Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

řidiči VZV
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Miňovská Tereza, e-mail: tereza.minovska@prakab.cz obsluha VZV, 12ti hodinové denní a noční směny, fyzicky náročnější práce, průkaz na obsluhu VZV, řidičský průkaz sk. B příspěvek na penzijní p... (více v detailu)
Neuvedeno
PRACOVNÍK/ PRACOVNICE MECHANICKÉ ÚDRŽBY
Před 8 dny - AVIZO_CZ
20.8.2024 - řešení mechanických závad na strojích ve výrobním závodě, provádění preventivní údržby strojů, komunikace se směnovými vedoucími ohledně strojů na jejich výrobní zóně a případných závadách na nich, testování stávajících i nových strojů a analýza případných problémů. I ZŠ... (více v detailu)
Neuvedeno
Kontrolor kvality
Před 8 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání SŠ s maturitou technického zaměření, praxe výhodou, nikoli podmínkou, podmínkou je znalost čtení technických výkresů dokumentace, výhodou zkušenost s měřením a metrologií a znalost obsluhy 3D měřidla, v případě praxe není podmínkou splnění výše požadovaného vzdělání POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, nástup možný ihned nebo dle dohody, vhodné i pro absolv... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážní dělníci/ce výrobků z kovů
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Montáž výrobků pro zemědělskou techniku. Nabízíme pracovní poměr na dobu určitou půl roku S MOŽNOSTÍ PRODLOUŽENÍ NA DOBU NEURČITOU. Výše nástupní mzdy podle kvalifikace a praxe. Uvedená mzda je nástupní s možností navýšení po zapracování (zkušební době). Požadujeme vyučení - nejlépe v oboru zámečník nebo opravář země... (více v detailu)
Neuvedeno
Učitelé na 1. stupni základních škol (kromě v přípravných třídách základních škol)
Před 8 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 16.09.2024, mzda: 32120 - 42780 Obor činnosti... (více v detailu)
Neuvedeno
Instalatéři, potrubáři, stavební zámečníci a stavební klempíři
Před 8 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání vyučení POPIS PRÁCE: PP na dobu neučitou, jednosměnný provoz, práce vhodná i pro absolventy KONTAKT: Pospíšil Jiří,... (více v detailu)
Neuvedeno
Team leader call centra
Před 8 dny - AVIZO_CZ
místo výkonu práce: Žatec, tř. Obránců míru 2767 Máš zkušenosti s vedením týmu? Jsi komunikativní, přátelský ( ká ), umíš být svým podřízeným příkladem? Pak by tě mohla zajímat naše nabídka zaměstnání: Vedení týmu cca 10 lidí, práce v kanceláři. Team leader je zodpovědný za plnění vytyčených cílů, reportuje výsledky a docházku svého týmu. Provádí školení,... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážník/ce postelových roštů
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Nástup dle dohody, pracovní smlouva na dobu určitou s možností prodloužení. Hledáme šikovné montážníky - ce pro práci na dílně. Jedná se o montování postelových lamelových roštů za použití ručního nářadí. Nabízí... (více v detailu)
Neuvedeno
REFERENT/ REFERENTKA OBCHODU
Před 8 dny - AVIZO_CZ
16.9.2024 - aktivní komunikace se zákazníkem a budování nadstandardních vztahů s nimi, tvoření kalkulací cen a nabídek pro zákazníky, řízení a koordinace vlastních projektů, organizace průběhu zakázky, nákup materiálu, úzká spolupráce s oddělením konstrukce, kvality a výroby. Min. vyučen, orientace v technickém oboru/ automotive nebo kovovýr... (více v detailu)
Neuvedeno
Administrativní pracovník / pracovnice
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Lesodřevařská společnost Hedera Zima, spol. s r.o. hledá administrativní pracovnici na HPP. Pracovní doba od 6:30 do 15h. Platové ohodnocení mzda 24.000,- Kč, prémie 4.000,- Kč, 13.a 14.plat při řádném plnění povinností. Požadujeme středoškolské vzdělání s maturitou. Znalost práce na PC. Praxe v administrativě a provozu výhodou. Pracovní náplň: Administrativní práce v ústředí firmy, na p... (více v detailu)
Neuvedeno
OBSLUHA CNC plasmového pálicího centra a laseru
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: praxe výhodou, výborná pracovní morálka, spolehlivost, čtení výkresové dokumentace nutností, řid. průkaz sk. B - výhod... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník sítotisku
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Pracovní náplň . Tisk větších formátů . Příprava šablon a návrhů, materiálů a síta . Míchání a příprava barev . Čištění a péče o síto . Nastavení stroje pro sítotisk a kontrola výstupu . Práce v jednosměnném provozu (6:00 – 14:30) Požadavky . Praxe v oboru sítotisku výhodou ... (více v detailu)
Neuvedeno
obchodní zástupce (m/ž)
Před 8 dny - AVIZO_CZ
mzda +1% Samostatnost, flexibilita, umění reagovat na klientovy požadavky, důslednost, umět si organizovat svou práci, komunikace a empatie, dobré předvědčovací schopnosti, vytrvalost, slušnost, taktnost a vnímavost... (více v detailu)
Neuvedeno
Ošetřovatel/ka zvířat
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Osoba, která má ráda zvířata, především koně, a má s nimi zkušenost. Jedná se o péči o ně na ranči. Vhodné pro OZP, OZZ. Kontakt je možný POUZE e-mailem. ... (více v detailu)
Neuvedeno
MONTÁŽNÍ DĚLNÍCI / DĚLNICE VÝROBKŮ Z KOVŮ
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Při vzájemné spokojenosti, možnost prodloužení smlouvy Nabízíme: Příspěvak na stravování, prodloužená dovolená, možnost ubytování, pravidelné týdenní záloh... (více v detailu)
Neuvedeno
číšník/servírka
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Prosím, pro první kontakt zašlete CV na uvedený email: plzen@svejk.cz pracovní poměr od: 01.10.20... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor výroby - galvanizér
Před 8 dny - AVIZO_CZ
VPM na zaměstnaneckou kartu. Navěšování a čištění materiálu při procesu žárového zinkování, obsluha zařízení na povrchovou úpravu kovů, obsluha-řízení vysokozdvižného vozíku. Vhodné i pro absolventy. Nutný dobrý zdravotní stav,průkaz obsluhy VZV výhodou. Držitele řidičského oprávnění pro skupiny B nebo C, T pro... (více v detailu)
Neuvedeno
operátor/ka
Před 8 dny - AVIZO_CZ
manuální zručnost, spolehlivost, pečlivost, chuť pracovat nástupní bonus 40000,- Kč, prémie, plně hrazené stravenky cca 2700 Kč za měsíc, 30 dní volna, příspěvek na dopravu, na penzijní připojištění zdenka.hlavanova... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážní dělník
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Dobrý zdravotní stav, manuální zručnost, pečlivost, zodpovědnost za odvedenou práci. Nabízíme: závodní stravování, odměny odpovídající pracovním výsledkům. K... (více v detailu)
Neuvedeno
Zahradníci
Před 8 dny - AVIZO_CZ
V případě zájmu nás kontaktujte emailem na: vera.bulecova@seznam.cz, zašlete strukturovaný životopis. Požadované vzdělání: alespoň jedno z uvedených - nižší střední odborné - střední odborné s výučním listem - střední odborné bez vyučení a bez maturity. Upřesňující informace: - práce na zahradních realizacích - výsadby ... (více v detailu)
Neuvedeno
pracovník/ce v sociálních službách na DPP
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: základní znalost práce na PC (Office, Word, Excel, Outlook), ochota pomáhat uživatelům bez předsedků, komunikativnost, pracovitost, spolehlivost, schopnost týmové spolupráce, dobrá úřoveň jednání s uživatelem, flexibilita. Vzdělání: SOU, SŠ + rekvalifikační kurz p... (více v detailu)
Neuvedeno
Mechanik-čka - opravář/ka
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Oblouková č.p. 416/39 Děčín I-Děčín, 405 02 Děčín 2 Požadujeme: • SŠ vzdělání nebo vyučení, praxe v oboru • řidičské oprávnění skupiny "B", "C"+ profesní osvědčení vítáno • samostatnost a odpovědnost • časová flexibilita Nabízíme: • práci na dílně v našem areálu • po zapracování možnost prac. poměru na ... (více v detailu)
Neuvedeno
MARKETING, SPRÁVA KATALOGU E-SHOPU
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Své CV posílejte na email: zuzana@simek.eu POŽADUJEME: výborná znalost práce na PC, znalost online obchodních procesů, spolehlivost, zodpovědnost, smysl pro kreativitu VÝHODOU: zkušenost s prací s marketingovými nástroji PRACOVNÍ DOBA: po-pá 7:30 - 16:00 NABÍZÍME: zázemí stabilní společnosti, obědy/příspěv... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČI NÁKLADNÍCH AUTOMOBILŮ, TAHAČŮ A SPECIÁLNÍCH VOZIDEL (ZamK)
Před 8 dny - AVIZO_CZ
A02 z:25/7/2024 (ZamK) a:14/8/2024 Náplň práce: - mezinárodní přeprava převážně do zemí Turecko, Makedonie, Rumunsko a Srbsko. Požadujeme: - ŘP sk. C+E, sk. E - časovou přizpůsobivost. Výhodou: - zn... (více v detailu)
Neuvedeno
zásobování v živočišné výrobě
Před 8 dny - AVIZO_CZ
NABÍZÍME: příspěvek na obědy, příspěvek na penzijní připojištění, možnost naturálií (brambory, obilí) KONTAKT: osobně, e-mailem, telefonicky (7-1... (více v detailu)
Neuvedeno