Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

Skladníci, obsluha manipulačních vozíků
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Upřesňující údaje: obsluha a monitorování vysokozdvižných vozíků a podobných zařízení pro nakládání, vykládání, přepravu, zdvihání a skladování zboží a palet v terminálech. Manuální zr... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič autobusu/minibusu
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Životopis zasílejte na e-mail: dopravasedlak@seznam.cz Požadujeme znalost problematiky osobní dopravy, řidičský průkaz skupiny D, spolehlivost. Náplň práce: řízení vozidla ... (více v detailu)
Neuvedeno
SEZONNÍ ZAMĚSTNÁVÁNÍ
Před 8 dny - AVIZO_CZ
SEZONNÍ ZAMĚSTNÁVÁNÍ do: 27.08.2025, mzda: 30000 Obor činnosti: Stavebnictví nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: ZŠ
Neuvedeno
Odborný/á prodejní asistent-ka
Před 8 dny - AVIZO_CZ
ŽIVOTOPIS, prosíme, zasílat na e-mail: info@altman.cz Požadujeme: znalost AJ nebo NJ, potřeba pochopení technické stránky hodinářského sortimentu. Schopnost příjemného, otevřeného jednání vyšší úrovně se zákazníky. Nabízíme pr... (více v detailu)
Neuvedeno
zámečník/ice
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - Středoškolské nebo odborné vyučení, vhodné i pro absolventy - Čtení výkresové dokumentace, práce s dílenským nářadím - Manuální zručnost - Proaktivní přístup, pečlivost, odpovědnost, samostatnost Náplň práce: - Zámečnické a dílenské práce Nabízíme: - Zázemí stabilní, ryze české společnosti - Příspěvek na stravování - Práce na HPP - Motivující pracovní ohodnoc... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník údržby - údržbář
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: vyučen v oboru nástrojař , zámečník , černé řemeslo - vítáno. Spolehlivost, bezúhonnost, svědomitost, důslednost, loajalitu, schopnost rychle se učit,zručnost a dochvilnost. Dobrý zdravotní stav. Motivační složky platu - prémie za ... (více v detailu)
Neuvedeno
pekaři - vedoucí směny
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadavky - praxe v potravinářském provozu, reference jsou vítány. U zájemce bez praxe anebo bez odborného vzdělání požadujeme alespoň zkušenosti z přípravy pekárenských výrobků v domácnosti. Jedná se o plný, případně část... (více v detailu)
Neuvedeno
Sanitář/ka
Před 8 dny - AVIZO_CZ
KONTAKT E-MAILEM - práci ve stabilní prosperující společnosti - směnný provoz - možnost dalšího odborného vzdělávání - další benefity na www.nemjh.cz Nabízíme: 5 týdnů dovolené, příspěvek na penzijní př... (více v detailu)
Neuvedeno
Operátor / operátorka výroby - obsluha strojů
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Kontakt telefonicky PO-PÁ od 8:00-15:00 hod. nebo zasláním životopisu na adresu renata.kolarova@magna.com. Požadujeme: - ZŠ/SOU - ochota pracovat ve směnném provozu - praxe ve výrobním závodě výhodou - samostatnost, cílevědomost, spolehlivost. Náplň práce: - operátor výroby provádí dělnické práce ve výrobě na základě ce... (více v detailu)
Neuvedeno
STAVEBNÍ ŘÁD oddělení stavebního řádu odboru územního plánování a stavebního řádu Krajského úřadu Li
Před 8 dny - AVIZO_CZ
PLATOVÉ ZAŘAZENÍ - 12. PLATOVÁ TŘÍDA MÍSTO VÝKONU PRÁCE - LIBEREC PRACOVNÍ POMĚR NA DOBU NEURČITOU TERMÍN PRO PODÁVÁNÍ PŘIHLÁŠEK - do 2. října 2024 Podrobné podmínky výběrového řízení, výčet dokladů, které je zájemce povinen doložit, a náležitosti písemné přihlášky jsou uveřejněny na Úřední desce Krajského úřadu Libereckého kraj... (více v detailu)
Neuvedeno
Učitel/ka na základní škole pro děti se spec. potřebami
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: ZŠ Stříbro, Revoluční 1431. Plat 12.pl. tř. 32 820 Kč, dále dle praxe. Pracovní poměr na dobu určitou, vysokoškolské vzdělání - Mgr., pedagogické zaměření, odborná kv... (více v detailu)
Neuvedeno
Pokojská - pomocná síla v kuchyni
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Jesenice u Rakovníka. Pracovní doba: krátký/dlouhý týden (včetně víkendů). Možnost zkráceného úvazku. Potravinářský průkaz podmínkou. Nabízíme: závodní stravování, možnost ubytování, zaměstnanecké benefity, náborový příspěvek 10.000 Kč. Způsob 1. ... (více v detailu)
Neuvedeno
Uklízeč/ka
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - Řidičský průkaz sk. B nutností - aktivní řidič - Zodpovědnost, spolehlivost - Zkušenosti s úklidem výhodou - Svědomitost, aktivní a samostatný přístup k práci Náplň práce: - Kompletní úklid kancelářských a obchodních prostor - Hygienická údržba sociálních a dalších společných prostor - Každodenní dovoz obědů z centrály do provozovny (5 km) - Práci na ranní směně (pracovní doba 06:00 - 14:30 hodin) Nabízíme: - N... (více v detailu)
Neuvedeno
údržba objektu
Před 8 dny - AVIZO_CZ
vyhrazené pro OZP Správa paletového hospodářství. Strojové čištění průmyslových hal strojem zn. Kärcher. Údržba zeleně. Zkušenost s VZV výhodou. Nutnost ŘP sk. B kontakt: 776070227 tel.... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní skladníci
Před 8 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 15.05.2024, mzda: 18900 Obor činnosti: Obchod a prodej nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: ZŠ
Neuvedeno
číšník/servírka
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Prosím, pro první kontakt zašlete CV na uvedený email: plzen@svejk.cz pracovní poměr od: 01.10.20... (více v detailu)
Neuvedeno
Montéři kovových konstrukcí
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Jedná se o zámečnické a montážní práce na montáž a skládání kovových konstrukcí. Pracovní doba: 06:00 - 14:30. První kontakt e-mailem (strongmax@email.cz) ne... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocná síla do kuchyně *
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: Krájení a příprava surovin, práce s těstem, předpříprava a zdobení pizzy. Požadujeme: odolnost vůči stresu, zdravotní průka... (více v detailu)
Neuvedeno
řidiči
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme - Každý den doma, víkendy a svátky volné. způsob kontaktu: telefonicky nebo e-mailem pracovní poměr o... (více v detailu)
Neuvedeno
IT / marketing manažer
Před 8 dny - AVIZO_CZ
vzdělání: SŠ, VOŠ,BC,VŠ Požadujeme: výborná znalost práce na PC , logické a kreativní myšlení, efektivní komunikace, samostatnost, dobré plánování a organizace práce, řidičský průkaz - skupina B , znalost německého jazyka výhodou. Náplň práce: technická údržba počítačových... (více v detailu)
Neuvedeno
Pracovník/pracovnice přímé obslužné péče - terénní služby
Před 8 dny - AVIZO_CZ
NÁPLŇ PRÁCE: - zajištění potřeb klientů v jejich domácím prostředí - poskytování pomoci klientům při osobní hygieně a při zajištění stravy - poskytování pomoci klientům při běžných denních úkonech, pomoc při zajištění chodu domácnosti, podpora jejich soběstačnosti a zprostředkování kontaktu se společenským prostředím... (více v detailu)
Neuvedeno
Barman, barmanka
Před 8 dny - AVIZO_CZ
každodenní samostatná práce v Bowling baru a hotelové restauraci o příprava akcí dle plánu o obsluha hostů a la carte, bar, konference o spolupráce s kolegy na na směně o spolupráce při inventurách o odpovídající vzdělání nebo praxe o samostatnost a kvalita odvedené práce personální stravování " možnost přechodného ubytování během směn " příspěvek do penzijního spoření a... (více v detailu)
Neuvedeno
řidiči VZV
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Miňovská Tereza, e-mail: tereza.minovska@prakab.cz obsluha VZV, 12ti hodinové denní a noční směny, fyzicky náročnější práce, průkaz na obsluhu VZV, řidičský průkaz sk. B příspěvek na penzijní p... (více v detailu)
Neuvedeno
PRACOVNÍK/ PRACOVNICE MECHANICKÉ ÚDRŽBY
Před 8 dny - AVIZO_CZ
20.8.2024 - řešení mechanických závad na strojích ve výrobním závodě, provádění preventivní údržby strojů, komunikace se směnovými vedoucími ohledně strojů na jejich výrobní zóně a případných závadách na nich, testování stávajících i nových strojů a analýza případných problémů. I ZŠ... (více v detailu)
Neuvedeno
Kontrolor kvality
Před 8 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání SŠ s maturitou technického zaměření, praxe výhodou, nikoli podmínkou, podmínkou je znalost čtení technických výkresů dokumentace, výhodou zkušenost s měřením a metrologií a znalost obsluhy 3D měřidla, v případě praxe není podmínkou splnění výše požadovaného vzdělání POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, nástup možný ihned nebo dle dohody, vhodné i pro absolv... (více v detailu)
Neuvedeno