Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

pomocný seřizovač CNC strojů
Před 8 dny - AVIZO_CZ
zajištění plynulé výroby, kontrola a dodržování kvality pomocí měřidel, sériová měření na souřadnicovém měřícím stroji, podpora seřizovačů (v příp. potřeby provádět seřizovací procesy, uvést do provozu systémy po poruše), spolupráce s úsekem údržby při odstraňování drobných oprav a při údržbě, dlouhodobé vyslání do zahraničního závodu v rámci skupiny Schlote (SRN), flexibilita, ochota učit se, schopno... (více v detailu)
Neuvedeno
Uklízeč/ka
Před 8 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání nerozhoduje POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, možnost i DPP, zkrácený úvazek 15 hod./týden, pracovní doba od 5:00 do 8:00 hod. KONTAKT: Demir Dilara, tel.: 777 5... (více v detailu)
Neuvedeno
UKLÍZEČ/-KA
Před 8 dny - AVIZO_CZ
KO: Váňová Lucie, tel.: 724 235 476, e-mail: office@hb-group.cz Nabízíme práci pro dopolední úklid kancelářských a výrobních. Požadujeme smysl pro pořádek a chuť do práce. Pracovní místo je určeno pro osoby OZP. Nabízíme:jednorázový příspěvek Kč 5 000 Kč, který se vyplácí po zkušební do... (více v detailu)
Neuvedeno
provozní zámečník M/Ž
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Pracovní činnosti: Příprava pracoviště. Čtení a použití technických podkladů. Vyhledávání závad a stanovování technologie oprav. Zhotovování různých nosných konstrukcí a krytů. Provádění údržbářských a opravárenských prací. Ustavování strojů, zařízení, dopravníkových a výrobních linek. Opravy přírubových spojů trub a armatur ... (více v detailu)
Neuvedeno
Skladník/ce - řidič/ka VZV
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: základy práce na PC, průkaz řidiče VZV Zajišťuje: - vykládku a nakládku zboží - manipulace se zbožím - kontrola zboží při příjmu a výdeji - práce se scannerem Nabízíme: Měsíční bonusy až 7000 Kč, stravenky 170 Kč bez příspěvku zaměstnance, 2x ročně bonus a... (více v detailu)
Neuvedeno
ZAPISOVATEL/ ZAPISOVATELKA
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Možnost prodloužení PP Znění celého inzerátu včetně požadovaných dokumentů uchazeči naleznou na https://www.justice.cz/web/krajsky-soud-v-h... (více v detailu)
Neuvedeno
Skladník/ce (pouze OZP)
Před 8 dny - AVIZO_CZ
(Pro OZZ, OZP) NÁPLŇ PRÁCE: rozbalování zboží, zařazování na skladovou pozici do regálů, manipulace se zbožím, práce ve stoje, v pohybu POŽADAVKY: samostatnost a aktivní přístup k práci, zodpovědnost a pečlivost NABÍZÍME: stravování / stravenky, praco... (více v detailu)
Neuvedeno
KUCHAŘ / KUCHAŘKA
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: příprava hotových jídel Kontaktujte nás e-mailem, telefonicky (od 8:00) pracovní poměr od: 01.10.2024, ... (více v detailu)
Neuvedeno
PSYCHOLOG / PSYCHOLOŽKA
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme magistersté VŠ - jednooborová psychologie, schopnost komunikace a jednání s lidmi, spolehlivost, zodpovědnost, tvořivost, kladný vztah k dětem, pracovitost. Nabízíme: 40 dnů dovolené, indispoziční a studijní volno, finanční podpora odborného a osobnostního vzdělávání, supervize, intervize, zapojení do růstových ... (více v detailu)
Neuvedeno
Skladníci, obsluha manipulačních vozíků
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Upřesňující údaje: obsluha a monitorování vysokozdvižných vozíků a podobných zařízení pro nakládání, vykládání, přepravu, zdvihání a skladování zboží a palet v terminálech. Manuální zr... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič autobusu/minibusu
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Životopis zasílejte na e-mail: dopravasedlak@seznam.cz Požadujeme znalost problematiky osobní dopravy, řidičský průkaz skupiny D, spolehlivost. Náplň práce: řízení vozidla ... (více v detailu)
Neuvedeno
SEZONNÍ ZAMĚSTNÁVÁNÍ
Před 8 dny - AVIZO_CZ
SEZONNÍ ZAMĚSTNÁVÁNÍ do: 27.08.2025, mzda: 30000 Obor činnosti: Stavebnictví nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: ZŠ
Neuvedeno
Odborný/á prodejní asistent-ka
Před 8 dny - AVIZO_CZ
ŽIVOTOPIS, prosíme, zasílat na e-mail: info@altman.cz Požadujeme: znalost AJ nebo NJ, potřeba pochopení technické stránky hodinářského sortimentu. Schopnost příjemného, otevřeného jednání vyšší úrovně se zákazníky. Nabízíme pr... (více v detailu)
Neuvedeno
zámečník/ice
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - Středoškolské nebo odborné vyučení, vhodné i pro absolventy - Čtení výkresové dokumentace, práce s dílenským nářadím - Manuální zručnost - Proaktivní přístup, pečlivost, odpovědnost, samostatnost Náplň práce: - Zámečnické a dílenské práce Nabízíme: - Zázemí stabilní, ryze české společnosti - Příspěvek na stravování - Práce na HPP - Motivující pracovní ohodnoc... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník údržby - údržbář
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: vyučen v oboru nástrojař , zámečník , černé řemeslo - vítáno. Spolehlivost, bezúhonnost, svědomitost, důslednost, loajalitu, schopnost rychle se učit,zručnost a dochvilnost. Dobrý zdravotní stav. Motivační složky platu - prémie za ... (více v detailu)
Neuvedeno
pekaři - vedoucí směny
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadavky - praxe v potravinářském provozu, reference jsou vítány. U zájemce bez praxe anebo bez odborného vzdělání požadujeme alespoň zkušenosti z přípravy pekárenských výrobků v domácnosti. Jedná se o plný, případně část... (více v detailu)
Neuvedeno
Sanitář/ka
Před 8 dny - AVIZO_CZ
KONTAKT E-MAILEM - práci ve stabilní prosperující společnosti - směnný provoz - možnost dalšího odborného vzdělávání - další benefity na www.nemjh.cz Nabízíme: 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní př... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor / operátorka výroby - obsluha strojů
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Kontakt telefonicky PO-PÁ od 8:00-15:00 hod. nebo zasláním životopisu na adresu renata.kolarova@magna.com. Požadujeme: - ZŠ/SOU - ochota pracovat ve směnném provozu - praxe ve výrobním závodě výhodou - samostatnost, cílevědomost, spolehlivost. Náplň práce: - operátor výroby provádí dělnické práce ve výrobě na základě ce... (více v detailu)
Neuvedeno
STAVEBNÍ ŘÁD oddělení stavebního řádu odboru územního plánování a stavebního řádu Krajského úřadu Li
Před 8 dny - AVIZO_CZ
PLATOVÉ ZAŘAZENÍ - 12. PLATOVÁ TŘÍDA MÍSTO VÝKONU PRÁCE - LIBEREC PRACOVNÍ POMĚR NA DOBU NEURČITOU TERMÍN PRO PODÁVÁNÍ PŘIHLÁŠEK - do 2. října 2024 Podrobné podmínky výběrového řízení, výčet dokladů, které je zájemce povinen doložit, a náležitosti písemné přihlášky jsou uveřejněny na Úřední desce Krajského úřadu Libereckého kraj... (více v detailu)
Neuvedeno
Učitel/ka na základní škole pro děti se spec. potřebami
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: ZŠ Stříbro, Revoluční 1431. Plat 12.pl. tř. 32 820 Kč, dále dle praxe. Pracovní poměr na dobu určitou, vysokoškolské vzdělání - Mgr., pedagogické zaměření, odborná kv... (více v detailu)
Neuvedeno
Pokojská - pomocná síla v kuchyni
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Jesenice u Rakovníka. Pracovní doba: krátký/dlouhý týden (včetně víkendů). Možnost zkráceného úvazku. Potravinářský průkaz podmínkou. Nabízíme: závodní stravování, možnost ubytování, zaměstnanecké benefity, náborový příspěvek 10.000 Kč. Způsob 1. ... (více v detailu)
Neuvedeno
Uklízeč/ka
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - Řidičský průkaz sk. B nutností - aktivní řidič - Zodpovědnost, spolehlivost - Zkušenosti s úklidem výhodou - Svědomitost, aktivní a samostatný přístup k práci Náplň práce: - Kompletní úklid kancelářských a obchodních prostor - Hygienická údržba sociálních a dalších společných prostor - Každodenní dovoz obědů z centrály do provozovny (5 km) - Práci na ranní směně (pracovní doba 06:00 - 14:30 hodin) Nabízíme: - N... (více v detailu)
Neuvedeno
údržba objektu
Před 8 dny - AVIZO_CZ
vyhrazené pro OZP Správa paletového hospodářství. Strojové čištění průmyslových hal strojem zn. Kärcher. Údržba zeleně. Zkušenost s VZV výhodou. Nutnost ŘP sk. B kontakt: 776070227 tel.... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní skladníci
Před 8 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 15.05.2024, mzda: 18900 Obor činnosti: Obchod a prodej nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: ZŠ
Neuvedeno
číšník/servírka
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Prosím, pro první kontakt zašlete CV na uvedený email: plzen@svejk.cz pracovní poměr od: 01.10.20... (více v detailu)
Neuvedeno