Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

ŘIDIČ/KA - ROZVOZCE/KYNĚ OBĚDŮ
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Jedná se o jednosměnný provoz Po -Pá 7:00 - 13:00 hod., rozvoz obědů, pravidelná linka. Kontaktovat nás můžete telefonicky nebo e-... (více v detailu)
Neuvedeno
řidič kamionové dopravy C+E, vnitrostátní doprava
Před 8 dny - AVIZO_CZ
jedná se o dopravu v Ústeckém a Středočeském kraji, pracovní doba pondělí až pátek. Zaměstnanecké výhody: stravování. Způsob kontaktování zaměstnavatele:... (více v detailu)
Neuvedeno
Obsluha stavebních strojů (strojník)
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Obsluha pásového rypadla, traktorbagru, nakladače pracovní poměr od: 16.09.2024, mzda: 2700... (více v detailu)
Neuvedeno
Řidič/ka - rozvoz pizzy*
Před 8 dny - AVIZO_CZ
ŘIDIČKA - ROZVOZ PIZZY* Zaměstnavatel požaduje: aktivní řidič sk. B, komunikativnost Náplň práce: rozvoz pizzy, výpomoc Zaměstnavatel nabízí: občerstvení n... (více v detailu)
Neuvedeno
POMOCNÝ/Á KUCHAŘ/KA
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Úvazek 0,4 Pracovní doba od 10.00 do 13.30 hod. Zdravotní průkaz Vhodné pro osoby z Turnovska Hlásit se e-mailem nebo tele... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodavač/ka potravinářského zboží - biopotraviny
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Kontakt prosíme předem telefonicky nebo e-mailem. Pracovní doba od 8:00 -18:00, zajištění denního chodu obchodu, příjem zboží, doplňování regálu, komunikace se zákazník... (více v detailu)
Neuvedeno
CAD Engineer
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Prvotní informace: e-mailem: hr@beko-engineering.cz Upřesňujicí informace: Co bude náplní Vaší práce? Zapomeňte na nudnou a stereotypní práci, u nás tohle nehrozí. Čekají na Vás různorodé projekty v rozmanitých odvětvích pro velké hráče na trhu v oblastech automobilového, kolejového, zdravotního, stavebního, leteckém průmyslu, strojírenství a průmyslové automatizace. Co budete dělat Vy? Především to, co Vás bude zajímat! Od komplexní podpory po úzkou specializaci. Od prvního konceptu přes konstrukci až po uvedení do výroby, od práce v kanceláři až po komunikaci v místě realizace. Exteriér, interiér, prototypy, výrobní linky, fasády budov a mnoho dalšího - zkrátka tě potká široká škála možností. Co by měl náš konstruktér mít? - ukončenou SŠ nebo VŠ technického směru - AJ nebo NJ na komunikativní úrovni - ... (více v detailu)
Neuvedeno
Dělníci kovovýroby/Obsluha lisu
Před 8 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání vyučení v oboru nebo praxe v oboru, manuální zručnost, schopnost pracovat u stroje POPIS PRÁCE: PP na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení, začátek pracovní doby od 6 hod ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: příspěvek na stravování, jídelna v závodě, moder... (více v detailu)
Neuvedeno
UKLÍZEČI VÝROBNÍCH PROSTOR A SKLADŮ
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Pomocné práce v dřevovýrobě pracovní poměr od: 15.09.2024, mzda: 18900 Obor ... (více v detailu)
Neuvedeno
Všeobecná zdravotní sestra (m/ž)
Před 8 dny - AVIZO_CZ
vhodné i pro OZZ nástup možný ihned nebo dohodou po dohodě možný i zkrácený úvazek Požadujeme: - spolehlivost, komunikativnost, vlídný přístup k lidem, trpělivost - týmovou práci, samostatnost Nabízíme: - platové zařazení podle platných právních předpisů, příjemn... (více v detailu)
Neuvedeno
Vedoucí oční optiky (m/ž)
Před 8 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání ÚSV a vyšší, schopnost a chuť učit se novému oboru POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, jednosměnný provoz ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: podíl z tržeb, odměny, školení, nákup vlastní produkce za výhodnější cenu KONTAKT... (více v detailu)
Neuvedeno
Kuchaři (kromě šéfkuchařů), pomocní kuchaři
Před 8 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání nerozhoduje POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, nástup možný ihned, vhodné i pro absolventy, střídání dlouhého a krátkého týdne KONTAKT: Široký Milan Bc... (více v detailu)
Neuvedeno
UKLÍZEČ/KA
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou. Výhodou: znalosti vietnamského jazyka Zájemce se může hlásit na e-mail: kancelar@sedlak-advokati.cz nebo telefonicky na... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážní pracovník/pracovnice
Před 8 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání vyučení, manuální zručnost, dobrý zdravotní stav-práce vestoje POPIS PRÁCE: PP na dobu určitou 1 rok s možností prodloužení, pracovní doba 6-14:30 hod ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: příspěvek na stravování, jídelna v závodě, moderní pr... (více v detailu)
Neuvedeno
MONTÉR regálových a ocelových konstrukcí
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Práce ve výškách, možnost kariérního růstu, požadujeme flexibilitu, spolehlivost, manuální zručnost Výhodou: anglický a německý jazyk, řidičský průkaz sk. B, průkaz VZV, praxe v oboru Práce možná na plný nebo zkrácený... (více v detailu)
Neuvedeno
Skladník/ skladnice
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Upřesnění: Pro velkoobchod ovoce a zeleniny hledáme skladníka -práce na skladě, naskladňování a vyskladňování zboží Zaměstnanecké výhody: příspěvek na stravování, půlroční prémie V případě z... (více v detailu)
Neuvedeno
pomocný seřizovač CNC strojů
Před 8 dny - AVIZO_CZ
zajištění plynulé výroby, kontrola a dodržování kvality pomocí měřidel, sériová měření na souřadnicovém měřícím stroji, podpora seřizovačů (v příp. potřeby provádět seřizovací procesy, uvést do provozu systémy po poruše), spolupráce s úsekem údržby při odstraňování drobných oprav a při údržbě, dlouhodobé vyslání do zahraničního závodu v rámci skupiny Schlote (SRN), flexibilita, ochota učit se, schopno... (více v detailu)
Neuvedeno
Uklízeč/ka
Před 8 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: vzdělání nerozhoduje POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, možnost i DPP, zkrácený úvazek 15 hod./týden, pracovní doba od 5:00 do 8:00 hod. KONTAKT: Demir Dilara, tel.: 777 5... (více v detailu)
Neuvedeno
UKLÍZEČ/-KA
Před 8 dny - AVIZO_CZ
KO: Váňová Lucie, tel.: 724 235 476, e-mail: office@hb-group.cz Nabízíme práci pro dopolední úklid kancelářských a výrobních. Požadujeme smysl pro pořádek a chuť do práce. Pracovní místo je určeno pro osoby OZP. Nabízíme:jednorázový příspěvek Kč 5 000 Kč, který se vyplácí po zkušební do... (více v detailu)
Neuvedeno
provozní zámečník M/Ž
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Pracovní činnosti: Příprava pracoviště. Čtení a použití technických podkladů. Vyhledávání závad a stanovování technologie oprav. Zhotovování různých nosných konstrukcí a krytů. Provádění údržbářských a opravárenských prací. Ustavování strojů, zařízení, dopravníkových a výrobních linek. Opravy přírubových spojů trub a armatur ... (více v detailu)
Neuvedeno
Skladník/ce - řidič/ka VZV
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadavky: základy práce na PC, průkaz řidiče VZV Zajišťuje: - vykládku a nakládku zboží - manipulace se zbožím - kontrola zboží při příjmu a výdeji - práce se scannerem Nabízíme: Měsíční bonusy až 7000 Kč, stravenky 170 Kč bez příspěvku zaměstnance, 2x ročně bonus a... (více v detailu)
Neuvedeno
ZAPISOVATEL/ ZAPISOVATELKA
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Možnost prodloužení PP Znění celého inzerátu včetně požadovaných dokumentů uchazeči naleznou na https://www.justice.cz/web/krajsky-soud-v-h... (více v detailu)
Neuvedeno
Skladník/ce (pouze OZP)
Před 8 dny - AVIZO_CZ
(Pro OZZ, OZP) NÁPLŇ PRÁCE: rozbalování zboží, zařazování na skladovou pozici do regálů, manipulace se zbožím, práce ve stoje, v pohybu POŽADAVKY: samostatnost a aktivní přístup k práci, zodpovědnost a pečlivost NABÍZÍME: stravování / stravenky, praco... (více v detailu)
Neuvedeno
KUCHAŘ / KUCHAŘKA
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Náplň práce: příprava hotových jídel Kontaktujte nás e-mailem, telefonicky (od 8:00) pracovní poměr od: 01.10.2024, ... (více v detailu)
Neuvedeno
PSYCHOLOG / PSYCHOLOŽKA
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme magistersté VŠ - jednooborová psychologie, schopnost komunikace a jednání s lidmi, spolehlivost, zodpovědnost, tvořivost, kladný vztah k dětem, pracovitost. Nabízíme: 40 dnů dovolené, indispoziční a studijní volno, finanční podpora odborného a osobnostního vzdělávání, supervize, intervize, zapojení do růstových ... (více v detailu)
Neuvedeno