Counter-Strike trenér

Counter-Strike trenér
Před 5 dny - Středočeský kraj - BAZOS
Dobrý den, jsem trenér ve hře cs2 již třetím měsícem, ovšem nyní jsem si založil svůj první inzerát, jsem Gold Nova 3, zároveň bych rád zdůrazni... (více v detailu)
Před 5 dny
Středočeský kraj
99
 Kč

Podobné inzeráty

Osobní kouč - detektory kovů: Rady tipy zkušenosti
Osobní kouč - detektory kovů: Rady tipy zkušenosti
Před 39 dny - Ústecký kraj - SBAZAR
Koupili jste detektor a nerozumíte mu? Nevíte, jak ideálně nastavit a využít jeho plný potenciál? Plánujete pořízení detektoru a nevyznáte se v tom? Chcete z detektoru vyždímat maximum? Využijte služeb individuálního kouče s 15letou praxí! Za 997 Kč získáte:60 minut individuální konzultace s odborníkemProfesionální rady na míru vašim potřebám, detektoru, záměru hledání a lokalitěPomoc při výběru správného detektoruPři nákupu detektoru koučink ZDARMA!Jak to funguje:Individuální školení o... (více v detailu)
Před 39 dny
Ústecký kraj
997
 Kč
Doučování z tech. administrativy, ekonomiky a účta
Doučování z tech. administrativy, ekonomiky a účta
Před 47 dny - Hlavní město Praha - SBAZAR
Účetnictví, ekonomika a technika administrativy patří mezi asi nejméně oblíbené a spíše mezi obtížnější předměty na obchodních, hotelových a jiných středních školách. Pokud vám tyto předměty dělají problémy, mohli bychom se domluvit na indivi... (více v detailu)
Před 47 dny
Hlavní město Praha
250
 Kč
Trenér při cvičení
Trenér při cvičení
Před 50 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Dobrý den,Rád bych Vám nabídl své služby. Služby spočívají v tom, že Vám poradím v posilovně, kterou si vyberete v BRNĚ jak cvičit, aby to mělo ten účinek co to má mít.Mám svoji práci a toto Vám nabízím jako ,,bokovku,, trenéra.Mám... (více v detailu)
Před 50 dny
Jihomoravský kraj
300
 Kč
Další nabídky najdete zde: Výuka, doučování, kurzy