PŘEPRAVA ODTAH lodí a všeho 1 - 15 t EVROPA, ASIE, BRITANIE

Prodáno
Středočeský kraj
Speciální přeprava celá ČR a Evropa , Turecko, Srbsko, Albánie, Řecko, Británie... Vyprošťovací práce, nepřístupný terén... Plocha 8,5x2,5 m Po dohodě vyproštění přeprava čehokoli, kamkoli, kdykoli Cena dohodou dle km, kg, cm Maringotka válec ještěrk
Středočeský kraj
Neuvedeno

Podobné inzeráty

Odtahova služba / přeprava materiálu
Nabízím odtah vozidel včetně dodávek , karavanu a maringotek,lesní a zemědělské techniky,traktoru,ještěrky,vysokozdvizneho vozíku,vojenské techniky,v3s,bagru,dampru,stavební techniky,umím i dvě dodavky najednou nebo i nalozenou dodavku. Rozměry prepravniku s rovnou plnou podlahou a sajtnami 8,5x2,5m Rozměry Odtahovky 6,5x2,3m Rozměry plata 4x2m Na kterým jdou odvést jak osobní auta třeba i bez kola nebo po bouračce tak vsemozny materiál paletove zboží,dříví trámy krovy nebo třeba i suť vše je na dohodě. Možnost vyprosteni a nalozeni navijakem o sile 7t Při odtahu jsem schopen odvést i posádku odtahovaného vozidla až 5lidi Možnost dovezeni a zapůjčení náhradního vozu volkswagen passat B6 combi 2.0tdi. Pokud se vám auto poroucha při cestě na dovolenou aby jste nemuseli jet domu. A zároveň možnost opravy vašeho vozu,... (více v detailu)
Neuvedeno
Odtah vozidel , preprava automobilu , Odtahová služba
Před 10 dny - Hlavní město Praha - BAZOS
Nabízím přepravu vozidla Odtah po Praze 1500,- až 2500,- Mimo Prahu od 15,- km Dovoz automobilu EU , Až 3 vozidla od 25,- km Natažení hydraul. navijakem 200,- Manipulace automat , zasek... (více v detailu)
Hlavní město Praha
15
 Kč
Odtah vozidel / přeprava /převoz
Před 123 dny - Jihomoravský kraj - SBAZAR
Nabízím přepravu vozidel. Pojízdné, nepojízdné, havarované i s posádkou max 2 osoby. Převoz vozidel po celé ČR. Pomoc na cestách - výměna kola, pomocné nastartování apod. Možnost dlouhodobé i krátkodobé spolupráce. Individuální přístup k vozidlu i k zákaz... (více v detailu)
Jihomoravský kraj
Neuvedeno
Další nabídky najdete zde: Logistika