Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

Pekaři/obsluha pece
Před 7 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání vyučení v oboru nebo praxe v oboru, dobrý zdravotní stav POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: prémie ke mzdě, stravenkový paušál KONTAKT: Jiří Mau... (více v detailu)
Neuvedeno
svářeč se státní zkouškou
Před 7 dny - AVIZO_CZ
pracoviště Hulín - Požadavky: svářečské zkoušky, zkušenosti v oblasti svařování a zámečnických prací, orientaci v technických výkresech, technické myšlení, samostatnost, flexibilitu, spolehlivost - Nabízíme: prémie formou podílu na zisku, individuální přístup, zvyšování kvalifikace / certifikace - profesní i mzdový růst, možnost ubytování, týmové akce, nástup možný ihned, PD: ... (více v detailu)
Neuvedeno
Technik konstruktér - GV (muž/žena)
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Navrhujeme, vyrábíme a prodáváme skvělá automatická vrata a dveře. Neustále inovujeme. Atypické řešení je u nás standardem. Proto jsme úspěšní, udáváme trendy a dominujeme trhu. V Tridu nás pracuje už skoro 190, ale rodinnou atmosféru jsme si dokázali zachovat. Do sídla firmy v Blansku hledáme na HPP nového kolegu Náplň práce: •Návrh a zpracování konstrukčních řešení vratových systémů •Komunikace a jednání se zákazníky a dodavateli •Tvorba a zpracování výrobní dokumentace •Přímá spolupráce s výrobou •Vývoj nových výrobků •Příjemné a profesní vystupování ... (více v detailu)
Neuvedeno
Uklízeči - odstraňování graffiti
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Polášková Markéta, tel.: 731 148 229 Po - Pá 7.00 - 15.30 místo výkonu práce - adresa: Praha - stanice metra Dobrý zdravotní stav Spolehlivost, odpovědnost Osobní schůzku domluvit předem na základě telefonického kontaktu ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pokojský / pokojská
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Kontakt e-mailem na adresu penzion-vrbice@seznam.cz, telefonicky PO-PÁ od 8:00 do 20:00 hodin nebo osobně na pracovišti po předchozí domluvě. - práce převážně v čase od 8:00 do 14:00 hodin, dle aktu... (více v detailu)
Neuvedeno
Programování a obsluha dvouosého soustruhu MASTURN s řídícím systémem heidenhain
Před 7 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání základní nebo vyučení, praxe v oboru min. 3 roky, manuální zručnost POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, nástup možný ihned, vhodné i pro OZZ, pracovní doba 6-14 hod. ZAMĚSTAVATEL NABÍZÍ: příspěvek na penz... (více v detailu)
Neuvedeno
Zástupce vedoucího směny (mistra)
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Prvotní kontakt: Osobně: Nádražní 320, Mladá Boleslav -zvláštní prémie, dovolená navíc, měsíční prémie, příspěvek na stravování, 13.plat, příplatky ... (více v detailu)
Neuvedeno
Skladník / expedient
Před 7 dny - AVIZO_CZ
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED PRACOVNÍ NÁPLŇ: - příjem a expedice zboží - práce se scannery čárových kódů - práce s PC - práce na dvě směny (7,75 h) POŽADUJEME: - spolehlivost, zodpovědnost - vzhledem k fyzické náročnosti je práce vhodná spíše pro muže - průkaz VZV výhodou Absolventy zaučíme. NABÍZÍME: - práci na hlavní pracovní poměr - záz... (více v detailu)
Neuvedeno
Brusič/ka
Před 7 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání technického nebo strojírenského zaměření, praxe v oboru výhodou NABÍZÍME: dotované stravování, příspěvek na penzijní připojištění atd. ... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchař/ka ve školní jídelně MŠ a ZŠ Maletín
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Pracovní místo je vhodné i pro absolventy. Přijmeme do naší školky a školy šikovného kuchaře nebo paní kuchařku. Vzdělání v oboru a zájem o gastronomii jsou podmínkou přijetí. Možnost dojížďky vlastním vozidlem 15 ... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělníci v oblasti výstavby budov
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: stavby firmy na okrese Cheb. Pracovní poměr na dobu určitou (2 roky) - poté možné prodloužení. Pracovní doba: 7:00-15:30 h. Nabízíme: svoz je zajištěn (z Mariánských Lázní a zpět). Kontakt pro zájemce: telefon... (více v detailu)
Neuvedeno
RECLAIM BACK YOUR LOST BTC/ETH/USDT??VISIT CYBERTECH WIZARD
Před 7 dny - HYPERINZERCE
Our mission is to empower individuals and organizations affected by cryptocurrency scams, hacks, and other malicious activities. We strive to recover lost assets, bring perpetrators to justice, and educate the public on ... (více v detailu)
1 000
 Kč
Jsem ČID hledám práci v oboru v zahradník,, pomocné práce
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Jsem osobou OZP a mám ČID hledám práci v oboru zahradnictví,,neb pomocnou sílu při úklidu společných pro... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič/ka MKD sk. C solo, C + E
Před 7 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Požadujeme: ŘP sk.C solo, C+ E, profesní průkaz a kartu řidiče, práce pouze PO-PÁ, plná dieta
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Hledám práci v Ostravě
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Hledám práci v Ostravě a okolí jako asistent pedagoga, v administrativě, recepce ve zdravotnictví. Vzdělání: Střední
Neuvedeno
Lakýrník Bavorsko, 21-22€/ hod. + hrazené ubytování
Před 7 dny - HYPERINZERCE
Do stabilní firmy v Bavorsku přijmeme lakýrníka se znalostí AIRLESS metody lakování. Požadujeme: - vyučení nebo praxi v oboru alespoň 2 roky - praxi v lakování vysokotlakou pistolí - znalost německého jazyka – pracovní němčina nutná - vlastní auto k dopravě na pracoviště - živnostenský list + A1 - samostatno... (více v detailu)
90 000
 Kč
Pracovník
Před 7 dny - HYPERINZERCE
Hľadáme: Výrobný pracovník do baliarenskej fabriky s dobrou nemčinou do Nemecka kúsok od CZ D – 93086 Wörth a.d. Donau Fabrika na výrobu kartónov, pracuje sa hlavne s digitálnymi zariadeniami, nemčina potrebná aj na čítanie Auto je podmienka ÚLOHY: * Príprava výrobného procesu * Nastavenie počítačom riadených vysokovýkonných strojov * Monitorovanie výroby * a mnoho ďalšieho PREDPOKLADY: * Minimálne ukončené základné vzdelanie * Manuálna zručnosť * Technické porozumenie * Dôkladnosť a tímový duch * Nemčina ZÁROBOK: približne 1800 eur čistého+ ubytovanie zadarmo v okolí 1-10 km PRACOVNÉ PODMIENKY: * ✅ Pracuje sa 5 dní v týždni, 40 hodín týždenne * ✅ Zmluva sa uzatvára priamo s ne... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník
Před 7 dny - HYPERINZERCE
So slabou nemčinou alebo angličtinou- Pracovník vo výrobe na spracovanie salámové výrobky (38,5h/týždeň) | Freistadt, Horné Rakúsko 1800 netto Muž alebo žena POZOR: nie je vhodné pre pár ! Lokalita: Freistadt, Horné Rakúsko Pracovný čas: 38,5 hodín týždenne (iba ranné zmeny od 05:00) potrebné vlastné auto! Jazyk slabší postačuje Náplň práce: • Balenie hotových údenín • Kontrola výroby a kvality produktov Požiadavky: • Skúsenosti s prácou v potravinárskej výrobe sú výhodou • Jazykové znalosti: nemecky alebo anglicky, ideálne aj slovensky, česky alebo maďarsky Plat: • Približne €1800 netto Benefity: • Zamestnanecké zľavy • Denne bezplatná desiata a nápoje Ubytovanie: • K dispozícii za približne €150 mesačne sa... (více v detailu)
Neuvedeno
zástupce vedoucího prodejny
Před 8 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Prvních 14 dní DPP pak HPP na dobu určitou 1 rok. Praxe v obdobné pozici výhodou. První kontak... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
Rychlá příležitost pro každého, kdo potřebuje nouzovou půjčk
Před 8 dny - Hlavní město Praha - HYPERINZERCE
Ako profesionálny bankár a v súčasnosti pôsobiaci v oblasti mikro a makro úverov mám pomerne značný kapitál, ktorý by som rád sprístupnil všetkým serióznym a čestným ľuďom, ktorí chcú získať pôžičku od 1000 do 500 000 EUR. Budete mus... (více v detailu)
Hlavní město Praha
10 000
 Kč
MONTÉŘI
Před 8 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED. VHODNÉ I PRO ABSOLVENTY. Osobní kontakt po telefonické domluvě pan Bílý, tel. 603 803 140, e-mail: bily-sro@bily-sro.cz Pracovní doba: Po-Pá 7:00-15:30 Náplň práce: montáž hotovýc... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
MONTÉŘI
Před 8 dny - Olomoucký kraj - ANNONCE
NÁSTUP MOŽNÝ IHNED. VHODNÉ I PRO ABSOLVENTY. Osobní kontakt po telefonické domluvě pan Bílý, tel. 603 803 140, e-mail: bily-sro@bily-sro.cz Pracovní doba: Po-Pá 7:00-15:30 Náplň práce: montáž hotovýc... (více v detailu)
Olomoucký kraj
Neuvedeno
RECEPČNÍ HOTELU/OBSLUHA KAVÁRNY
Před 8 dny - Moravskoslezský kraj - ANNONCE
C04 z:11/4/2024 a:2/9/2024 Náplň práce: - ubytování hostů, kontrola dokladů - správa emailů, telefonických poptávek - třídění účetních dokladů - zajištění provozu kavárny - kont... (více v detailu)
Moravskoslezský kraj
Neuvedeno
Řidič Balíkovny, Plzeň - Křimice
Před 8 dny - Plzeňský kraj - ANNONCE
Kontakt paní Jitka Fialová, vedoucí oddělení v provozu tel.: +420 734 875 780 Zaujala tě naše nabídka? Pokud ano, klikni na "Odpovědět", vyplň náš dotazník, případně přilož i svůj životopis a my se ti co nejdříve ozveme! Nebo zavolej rovnou šéfové a třeba se to všechno urychlí P.S.: Jestli jsi sem zavítal, ale hled... (více v detailu)
Plzeňský kraj
Neuvedeno
OSTRAHA PRODEJNY PENNY
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Další nabízené prodejny: Jana Maláta 1910 Po dohodě nástup možný ihned. Požadujeme : Věk nad 18 let, trestní bezúhonnost, fyzickou zdatnost, příjemné vystupování, zodpovědnost, spolehlivost, flexibilitu,základy práce na PC pro kamerový systém, znalost českého jazyka slovem i písmem. Potravinářský průkaz, praxe a certifikát strážného výhodou. Náplň práce: Pochůzky po prodejně, kamerový monitoring, bezpečnostní dohled nad celou prodejnou, zajištění ostrahy a ochrany majetku a osob, kontrola zabezpečení zboží před krádeží- čipování zboží. Spolupráce s Policií ČR při zadržení osob páchajících trestnou činnost. Nabízíme: Práci na denní směny, 6, 8 nebo 12 hod. směny, nastavení pracovního fondu dle dohody s managerem. Jedná se o pracovní poměr na dobu určitou, s možno... (více v detailu)
Neuvedeno