Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

Visual Merchandiser
Před 7 dny - AVIZO_CZ
POHOVOR : Bershka Smíchov, Plzeňská 8, 150 00, Praha 5 - Smíchov, 31.8.2024, 9:30h. Minimálně 2 roky zkušenost práce ve společnosti Inditex, ideálně v brandu Bershka. Minimálně rok praxe na pozici Visual Merchandiser na pánské či dámské sekci - kombinace práce na obou sekcích výhodou. Požadovaná zkušenost práce na prodejní ploše o velikosti minimálně 700m2.... (více v detailu)
Neuvedeno
Účetní M/Ž
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Upřesnění: Praxe v oboru účetnictví , znalost podvojného účetnictví, znalost účetnictví příspěvkových organizací a softwaru Hellios Fenix výhodou. V případě zájmu pište na níže uvedený email, volejte nebo se... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ/-KA AUTOBUSU (m+ž)
Před 7 dny - AVIZO_CZ
ŘIDIČ/-KA AUTOBUSU - vhodné i pro absolventy a osoby se zdravotním omezením - nepravidelná pracovní doba Požadujeme: ŘP sk. D + profesní osvědčení, psychologické vyšetření Nabízíme: závodní stravování, mobilní výhodné tarify, týden dovolené navíc, zdarma nebo cenově výhodné jízdné MHD včetně Ústeckého kraje i pro rodinné příslušníky, možnost dalšího vzdělávání HLÁSI... (více v detailu)
Neuvedeno
Údržbáři a správci objektu hradu a přilehlých budov
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Hrad Vildštejn, Pod Hradem 81, 351 34 Skalná u Chebu. Pracovní poměr na dobu neurčitou. Pracovní doba: Po-Pá 8:00-16:00 h. Jste rození kutilové a máte rádi historii a památky? Pro areál Hradu Vildštejn ve Skalné a dalších přilehlých budov hledáme zručnou a spolehlivou osobu, která si vytvoří s celkovým objektem kladný vztah a bude společně s námi sdílet snahu o jeho rozvoj. Požadujeme: řidičský p... (více v detailu)
Neuvedeno
SKLADNÍK, ŘIDIČ VZV
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu: Ampérova 500, Liberec Praxe skladníka a řízení VZV vítána. Pracovní místo je na dobu určitou s možností prodloužení. Hlásit se nebo e-mailem nebo předem tel... (více v detailu)
Neuvedeno
skladníci a řidiči
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: - příjem a výdej materiálu, evidence, expedice - obsluha VZV + pomocné manuální práce Požadavky: - samostatnost, zodpovědnost, časová flexibilita - dobrý zdravotní stav výhody:stravenkový paušál, sick days, firemní akce, možnost profesního a osobního růst... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha a údržba stacionárních strojů M/Ž
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Znalost práce s vysokozdv. vozíkem a ŘP výhodou Minimální vzdělání uchazeče je výuční list, nejlépe v technickém oboru. Stravenky 150,- Kč/den bez d... (více v detailu)
Neuvedeno
administrativní pracovník/ce
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Pracoviště Kroměříž - Náplň práce: práce na recepci zdravotnického zařízení - komunikace a management pacientů (objednávání a základní informování), práce s platebním terminálem a pokladnou, administrativa spojená s touto pozicí - Požadujeme: min. středoškolské vzdělání nebo odborné vyučení s maturitou, zkušenost s prací ve zdravotnictví výhodou, příjemné vystupování a výborné... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha strojů na výrobu pečiva, čokolády a cukrovinek
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - dobrý zdravotní stav (práce ve stoje), - ochotu vzdělávat se, zodpovědnost, spolehlivost, smysl pro pořádek, nekompromisní přístup k vysokým hygienickým standardům. Nabízíme: - práci na 12h směny v režimu krátký/ dlouhý týden, - stabilní rozvrh směn, nástup ihned nebo dohodou, - pracoviště v Kladně, - perspektivní zaměstnání a stabilní pracovní místo... (více v detailu)
Neuvedeno
pracovník v sociálních službách
Před 7 dny - AVIZO_CZ
První kontakt se zaměstnavatelem: Andrea Gašpárková,andrea@topnest.cz pracovní poměr od: 18.09.20... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník odborného zacházení ve vězeňství - psycholog
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Obor vzdělání: psychologie (jednooborová) Platové rozpětí uvedeno pro plný úvazek. Zaměstnanecké výhody: dodatková dovolená, sick day, FKSP, podnikové stravování, p... (více v detailu)
Neuvedeno
*Údržbář (m/ž) - Provozovna Nové Město na Moravě
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Vaše pracovní náplň: - Odstraňování poruch a preventivní údržba strojů a zařízení - Základní údržba budov - Třísměnný provoz, 37,5 hod týdně Váš profil: - Výuční list v oboru nebo SOU, SŠ - Manuální zručnost, samostatnost - Praxe výhodou Zaměstnanecké výhody: - 5 týdnů dovolené - pracovní doba 37,5 hod týdně - třísměnný provoz - náborový příspěvek 10 000 K... (více v detailu)
Neuvedeno
Skladník, manipulant (m/ž)
Před 7 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělaní nerozhoduje, oprávnění k řízení VZV, základní znalost práce na PC, smysl pro týmovou práci POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, zodpovědnost za naskladnění, vyskladnění a přípravu materiálu a výrobků k expedici, fyzicky středně náročná práce-manipulace s břemeny nad 15 kg ZAMĚST... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodavač/ka masa a uzenin
Před 7 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: zdravotní způsobilost, praxe v prodeji masa výhodou, zkušenosti na úseku s čerstvými potravinami, znalost práce na PC, profesionální přístup k zákazníkům, komunikační schopnosti, fexibilita POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, ranní směna od 6:00 do 13:30 hod., odpolední směna od 13:30 do 20:30, pracovní doba PO-NE, střídání dlouhý a krátký týden ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: st... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní dělníci ve výrobě
Před 7 dny - AVIZO_CZ
pomocné práce při kompletaci výrobku, v expedici a další pomocné práce na dílně, Dohoda o provedení práce, firemní stravování, osobn... (více v detailu)
Neuvedeno
Rozvoz jídla a výpomoc v kuchyni (20 hodin týdně) - DPP
Před 7 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt telefonicky, e-mailem. osobně. Tel.: 775 355 750, e-mail: simeonov22@gmail.com Gastro Nástup IHNED... (více v detailu)
Neuvedeno
POMOCNÁ PRODAVAČKA / POMOCNÝ PRODAVAČ - POKLADNÍ/K - DPP
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Pracoviště Osíčko - Náplň práce: doplňování zboží a péče o svěřený sortiment, práce s pokladnou a nářezovým strojem - praxe v oboru výhodou - práce na dohodu o provedení práce, střídání směn v rámci otevírací doby prodejny Po-Pá, 7.00 - 11.00 hod., 13.00 - 16.00 hod., So 7.00 - 1... (více v detailu)
Neuvedeno
Ostatní lakýrníci a natěrači (kromě stavebních)
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Prvotní kontakt: Telefon: 608 548 329 E-mail: personalni@wwagency.cz Požadujeme manuální zručnost, aktivitu, pracovitost, samostatnost při pozvání na jednání s personalistou bude vyžadován test zru... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘEZNÍK NA JATKA
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: vyučení v oboru řezník, samostatnost, zodpovědnost, manuální zručnost Výhodou: praxe na jatkách Mzda + prémiová složka (dle výkonu) Zaměstnanecké výhody: nabízíme dlouhodobou, stabilní a jistou práci, velmi dobré finanční ohodnocení, náborový příspěvek 10.000 Kč, pracovní smlouvu na HPP, zvýhodněná nabídka produktů Komerční banky, příspěvek na závodní stravování z vlas... (více v detailu)
Neuvedeno
Zedníci
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: zakázky dle zaměstnavatele v ČR + EU. Pracovní poměr na dobu určitou (1 rok s 3-měsíční zkušební dobou) - poté možné převedení na dobu neurčitou. Kontak... (více v detailu)
Neuvedeno
PRACOVNÍK V SOCIÁLNÍCH SUŽBÁCH/OŠETŘOVATEL/KA
Před 7 dny - AVIZO_CZ
Vzdělání: SZŠ, kurz "pracovník v soc.službích" (dokončení do 18ti měsíců od nástupu) Požadavky: trestní bezúhonnost, spolehlivost Výhody: 5 týdnů dovolené, možnost čerpání FKSP pro různé účely dané interní směrnici, zaměstnanecká strava za výhodnou cenu, pracoviště v centru lázeňského p... (více v detailu)
Neuvedeno
PRACOVNÍK/-CE V SOCIÁLNÍCH SLUŽBÁCH - OŠETŘOVATEL/KA
Před 7 dny - AVIZO_CZ
*KO: Kurková Jana Bc., tel.: 770 105 642. Životopis zašlete na e-mail: kurkova@charitnidomov-opava.cz (popř. písemně na adresu: Česká katolická charita, Charitní domov Opava, Kylešovská 677/8, 746 01 Opava). Základní vzdělání + akreditovaný kurz dle zákona č.108/2008 Sb., o sociálních službách (není podmínkou). Absolvování akreditovaného kurzu je možné během pracovního poměru (hradí zaměstnavatel). Vhodné i... (více v detailu)
Neuvedeno
Strážný do výjezdové skupiny
Před 7 dny - AVIZO_CZ
VYHRAZENO PRO OZP POŽADAVKY: vzdělání nerozhoduje, ŘP sk. B-aktivní řidič, spolehlivost, zodpovědnost, morální bezúhonnost, psychická způsobilost POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, nástup možný ihned, denní a noční směny po 12 hodinách KONTAKT: Cézar Mart... (více v detailu)
Neuvedeno
ÚDRŽBÁŘ M/Ž
Před 7 dny - AVIZO_CZ
18.9.2024- veškeré práce spojené s údržbou a opravami zařízení a prostor, pravidelné opravy v rozsahu plánu údržby,seřizování výrobních zařízení,provádění funkčních zkoušek strojů a zařízení, na základě zjištěných závad navrhovat odborný servis a opravy zařízení, min. vyučen, praxe v obru, ŘP sk. B, obsluha VZV, ... (více v detailu)
Neuvedeno
ŘIDIČ SK. C
Před 7 dny - AVIZO_CZ
POŽADUJEME: řidičský průkaz sk. C, profesní průkaz, pečlivost, zodpovědnost, časová flexibilita MZDA 30 000 Kč hrubého + prémiová složka ZAMĚSTNANECKÉ VÝHODY: nabízíme dlouhodobou, stabilní a jistou práci, velmi dobré finanční ohodnocení, náborový příspěvek 10.000 Kč, pracovní smlouvu na HPP, zvýhodněná nabídka produktů Komerční banky, příspěvek na závodní stravování z vlastní produkce (svačiny a obědy) - stra... (více v detailu)
Neuvedeno