080,- Kč/kýbl Spotřeba silikonových omítek: zrno 1,5 mm (2,5 kg/m2) - 10 m2/kýbl zrno 2,0 mm (3 kg/m2) - 8 m2/kýbl Mozaiková dekorativní omítka - marmolit Sildekor/20 kg (všech 16 odstínů jednotná cena) - katalogová cena 1 700,- Kč/kýbl - naše cena 1 390,- Kč/kýbl Spotřeba dekorativních omítek 4,5 Kg/m2 - 4,40 m2/kýbl Možnost vlastního vytvoření odstínu (% poměru kamínků) u dekorativních omítek - marmolitu (nutná osobní schůzka u nás) Dodání dekorativních omítek 8-10 pracovních dnů. Silikonová penetrace pod fasádní silikonové a dekorativní omítky SILDEKOR/15 litr (bílá) - katalogová cena 1 500,- Kč - naše cena 970,- Kč/kýbl SILDEKOR/10 litr (... (více v detailu)
Ústecký kraj
Neuvedeno
Autodoprava : nakladni doprava
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Valnik 5,5 tuny lozna plocha 5 metru Valnik 5 tuna lozna plocha 6 metru Dobrý den, nabízíme svoje služby se sklápěčkou, valníkem do 3,5 tuny a 5 tuny, jako nakladni taxi. Dovoz, odvoz všeho možného. Vyklizeni věcí, odvoz a likvidace bordelu. Odvoz palet. (Písku, štěrku, betonu, hlíny, dřeva, uhlí, suti, betonu, ruzn... (více v detailu)
Hlavní město Praha
25
 Kč
Další nabídky najdete zde: Logistika