Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

Pomocný kuchař/ka, kebabář
Před 8 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 16.09.2024, mzda: 18900 Obor činnosti: Obchod a prodej nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: ZŠ
Neuvedeno
Obchodník/ce
Před 8 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: orientace na VÝSLEDEK, dosahování PROKAZATELNÝCH VÝSLEDKŮ v oblasti obchodu v minulosti (podíl na obratu, tržbách), znalost strojírenské technologie, aktivní znalost AJ, znalost dalších jazyků vítaná, zkušenosti s aktivním vyhledáváním zákazníků, schopnost plnit samostatně zadané úkoly, aktivní a iniciativní přístup k řešení problémů, dynamika, flexibilita, ochota často cestovat, schopnost udržet a prosadit záměr, výborné komunikační schopnosti POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, jednosměnný provoz, průzkum a analýza trhu, hledání nových obchodních příležitostí, zodpovědnost za kupní smlouvy, rámcové smlouvy, akvizice nových zákazníků na zahraničních teritoriích, péče a rozvoj stávajících zákazníků, tvorba, plnění a vyhodnocování obchodního plánu firmy, tvorba a vyhodnocování nabídek a cenových kalkulací, příprava a vedení obchodních jednání a služebních cest ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: možnost pracovat pro prosperující českou společnost, která v rámci ČR opakovaně získala ocenění ... (více v detailu)
Neuvedeno
OPERÁTOR/OPERÁTORKA VÝROBY
Před 8 dny - AVIZO_CZ
TŘ z:16/9/2024 Společnost PressMetal-CZ, spol. s r.o. se strojírenským zaměřením (lisování, kovoobrábění), se sídlem v Třinci hledá vhodného uchazeče na pozici: "OPERÁTOR/OPERÁTORKA VÝROBY - volné víkendy". Hledáte jednoduchou manuální práci od pondělí do pátku v českém rodinném podniku? Pak by Vás mohla zaujmout naše nabídka. Jaké jsou naše požadavky? - Alespoň výuční list (strojní obor výhodou) - Manuální zručnost a pečlivost - Praxe v oboru lisování nebo kovoobrábění výhodou. Jaká bude náplň práce? - Jednoduchá obsluha strojního zařízení (většinou menších lisů) - Vkládání dílů do stroje, jeho vyjmutí a umístění do správné bedny - Kontrola výrobku dle přehledné dokumentace - Zodpovědnost za to, že výrobky budou zhotoveny v požadované kvalitě - Vyplňování připravené dokumentace k odvedené práci - V případě prokázání manuální zručnosti základní seřizování. Co můžeme nabídn... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážní dělníci výrobků z kombinovaných materiálů
Před 8 dny - AVIZO_CZ
V případě zájmu nás kontaktujte emailem na bilenishouse@seznam.cz, zašlete životopis. Požadujeme - manuální zručnost, učenlivost a fyzickou zd... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážní dělníci výrobků z kovů
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Pracovní náplň - montáž a balení výrobků. Nástup možný ihned. pracovní poměr od: 16.09.2024, m... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocná síla v masné výrobě - mytí
Před 8 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 23000 Obor činnosti: Řemesl... (více v detailu)
Neuvedeno
MECHANIZÁTOR / MECHANIZÁTORKA
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, pružná pracovní doba. Nástup dle dohody. Požadavky: vzdělání SŠ/VŠ - zaměstnavatel v případě odpovídající praxe v oboru akceptuje uchazeče se SŠ vzděláním, v případě VŠ vzdělání a zájmu o práci akceptuje i uchazeče bez praxe; časová flexibilita. Samostatný výkon funkce od 1.1.2025, nástup zaměstnavatel předpokládá v průběhu 4. čtvrtl... (více v detailu)
Neuvedeno
MARKETING, SPRÁVA KATALOGU E-SHOPU
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Své CV posílejte na email: zuzana@simek.eu POŽADUJEME: výborná znalost práce na PC, znalost online obchodních procesů, spolehlivost, zodpovědnost, smysl pro kreativitu VÝHODOU: zkušenost s prací s marketingovými nástroji PRACOVNÍ DOBA: po-pá 7:30 - 16:00 NABÍZÍME: zázemí stabilní společnosti, obědy/příspěv... (více v detailu)
Neuvedeno
Lakýrníci
Před 8 dny - AVIZO_CZ
z: 15.4.2024 - místo vhodné i se se souhlasem na zaměstnaneckou kartu osobní kontakt každé pondělí od 10-11.00 hod. v místě výkonu práce Výborný zdravotní stav podmínkou Fyzicky náročná práce Schopnost dorozumět se v českém nebo... (více v detailu)
Neuvedeno
Technik pro geologické práce
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Souhlas se zaměstnaneckými kartami. pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 28000 -... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělník textilní výroby u úpravy vláken
Před 8 dny - AVIZO_CZ
První kontakt e-mailem nebo telefonicky. Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou. pracovní poměr od: 01... (více v detailu)
Neuvedeno
pokojská,recepční (m/ž)
Před 8 dny - AVIZO_CZ
úklidy pokojů, výměna lůžkovin kontakt: osobně Francouzská 1398 Žatec po telefonické domluvě na č. 776604006, ubytovani@ara... (více v detailu)
Neuvedeno
Výrobní přípravář senior (m/ž)
Před 8 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME - SŠ/VŠ ve stavebním oboru - Znalost programu ASPE - Znalost programu FIDIC - Orientace v legislativě - Organizační schopnosti - Autorizace výhodou - Samostatnost, zodpovědnost, spolehlivost - Schopnost týmové spolupráce - Řidičský průkaz sk. B - aktivní řidič Více informací o nabízené pozici na www.skupinasam.cz/kariéra/Česká Lípa Nabízíme: - Stravné - Odmě... (více v detailu)
Neuvedeno
Skladník - expedice
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: praxe ve skladu, ochota a odpovědný přístup, samostatnost, flexibilita. Požadujeme řidičský průkaz skupiny B. Oprávnění k obsluze VZV a práce na PC výhodo... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělníci v oblasti výstavby a údržby budov
Před 8 dny - AVIZO_CZ
První kontakt e-mailem. Souhlas zaměstnavatele se zaměstnaneckou kartou. pracovní poměr od: 1... (více v detailu)
Neuvedeno
Technik/Přípravář/Mechanik
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Přimární kontakt: e-mail: hr@beko-engineering.cz Náplň práce: - Demontáže vozů a jejich funkčních celků - Příprava k ekologické likvidaci - Doprovod ke zkouškám vozů - Převozy vozů, manipulace pomocí zvedáků - Uskladňování komponent Požadavky: - Všeobecné technické znalosti vozidla - Manuální zručnost - Obsluha heverů - Platný řidičský průkaz pro skupinu B a praxe v řízení osobních vozidel minimálně... (více v detailu)
Neuvedeno
PRACOVNÍCI PŘÍPRAVY JÍDEL V ZAŘÍZENÍCH RYCHLÉHO OBČERSTVENÍ A VE VÝDEJNÁCH JÍDLA (ZamK)
Před 8 dny - AVIZO_CZ
B15 z:29/8/2024 (ZamK) Pracovní dny pondělí až pátek. Kontakt osobně, telefonicky, emailem. pracovní poměr o... (více v detailu)
Neuvedeno
Učitel/ka všeobecně vzdělávacích předmětů na středních školách-český jazyk
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Učitel musí splňovat požadavky podle zákona č. 563/2004 Sb., v platném znění o pedagogických pracovnících. Více informací sdělí zaměstn... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocný pracovník/ice v zemědělství
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Jste flexibilní a hledáte práci? Přijmeme skupinu pracovníků, kteří budou jezdit po našich střediscích a plnit úkoly dle výrobního plánu. Místo výkonu práce: naše farmy v okr. Svitavy, Olomouc a Brno-venkov NÁPLŇ PRÁCE: Jedná se o práce na odchovech firmy MACH (Březová, Kunčina, Mladějov, Třebařov, Hnojice a Moravany) - naskladňování, vyskladňování, přebírání a vakcinace drůbeže... (více v detailu)
Neuvedeno
OPERÁTOR/KA VÝROBY
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Třídící, kontrolní a montážní práce v automobilovém průmyslu, drobné úpravy dílů do automobilového průmyslu. Pracovní poměr na dobu určitou s možností prodloužení Hlás... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchař/ka
Před 8 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 16.09.2024, mzda: 21300 - 23000 Obor činnosti... (více v detailu)
Neuvedeno
Seřizovač v lisovně - předák směny
Před 8 dny - AVIZO_CZ
- seřizovač výstřednikových lisů - Požadujeme: vyučení v oboru strojní zámečník nebo příbuzné obory, schopnost rychle se učit, manuální zručnost, VZV výhodou, technické znalosti Při rychlém zapracování - zvýš... (více v detailu)
Neuvedeno
OPERÁTOR/ OPERÁTORKA AUTOMATIZOVANÉ TECHNOLOGIE
Před 8 dny - AVIZO_CZ
1.7.2024 - nastavení poloautomatického výrobního stroje, seřízení stroje a odstranění jednoduchých poruch, zadání výrobních parametrů pomocí počítače, kontrola vyrobených kusů - vytřídění zmetků, výměna a nastavení kabelové špule do stroje. I ZŠ, vhodné i pro abs... (více v detailu)
Neuvedeno
Číšník, servírka
Před 8 dny - AVIZO_CZ
každodenní samostatná práce v Bowling baru a hotelové restauraci o příprava akcí dle plánu o obsluha hostů a la carte, bar, konference o spolupráce s kolegy na na směně o spolupráce při inventurách o odpovídající vzdělání nebo praxe o samostatnost a kvalita odvedené práce personální stravování " možnost přechodného ubytování během směn " příspěvek do penzijního spoření a... (více v detailu)
Neuvedeno
OPERÁTOR/KA VÝROBY
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Nepřetržitý provoz - 12 hod. směny krátký / dlouhý týden Zaměstnanecké výhody: příspěvek na stravování, mimořádné čtvrtletní prémie První kontakt emailem, telef... (více v detailu)
Neuvedeno