Filtry



Brigády a ostatní práce

Více než 10 000 výsledků

Obsluha strojů na balení, plnění a etiketování
Před 8 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 07.08.2024, mzda: 18900 Obor činnosti: Řeme... (více v detailu)
Neuvedeno
Dotazování - Tazatel - Tazatelka průzkumů - DPP
Před 8 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt e-mailem: kariera@data-servis.eu Hledáme zkušené tazatele na evropské projekty v terénu. Jsme česko-slovenská výzkumná společnost a v současné době hledáme toho správného člověka, kterému nedělá problém udělat rozhovor tváří v tvář. Osobní dotazování prostřednictvím tabletu, nemáš tablet? Nevadí, rádi ti ho půjčíme. Účast na společensky zajímavých výzkumech Spolupráce formou DPP. Flexibilní pracovní doba, kde jste pánem svého času. Podmínky: - jsi starší 18 let - um... (více v detailu)
Neuvedeno
Prodavač/ka kebabu
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - kurdský a arabský jazyk výhodou. Náplň práce: prodej kebabu, krájení masa a zeleniny. Kontakt telefonicky - 9:00 - 14:00 ... (více v detailu)
Neuvedeno
referent majetkové správy - pracoviště akvizic
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: Kuchyňka Petr, tel.: 973 346 533, 973 346 509, e-mail: kuchynka76@seznam.cz Pracovní doba: 7:00 - 15:00 h. Požadavky: trestní bezúhonnost, nezbytné absolvovat školení k výkonu práce, velmi dobrá znalost práce na PC OS Windows, MS Office. Doprava do zaměstnání vlastním dopravním prostředkem - zaměstnavatel nezabezpečuje. Náplň práce: Příprava, zadávání a kontrola veřejných zakázek malého rozsahu. Vedení poptávkových řízení. Účast na kontraktačních jednáních, výběr dodávek a uzavírání kontraktů s dodavateli. Realizace marketingového průzkumu trhu. Uzavírání a kontrola smluvně - závazkových vztahů. Včasné a správné vypořádání všech pohledávek a závazků. Provádět samostatný nákup v... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocní skladníci
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Upřesňující údaje: Vyžadujeme dobrý zdravotní stav, spolehlivost, flexibilitu, pracovní poměr od:... (více v detailu)
Neuvedeno
Karosáři - autoklempíři
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Kontakt: Roubík René Mgr., tel.: 352676656; 602113950, e-mail: roubik@ligneta.cz Pracovní doba: 7:00 - 15:30 h. Kvalifikovaný, šikovný se zájmem o do... (více v detailu)
Neuvedeno
MANIPULANT/KA příjmu a expedice
Před 8 dny - AVIZO_CZ
POPIS POZICE: Nakládka a vykládka kamionů Zavážení výroby Ruční manipulace s břemeny Nepřetržitý provoz (krátký/dlouhý týden) Nástup do kmene POŽADAVKY: ZŠ/SOU vzdělání Platné oprávnění na VZV - W1 Praxe v automotive výhodou Časová flexibilita podmínkou Nástup ihned Ochota práce na směny Pracovní smlouva na dobu 1 roku s možností prodloužení smlouvy. Zaměstnanecké benefity: Příspěvek na obědy - stravenkový paušál (100,-Kč/den) plně hrazený zaměstnavatelem je již součástí hrubé mzdy... (více v detailu)
Neuvedeno
Osobní asistence u dítěte/osoby s poruchami autistického spektra
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Místo výkonu práce: Slatiňany Požadujeme: minimálně středoškolské vzdělání výborné komunikační dovednosti, pozitivní přístup, schopnost pracovat samostatně, spolehlivost, zodpovědnost, ochotu ke vzdělávání, flexibilitu, kreativitu a empatii, výbornou znalost práce s počítačem, Výhodou: sociální/pedagogická praxe s dětmi/osobami, zkušenosti s cílovou skupinou dětí/osob s poruchami autistického spektra. řidičský průkaz skupiny B Nabízíme: dohodu o provedení práce, 170,-- Kč/hodina, možnost odborného růstu a vzdělávání, prostor pro vlastní činorodost a sebeuplatnění, pružná pracovní doba, nástup dle dohody s možností zaškolení. Životopis doplňte, prosím, ... (více v detailu)
Neuvedeno
TRUHLÁŘ / TRUHLÁŘKA, STAVEBNÍ A MONTÁŽNÍ PRÁCE - DPP
Před 8 dny - AVIZO_CZ
manuální zručnost, schopnost týmové i samostatné práce, řidičský průkaz skupiny B, časová flexibilita, životopis zašlete e-mailem na skolab@skolab.cz nebo se přihlaste pomocí sms na te... (více v detailu)
Neuvedeno
Rozvoz jídla
Před 8 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 17.09.2024, mzda: 8800 Vzdělání: Vyučen Obor činnosti: Logistika a doprava Typ: Úřad práce
Neuvedeno
Dotazování v Gastro podnicích - Tazatel / Tazatelka - DPP
Před 8 dny - AVIZO_CZ
1. kontakt e-mailem: kariera@data-servis.eu Dotazování v gastro podnicích Jsme výzkumná společnost Data Servis a už více než 25 let děláme průzkumy trhu. Specializujeme se na trh gastro podniků (HoReCa). Trávíte rádi svůj čas aktivně, ale chcete si ho plánovat podle sebe? Hledáme pracovníky pro pozici tazatel / kontrolor na vedlejší pracovní poměr / brigádu. Vašim úkolem bude zjistit nabídku a spotřebu nápojů v gastro podnicích. Je potřeba částečná komunikace s personálem a zápis zjištěných údajů do on-line systému naší společnosti. Nabízíme: - odměna za dotazník 400 Kč. Celková výše Vašeho měsíčního př... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocný/á kuchař/ka
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Nabízíme: osobní příplatek po uplynutí zkušební doby. Kontakt telefonicky - Po - Pá - 6:00 - 14:00 hod nebo osobně na... (více v detailu)
Neuvedeno
DPP - ŘIDIČ/KA - ROZVOZ JÍDEL
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Požadujeme: - spolehlivost a příjemné vystupování - řidičský průkaz sk. B - větší fyzická zátěž Náplň práce: - expedice, nakládka, vykládka, rozvoz jídel - pracovní doba od 5.00 -10.00 (PO-PÁ) Za... (více v detailu)
Neuvedeno
Skladníci, obsluha manipulačních vozíků - DPP
Před 8 dny - AVIZO_CZ
KONTAKT - tel.: 725 101 352, e-mail: info@torisortgroup.cz Vhodné i pro absolventy pracovní poměr od: 01.10.... (více v detailu)
Neuvedeno
Recepční
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Hledáme recepční/ recepčního na zkrácený úvazek (DPP) s možností doplňování směn. Tato pozice zahrnuje odpovědnost za finance, profesionálni a efektivní komunikaci s hosty, přebírání zásob. Hledáme někoho kdo je flexibilně schopen doplňovat pracovní směny dle potřeby. Tato pozice je vhodná i pro jedince v důchodu, kteří už... (více v detailu)
Neuvedeno
POMOCNÝ/Á PRACOVNÍK/CE při údržbě areálu
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Pomocné práce při údržbě areálu - odklízení sněhu, čištění svodů, drobné zednické opravy, natírání, lakování, malování, úklid příjezdových cest, sekání trávy, ... Nutná samostatnost a spolehlivost. Pracovní doba ... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocný kuchař/ka, kebabář
Před 8 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 16.09.2024, mzda: 18900 Obor činnosti: Obchod a prodej nabídka práce Typ: Úřad práce Vzdělání: ZŠ
Neuvedeno
Obchodník/ce
Před 8 dny - AVIZO_CZ
POŽADAVKY: orientace na VÝSLEDEK, dosahování PROKAZATELNÝCH VÝSLEDKŮ v oblasti obchodu v minulosti (podíl na obratu, tržbách), znalost strojírenské technologie, aktivní znalost AJ, znalost dalších jazyků vítaná, zkušenosti s aktivním vyhledáváním zákazníků, schopnost plnit samostatně zadané úkoly, aktivní a iniciativní přístup k řešení problémů, dynamika, flexibilita, ochota často cestovat, schopnost udržet a prosadit záměr, výborné komunikační schopnosti POPIS PRÁCE: PP na dobu neurčitou, jednosměnný provoz, průzkum a analýza trhu, hledání nových obchodních příležitostí, zodpovědnost za kupní smlouvy, rámcové smlouvy, akvizice nových zákazníků na zahraničních teritoriích, péče a rozvoj stávajících zákazníků, tvorba, plnění a vyhodnocování obchodního plánu firmy, tvorba a vyhodnocování nabídek a cenových kalkulací, příprava a vedení obchodních jednání a služebních cest ZAMĚSTNAVATEL NABÍZÍ: možnost pracovat pro prosperující českou společnost, která v rámci ČR opakovaně získala ocenění ... (více v detailu)
Neuvedeno
OPERÁTOR/OPERÁTORKA VÝROBY
Před 8 dny - AVIZO_CZ
TŘ z:16/9/2024 Společnost PressMetal-CZ, spol. s r.o. se strojírenským zaměřením (lisování, kovoobrábění), se sídlem v Třinci hledá vhodného uchazeče na pozici: "OPERÁTOR/OPERÁTORKA VÝROBY - volné víkendy". Hledáte jednoduchou manuální práci od pondělí do pátku v českém rodinném podniku? Pak by Vás mohla zaujmout naše nabídka. Jaké jsou naše požadavky? - Alespoň výuční list (strojní obor výhodou) - Manuální zručnost a pečlivost - Praxe v oboru lisování nebo kovoobrábění výhodou. Jaká bude náplň práce? - Jednoduchá obsluha strojního zařízení (většinou menších lisů) - Vkládání dílů do stroje, jeho vyjmutí a umístění do správné bedny - Kontrola výrobku dle přehledné dokumentace - Zodpovědnost za to, že výrobky budou zhotoveny v požadované kvalitě - Vyplňování připravené dokumentace k odvedené práci - V případě prokázání manuální zručnosti základní seřizování. Co můžeme nabídn... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážní dělníci výrobků z kombinovaných materiálů
Před 8 dny - AVIZO_CZ
V případě zájmu nás kontaktujte emailem na bilenishouse@seznam.cz, zašlete životopis. Požadujeme - manuální zručnost, učenlivost a fyzickou zd... (více v detailu)
Neuvedeno
Montážní dělníci výrobků z kovů
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Pracovní náplň - montáž a balení výrobků. Nástup možný ihned. pracovní poměr od: 16.09.2024, m... (více v detailu)
Neuvedeno
Pomocná síla v masné výrobě - mytí
Před 8 dny - AVIZO_CZ
pracovní poměr od: 01.10.2024, mzda: 23000 Obor činnosti: Řemesl... (více v detailu)
Neuvedeno
MECHANIZÁTOR / MECHANIZÁTORKA
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Pracovní poměr na dobu neurčitou, pružná pracovní doba. Nástup dle dohody. Požadavky: vzdělání SŠ/VŠ - zaměstnavatel v případě odpovídající praxe v oboru akceptuje uchazeče se SŠ vzděláním, v případě VŠ vzdělání a zájmu o práci akceptuje i uchazeče bez praxe; časová flexibilita. Samostatný výkon funkce od 1.1.2025, nástup zaměstnavatel předpokládá v průběhu 4. čtvrtl... (více v detailu)
Neuvedeno
MARKETING, SPRÁVA KATALOGU E-SHOPU
Před 8 dny - AVIZO_CZ
Své CV posílejte na email: zuzana@simek.eu POŽADUJEME: výborná znalost práce na PC, znalost online obchodních procesů, spolehlivost, zodpovědnost, smysl pro kreativitu VÝHODOU: zkušenost s prací s marketingovými nástroji PRACOVNÍ DOBA: po-pá 7:30 - 16:00 NABÍZÍME: zázemí stabilní společnosti, obědy/příspěv... (více v detailu)
Neuvedeno
Lakýrníci
Před 8 dny - AVIZO_CZ
z: 15.4.2024 - místo vhodné i se se souhlasem na zaměstnaneckou kartu osobní kontakt každé pondělí od 10-11.00 hod. v místě výkonu práce Výborný zdravotní stav podmínkou Fyzicky náročná práce Schopnost dorozumět se v českém nebo... (více v detailu)
Neuvedeno