Je nám líto, ale inzerát byl již smazán.

Podobné inzeráty

PlaceholderNo Image
Kuchař/ka
První kontakt: osobně (DS Dobré Časy,Boží Hora 1726/41,66491 Ivančice), e-mailem nebo telefonicky (9-14hod, pracovní dny) Nástup možný ihned nebo dle dohody. Zaměstnanecké výhod... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
všeobecná sestra
Kontakt: Bogomolova Iuna Ing., tel.: 353 182 650, e-mail: personalni@interhotel-central.cz Lázeňský hotel v centru KV přijme všeobecní sestru s registrací. Praxe v lázeňství a základy RJ, NJ výhodou. Prémie měsíčné za prodej procedur. Pracovní doba ... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Všeobecná zdravotní sestra
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme: - příplatek za směny 2500 Kč + ostatní zákonné příplatky - mzda dle platných mzdových předpisů (platová tř. 10) - stravování zajištěno Možnost prac. poměru na dobu neu... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Všeobecná sestra pro agenturu domácí péče v Plzni - DPP
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Výhodou je další kvalifikace v oboru fyzioterapeut Podmínkou je řidičský průkaz skupina B Zaměstnanecké výhody: Nástupní benefit ve výši 40 000,- Kč, stravenkový paušál, auto i k soukromým účelům, NTB, mobilní t... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
pracovník/pracovnice v sociálních službách
dodatková dovolená, dotované obědy, příspěvek na penzijní pojištění. Způsob kontaktování zaměstnavatele: e-mailem a telefonicky. pracovní poměr... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Psycholog M/Ž
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Kvalifikační předpoklady - stanovuje zákon č. 563/2004 Sb. O pedagogických pracovnících ve znění pozdějších předpisů, schopnost týmové i samostatné práce, znalost MS Office. V případě zájmu prosím zašlete svůj CV na uvedeno... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
fyzioterapeut
KONTAKT TELEFONICKY NEBO E-MAILEM (rehabilitace.trebon@centrum.cz) Vhodné i jako brigáda pro studenty oboru fyzioterapie. Zaměstnanecké výhody: stravné, bonusy, r... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Všeobecná sestra, praktická sestra
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Zam. výhody: podnikové stravování Žádosti spolu s životopisem zasílat na email: sekretariat@domovseniorupt.cz pracovní poměr o... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Samostatný referent oddělení plánování a registrace sociálních služeb v odboru sociálních věcí
Po zkušební době je možné poskytnout osobní příplatek. Bližší informace o nabízené pozici a způsobu přihlášení do výběrového řízení najdete na webových stránkách Krajského úřadu (úřední deska), kon... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
praktická sestra na chirurgickém oddělení
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Odborná specializace k výkonu povolání praktické sestry podmínkou. Zdravotní způsobilost. Trestní bezúhonnost Dobré podmínky pro odborný růst, podpora vzdělávání. Mateřská školka s prodlouženou pracovní dobou. Příměstské letní tá... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pracovník v sociálních službách - přímá péče
Místo výkonu práce: Seč - Domov seniorů Kurz pracovníka v sociálních službách zajistíme. POŽADAVKY: pozitivní vztah k seniorům, schopnost pracovat v týmu, spolehlivost, zodpovědnost, trpělivost ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY:příspěvek na stravu Nabízíme: perspektivní práci, dobré pracovní prostředí První kontakt učiňte, prosím, na výše ... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
ergoterapeut/ergoterapeutka
požadujeme: - praxi v oboru 5 let - uživatelskou znalost práce na PC (Word, Excel, e-mail) - příjemné vystupování - schopnost jednat s pacienty - spolehlivost Nabízíme: zajímavou a nesterotypní práci s lidmi, příjemné prostředí rodinné firmy, stravenkový paušál, penzijní připojištění, telefonní ... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
DĚLNÍK / DĚLNICE V OBLASTI VÝSTAVBY A ÚDRŽBY BUDOV
Pracovní poměr na dobu neurčitou, jednosměnný provoz. Kontakt telefonicky - pan Rosushchan Volodymyr, tel.: 777 506 4... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Asistent/ka v domácnosti uživatelů – pracovník v sociálních službách m/ž
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - vzdělání v sociálním oboru nebo akreditovaný kvalifikační kurz pro pracovníky v soc. službách - výhodou je předchozí zkušenost práce v soc.služách a s cílovou skupinou OZP; znalost problematiky lidí s mentálním postižením, - základní znalost práce s výpočetní technikou, - trestní bezúhonnost - schopnost týmov... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Kurýři, doručovatelé balíků a nosiči zavazadel
Kuljit Singh, tel.: +420773522705, e-mail: greatgosro@gmail.com Práce je vhodná pro zdravého člověka. preferujeme aktivní pracovníky. pr... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
praktická sestra
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: střední vzdělání v oboru zdravotnický asistent - praktická sestra, profesionální a laskavý přístup k uživatelům pobytové služby, respekt ke stáří a lidské důstojnost, spolehlivost, zodpovědnost. Platové podmínky: odměňování podle zákona 262/2006 Sb., NV 564/2006 Sb., NV 469/2002 Sb. v platném znění, platová třída: 9 a platový stupeň dle doby započitatelné praxe, dvousměnný nepřetržitý provoz. Nabízíme: příplatek na stravování a na penzijní připojištění, 5 týdnů dovolené, odborný růst, perspektivní pr... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
pracovník v sociálních službách
Před 6 dny - AVIZO_CZ
Svoz do zaměstnání z Vimperka, Zdíkov, Stachy, Vacov, dovolená 5 týdnů, pravidelné odměny. pracovní poměr od... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
Pomocný/á administrativní pracovník/ce - místo je vytvořeno pro OZP
POMOCNÝ/Á ADMINISTRATIVNÍ PRACOVNÍK/CE - VYTVOŘENO PRO OZP PRVNÍ KONTAKT: telefonicky 608 717 596, e-mailem: activecolour@seznam.cz nebo osobně o... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Osobní asistent/kau dítěte s poruchami autistického spektra
Místo výkonu práce: Slatiňany Požadujeme: -minimálně středoškolské vzdělání -výborné komunikační dovednosti, pozitivní přístup, -schopnost pracovat samostatně, -spolehlivost, zodpovědnost, ochotu ke vzdělávání, flexibilitu, kreativitu a empatii, -výbornou znalost práce s počítačem, Výhodou: -sociální/pedagogická praxe s dětmi/osobami, -zkušenosti s cílovou skupinou dětí/osob s poruchami autistického spektra. -řidičský průkaz skupiny B Nabízíme: -dohodu o provedení práce, -170,-- Kč/hodina, -možnost odborného růstu a vzdělávání, -prostor pro vlastní činorodost a sebeuplatnění, -pružná pracovn... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
BRUSIČ / BRUSIČKA VE SLÉVÁRNĚ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, třísměnný provoz. Nástup možný ihned. Jedná se o fyzicky náročnou práci. Zaměstnanecké výhody: 5 týdnů dovolené, závodní jídelna v areálu společnosti, příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní př... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Seřizovač/ka CNC strojů*
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: obsluha CNC frézy a soustruhu, kontrola kvality a seřizování strojů První kontakt: telefonicky 734 889 887 nebo e-mailem: thurnheer... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
MASÉR/-KA thajských masáží
Před 2 dny - AVIZO_CZ
MASÉR/-KA thajských masáží Požadujeme: - fyzickou zdatnost - znalost asijských praktik při masáži - znalost asijských rituálů HLÁSIT SE: Pátek Zbyněk, tel.: 728 073 314 volat pouze v pracovní dny od 10.00 do 12.00 hod. +... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
ergoterapeut/ergoterapeutka
Požadujeme: odbornou způsobilost dle zákona č.96/2004 Sb. vyšší odborné vzdělání nebo VŠ bakalářské vzdělání v oboru ergoterapie registraci pro práci bez dohledu - výhodou, ne podmínkou - morální a občanskou bezúhonnost (výpis z Rejstříku trestů) Popis práce: přímá práce s pacienty v terapeutických dílnách, cílená činnost na oddělení provádí ergoterapeutické vyšetření, hodnocení a nácvik běžných denních činností pomáhá v zapojení do volnočasových aktivit sestavuje krátkodobý a dlouhodobý plán ergoterapie Nabízíme: zázemí stabilní společnosti možnost ubytování hlavní pracovní poměr zaměstnanců ve veřejných službách a správě (od 28.340,- -.4... (více v detailu)
PlaceholderNo Image
Zdravotní sestra/bratr
Před 6 dny - AVIZO_CZ
AKTUALIZACE 30.8.2024 První kontakt písemný, telefonický POŽADUJEME: - trestní bezúhonnost, spolehlivost, zodpovědnost, komunikační a organizační schopnosti PRACOVNÍ NÁPLŇ: - administrativní činnost spojená s pobytem kli... (více v detailu)
Neuvedeno
PlaceholderNo Image
ŘIDIČ / ŘIDIČKA TAHAČE
Před 2 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, pružná pracovní doba. Požadavky: řidičský průkaz sk. C+E, výhodou profesní průkaz. Zaměstnanecké výhody: prémie. Kontakt - pan Zákravský Marek, tel.: +420 607 066 043 (od 08:00 hod. do 16:00 hod.), e-mail: ... (více v detailu)
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Brigády a ostatní práce